Vardagsrummet.

Tänkte att ni skulle få se en del av vardagsrummet. Den delen som i stort sett är färdig. Dock får ni se hur allting började och se vilken skillnad det blev från början.


Så här såg det ut när vi skaffade lägenheten. Tråkiga, fula tapeter. Dessutom som ni inte ser på bilden, var det ritat på väggarna. Med bläck.


Med hjälp av min kära far tapetserade vi om. Det blev grått. Med en mörkare grå fondvägg. Blev hur bra som helst, I must say.


Vi hämtade upp den beställda soffan i Skövde med hjälp av Sofias mor och far, och var även på IKEA och brände en mängd pengar. Sen dess har det tillkommit saker och en del har bytts ut. Dock är det nästan färdigt. Och bra blev det.

Eller vad tycker ni?

Mediadelen av vardagsrummet är inte riktigt färdig så den får ni inte se just nu. Ljudet skall uppdateras och en hylla och spots ska upp över TV:n. Så det får ni se när allt är färdigt. Andra halvan av vardagsrummet (vi har ett ganska stort vardagsrum) är inte färdigt, men det är där datorn står. Dock måste vi komma i väg till IKEA för att kunna lägga till lite hyllor med mera.

Så stay tuned.

Kommentarer
Postat av: Jessica

IKEA <3



Jävligt mysigt vardagsrum, måste jag säga! Var riktigt schysst med den röda mattan. Jag och Fabian har diskuterat om att ha detaljer med en färgklick = röd. Typ, röd matta. Röd vas. Röd klocka. You name it. Nu blev jag mer sugen :(

2009-11-12 @ 20:23:34
URL: http://underdos.blogg.se/
Postat av: Jessica

dude.. det är lite vitt här :P

2009-11-12 @ 20:23:52
URL: http://underdos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0