Flytt.

Jag har bestämt mig nu. Efter att ha testat på tumblr för mig själv i några dagar har jag insett att dess elegans och enkelthet är så pass tilltalande att jag inte kan låta bli att hänga där. Blogg.se känns gammalt, omodernt och tråkigt i jämförelse.

Till exempel kan man om man har vänner på tumblr få deras inlägg på sin dashboard, ungefär som facebook, vilket är ruggigt skönt. Dessutom är ens tweets (om man nu twittrar) på ens blogg för alla att se, och man kan även välja om man vill att ens tumblr-inlägg även ska läggas ut på twitter eller facebook. Tumblr rockar. Helt enkelt.

Så hädanefter hänvisar jag er till min nya blogg. Adressen är nästan detsamma. Och jag hoppas ni följer med mig, ni 13 - 18 läsare som brukar kolla in här. För från och med nu kommer denna bloggen dö. Inte försvinna, men dö.

Så hädanefter, finns jag här.

http://aimformyheart.tumblr.com

Bad update.

Inte uppdaterat så bra. Det beror mest på att jag funderar på att ta mitt pick och pack och dra till tumblr. Dock är jag inte helt säker. Men om det blir så, får ni läsare hänga på.

Nu ska jag och Sofia äntligen ta tag i det här och kolla True Blood pilot.

Hm.

Det är så många sidor nu för tiden. Och så många apps till dessa som jag snabbt och enkelt kan ladda ner till min kära iPhone. The question is though, vilka ska man ha? Blogg, twitter, flickr, deviantart, tumblr. Alla dessa har jag nu. Senaste tillskottet är då tumblr.

Och jag vet inte. Jag vill ha allt, men ska banta ner och bara något. Bloggen är kvar, och förmodligen twitter likaså. De andra tre är mer bild-sidor. Och där är frågan vilken som vinner fighten.

Vad tycker ni?

Update.

Varit lite lame här i bloggen men w h a t  t h e f u c k, my girl är hemma igen. Igår var jag ledig, dock inte Sofia som skulle på möte/föreläsning vid 10, så hon var uppe tidigt. Jag kunde dock inte sova när hon gått utan gick upp vid 10, lade mig i soffan och myste framför Flickan som lekte med elden.

Sofia kom hem och vi myste framför filmen lite innan vi båda drog vidare till olika ställen. Jag drog till mor för att kolla upp mer om Londonresan (som nu bokad och klar, mer om det sen) och Sofia åkte till Falköping för att möta upp sina föräldrar som kom med hennes saker, och även för att titta på en ny mobil.

Hem kom hon, med en ny mobil. En Sony Ericsson X1. Helnice, heldyr mobil. Så nu är hon glad flicka.

I dag skulle jag egentligen vara ledig, men pga av sjukdom på jobbet fick jag hoppa in och ta hand om frukten. Så jag har jobbat 7 - 16 i dag. Rätt segt. Ska jobba i morgon och på Fredag också, sedan är jag ledig i helgen.

Efter jobbet har vi bara käkat grillad kyckling med baguette och kollat på Janne Långben The Movie. Fin film, indeed. Men nu fick ni en aningen fet update. Skriver kanske sen.

C'ya.

SÅ.

Så. Efter många om och men och hit och dit, så blir det London i Mars. Var lite oroliga för att vi inte skulle ha råd först. Men va fan, det löser sig alltid. Så jag och Sofia drar dit med mamma, syrrorna och en kompis till syrran. Morsan ville ha med mig eftersom hon blir så nervös när hon reser.

Men det kommer bli nice :)

Tidig morgon.

Uppe tidigt är jag. Men ska bara berätta en grej sen ska jag lägga mig under täcket i soffan och titta på Flickan som lekte med elden.

MEN, i går när jag kom hem från jobbet var allt som vanligt. Jag tog av mig jacka och skor. Gick till toaletten och skulle snyta mig. Pappret var slut, så jag gick tillbaka till garderoben och hämtade papper. Snyter mig för att sedan gå på toaletten. Med öppen dörr.                    

Sedan ska jag gå in till sovrummet och byta om till mjukisbyxor. Tänder i taket. Ser byxorna, men ser något i sängen bredvid. OCH DÄR SITTER SOFIA! Blev inte direkt rädd, men ger ändå ifrån mig ett litet och väldigt fult skrik.

Sen är jag gladaste pojken i världen igen.

Ny vecka.

Ny vecka, ny Måndag. Jobbar kvällen i dag, som vanligt. Men sen är jag ledig två dagar. Dessutom kommer Sofia hem i morgon. Längtar så. Börjar 16.00 i dag så jag vet inte riktigt vad jag ska göra innan dess.

Men nu blir det kaffe först och främst.

Fnys.

Här sparar man sina pengar til diverse inköp som man längtat till och vad händer då? Jo, man får den räkningen man hatar mest av allt. Inte den dyraste, inte heller den billigaste - men den JÄVLIGASTE.

Tv-licens.

519 kronor åt helvete.
519 kronor för något man inte tittar på.

Ja, kära vänner. I käll är jag bitter.

Fan.

Här har jag för en gång skull bokat tvätt-tid. Men när jag kommer her till tvättstugan skådar jag att tvättmaskinerna är TRASIGA. Varför? Not cool. Så nu är min dag förstörd, världen kommer gå under och jag sitter här i skitiga kläder och tycker synd om mig själv.

Fast jag uppdaterade min twitter-app här på sidan. Nu är det lite flashigare om man säger så. Och jag tycker faktiskt ni ska kolla in min twitter. Den är ju lite rolig. Ibland.

Söndag.

Jobbat färdigt för denna veckan. Jobba i morgon också, sen är jag ledig två dagar. Skönt. Dessutom kommer Sofia hem på Tisdag. Makes me happy.

Nu sitter jag bara på att klockan ska bli 17.00 för då har jag tvätt-tid. Sen funderar jag på att mysa ner mig i soffan med lite tända ljus och slänga på Flickan som lekte med elden.

Är det liksom inte så en Söndag ska se ut?

Tired boy.


/iPhone

Jag sov inte bra inatt. Somnade kanske vid halv 2, sedan vaknade jag vid halv 5 av att jag blödde näseblod. Sweet. Sen kunde jag inte somna om på ett par timmar, och sen gick jag upp kvart i 9. Så jag var aningen trött på jobbet, indeed.

Men jobbet gick rätt fort, dock fick jag jobba över ett par timmar då en var sjuk. Detta betyder även att jag ska jobba i morgon. Men Söndag = cash, så jag klagar inte. Så upp tidigt i morgon, så det händer nog inte så mycket ikväll. Ska kanske dra bort till far och hälsa på lite. Dricka lite kaffe och så. För det är ju nice ändå.




/iPhone

När jag gick till jobbet imorrse var det så fint ljus att jag var tvungen att knäppa några bilder. Dock är ju kameran på iPhone som den är. Men ändå. Det var fint ute.

Yea.

Kom hem från jobbet. Tränade lite. Tänkte att klockan var ju ändå runt 11 så tänkte att jag tar lite rostat bröd bara. MEN, då är smöret slut. What to do?

Jo. På med ugnen och fram med stekpannan. En tallrik pommes, köttfärs & kebabsås senare är jag nöjd. Så nu säger jag god natt. Ska upp om 7 timmar.

Off 2 work.


Lookie lookie

Ska dra och jobba nu. Hela kvällen. Men det är okej ändå, gött att tjäna lite pengar och att ha något att göra. Får se vad som händer i helgen? Jobbar ju lite i morgon på dagen också. Jag känner mig dock lite halvslö. Och funderar på att hälsa på far och Mia lite. Det var längesen nu.

Men vi hörs ikväll efter jobbet, I guess.

Fredag.

Idag är det Fredag. Helg för vissa, för mig jobb 16.00 - 22.15. Men det är okej ändå. Inte så farligt. Sen jobbar jag några timmar i morgon också, sen är jag ledig Söndag. Rätt slapp vecka, men jag jobbade hela förra veckan så det har ändå varit rätt skönt.

Slängt i mig en kopp kaffe, och nu gör jag mig lite mat. Idag har Sofia jobbat klart, och på Tisdag kommer hon äntligen hem. Jag längtar så oerhört mycket. Saknar henne.

Dessutom kommer Zandra hem idag. Sweet.

Old pic.


© Cristoffer Mellberg

Jag vill egentligen bara säga att jag vill ha sommar nu. Och samtidigt bjuda på denna fina vinterbilden. Men jag tycker snön kan försvinna nu. Jag vill ha grönt gräs och solsken. Och Håkan i hörlurarna. Så är det.

Vilken festival blir det i år föresten?


Ingen film?

Tror inte det blir film i kväll. Blev lite ändrade planer. Det är så här, att eftersom vi samlas ombytta och klara när vi ska springa måste man göra av nycklar & mobil någonstans. Och jag som är master of att tappa nycklar vill inte springa med dom. Så jag lämnade sådana saker hos mor.

Därför, så blev det så att jag gick dit efter träningen och åt mat, drack kaffe och småkollade lite på den underbara filmen Crank. Mamma var helt inne i den, fnissade till ibland. Det var fint.

Nu sitter jag och lyssnar på Liptones, saknar Sofia. Och Zandra med vetskapen om att hon faktiskt flyttar hem hit till våran lilla trygga skitstad. Men det kommer bli bra, det vet jag.

Sommaren är vår.

Film ikväll?


Flickan som lekte med elden

Funderar på att se den här i kväll. Komma hem helt slut, ta en varm skön dusch, göra lite mat & kaffe och sen slå sig ner i soffan framför denna. Låter väl nice? Eftersom Sofia hatar svenska filmer så får jag passa på att se (dom som verkar bra) när hon inte är hemma. sen jobbar jag i morgon också, så kan vara skönt att komma i säng ganska tidigt och sen försöka komma upp ganska tidigt i morgon.

Ja, så gör vi nog. Film efter träningen it is.

Lazy day, so far.

Varit rätt slappt i dag. Vaknade halv 8, lagom pigg men efter att ha somnat runt 3 kände jag att jag behövde en eller 2 timmar sömn till. Drog md mig täcke och kudde och krashade i soffan. 1 eller 2 timmar blev 4. Men det var skönt.

Sedan har tränat mitt obligatoriska pass då jag i kväll har löpträning (fy fan) och då är det skönt att bara kunna gå hem och duscha istället för att först dra fram hantlarna. Sedan har jag hävt i mig pasta och köttbullar och sitter nu i skrivandes stund med favvokoppen med kaffe. Ska varva ner och bara ta det lugnt till det är dags att dra på sig löparskorna och trotsa kyla och vind för att springa slut kroppen i någon timme.

Lovely.

Dagens bästa ändå, är nog att Zandra bestämt sig för att flytta hem igen. Hon kommer redan i morgon. Och med lite tur, så blir vi nästan grannar igen. Sweet.

Hörs.

New ink?


Oliver Sykes.

Jag börjar återigen bli ruggigt sugen på att tatuera mig. Vill egentligen ha helsleeve, men känner att jag inte riktigt vågar det just nu. Inte riktigt redo för det än.

MEN. Däremot är jag j*vligt sugen på att gadda revbenen. Det är hett. Dock vet jag inte riktigt vad jag vill ha. Men det ska vara old school-aktigt. Förslag på motiv?

Onsdag.

Har spenderat den senaste timmen med att toka runt på Facebook med Zandra och dansa omkring till Liptones. Peppar sommar, Zandras hemflytt, Mårtens hemkomst, öl, Håkan Hellström, festival & mys i parken med min älsklings-Sofia.

Jag saknar er allihop just nu. Lyssnar på Winnerbäck och dricker kaffe för att kanske få en flashback till vintern då det alltid var vi, en kall vinterkväll och kortspel. Men i sommar ska vi ta igen all tid som vi slösat på jobb och tankar. I sommar ska va ta vara på sommaren mer. Mer öl. Mer häng. Mer musik. Mer glass.

Sommaren 2010 kommer bli bra. Eller hur?


Short day.

Denna dagen har bara gått fort. Jag sov till kvart i 12, sen drog jag och lunchade med mamma & morfar vid 1. Sen dess har jag dammsugit kök, hall och vardagsrum och bara suttit framför datorn.

Har precis tränat och duschat. Funderar på att käka lite och sen ta en kopp kaffe. Vi hörs soon.

Mini-LAN.


This is my geek-bro.

Jocke kånkade hit en liten tjock-tv och sitt xbox så hade vi mini-lan. Left 4 Dead 2 var spelet. Oerhört kul, I must say. Kan bli ännu roligare med lite fler folk, då det är svårt as hell att vara infected. Dennis var här en stund och det var lite roligare då.

Men jag och Jocke har även klarat ut hela spelet nu. Roligt spel indeed. Men nu var det gjort - på normal i alla fall. I dag brände vi 6 timmar framför boxen. Och vafan, det är ju roligt. Dock måste jag försöka bli trött nu, då jag ska luncha med mor & morfar i morgon. Förmodligen på Thaipalatset (hoppas jag). Sen vet jag inte vad som händer. Diskat och gått ut med soporna idag, så kanske bara småstädar lite. Vi får se.

God natt.

Hååer.


01.46 Tisdag morgon. Jag & en sax är en farlig kombination.


Dock syns det nästan ingenting. Het sjukt. Notera sepehanden dock! Classic.

Pratat lite i telefon med Sofia. Jag saknar henne jättemycket. Nu har jag precis, som ni ser, klippt av mig en hög med hår. Ska låta håret torka, sen måste jag försöka sova lite. I morgon måste jag städa och diska och en del andra tråkiga, men ack så nödvändiga grejor.

På kvällen sen blir det nog lite xbox med Jocke dock. Ska försöka klara ut Left 4 Dead 2. Det ska bli nice. Men nu ska jag försöka bli trött. Hörs i morgon.

God natt.

Snart går jag.

Nu måste jag snart gå till da work. Lagom segt i dag. Segare i går dock, och då gick det ändå rätt fort. Yea, yea. Vi hörs i kväll, maybe. Måste träna och gå ut med soporna också. Fast det sistnämnda kanske jag tar i morgon.

Vi hörs.

The Descent.


The Descent: Part 2

Neil Marshall som har gjort The Descent (1) är en av mina favoritregissörer som även har gjort Doomsday & Dog Soldiers. Det är brittiskt, det är lite roligt, det är spännande och det är så jävla snyggt fimat på sina ställen. Jag gillar hans filmer.

Därför blev jag besviken när jag såg att The Descent 2 inte gick på bio här omkring, utan bara i storstäderna. MEN, nu efter lite research har jag fått reda på att det inte är Neil Marshall som varken skrivit eller regisserat 2:an. Det gör mig lite ledsen, men samtidigt lite lättad för då gör det ingentin om den inte är bra.

Dessutom klarar jag nog av att hålla ut till jag kan se den här hemma.

You & Me against the world.


© Cristoffer Mellberg

En gammal bild från när jag fotade Zandra förra året. Har dock beskurit den lite nu.

Efter att ha jobbat nästan enbart kvällar i ett par veckor har jag helt logiskt lyckats vända på dygnet, vilket resulterat i att jag har en tendens att sova till 1 nästan varje dag. Dock skall tilläggas att jag inte somnar förens 3-4 på morgonen.

Anywho, ska jobba kväll i dag IGEN. Dock är jag ledig ett par dagar sen, vilket känns riktigt skönt. I morgon måste jag städa & diska, köpa lite "hår" till vår nya krukpojke och sedan blir det nog xbox-lir med Jocke på kvällen. Kanske klarar ut Left 4 Dead 2. Vem vet.

Nu gör jag mat, sen blir det kaffe & chill till det är dags att dra till jobbet. Hörs!

Söndag.

Jag är trött, och jag fryser. Tror det är lite kallt här i lägenheten. Anywho, var och tränade förut, och sen har jag legat i soffan under en filt och vilar lite. Nu gör jag mig lite nudlar innan det är dags att dra till jobbet.

Skriver kanske sen när jag kommer hem.

CrapZilla.

Sitter här och slösurfar och halvkollar lite på Godzilla. Som är väldigt påkostad, och väldigt dålig. Dock får den mig sugen på en av mina favoritfilmer - Cloverfield. Vissa fattar den inte, men enligt mig är den ett mästerverk. Originell. Spännande, sketabra helt enkelt. Så fort vi har fått receivern + skaffat nytt surround så ska det vara den första vi ser. Original så klart. Deal.

Borde egentligen försöka sova lite. Ska upp lite tidigare i morgon, för jag har träning klockan 11.00. Sedan börjar jag jobba 16.00. Så har fullt upp i morgon också. Sedan jobbar jag kväll IGEN på Måndag, för att sedan vara ledig ett par dagar. Längtar.

Såg föresten på Bring Me The Horizons twitter att dom just nu håller på att skriver material till en ny skiva. Sweet, längtar till dess också.

Det var det.

Då var den otroligt långa Lördagen avklarad. Skönt.

Fick hjälpa en herre på jobbet att hitta varor som han hade uppskrivna på en lapp. Han var och handlade åt sin bror som bodde på ett äldrehem här i staden. Han hade aldrig varit inne i affären, och jag vet inte om han ens är här i från. Hur som helst, bad han om hjälp, men ursäktade sig hela tiden. Att han tog upp min tid, att han var för gammal för sådant här, och att han tyckte att dom borde hjälpa hans bror att handla på hemmet.

När allt var hittat, tackade han så mycket, tog mig i hand och frågade om jag ville ha något för besväret. Jag tackade nej, vänligt. Men det är sådana här saker som gör mig glad. Ärlig uppskattning på kanske bara en liten skitsak. Men ändå, dessa saker gör att jag gillar mitt jobb.

Nu har jag tränat, as usual och sitter här och äter min och Sofias favoritcombo - Pommes, köttfärs & kebabsås. Det är ju trots allt Lördag. I morgon ska jag upp ganska tidigt och träna med laget för att sedan jobba på kvällen igen.

Hörs kanske senare.

Lördag?

Jag är trött, jag fryser, jag saknar Sofia och jag börjar jobba om 1,5 timme. Och jag slutar inte förens 22.15 i kväll. Känns inte kul alls just nu, måste jag erkänna. Men så är det. Ska se om jag får i mig något att äta innan jag måste gå.


Sleep.

Dags att försöka sova lite. Ska ju jobba HELA dagen i morgon i stort sett. Så ska försöka komma upp lite tidigare, så det inte känns så stressigt innan jobbet. Dålig bloggdag i dag också, jag vet. Ska försöka bättre mig.

God natt.

Fredag.

Dålig update, I know. Men skulle ju egentligen varit ledig i dag, men dom ringde från jobbet så fick hoppa in och jobba några timmar, då någon var sjuk. Sedan efter jobbet åkte jag bara hem och bytte om och sen åkte jag med mamma och syrrorna till Skövde.

Dock hade min receiver inte kommit än. Och dom visste inte direkt när heller, kanske nästa Torsdag. Så vi får se. Snart gått en månad sen dom sa den skulle finnas. Men men, så det enda jag handlade var en till krukpojke. Sweet.

Nu dricker jag kaffe och kollar på The Ringer. Funny movie. Ska jobba hela helgen, kväll både Lördag och Söndag. Och i morgon börjar jag 14.00 redan, så i dag blir det bara till att ta det lugnt. Hörs later.

Träning.


Soon to be konstgräsplan. /iPhone

I dag drar försäsongen i gång. Börjar lite "lätt" med löpträning. Och eftersom jag är ny i klubben har jag inte en aning om hur deras sådana träningar ser ut. Så antingen dör jag, eller så överlever jag.

Var hos far och lånade hans löparskor förut, och då knäppte jag denna bilden. Det ska bli en konstgräsplan, vet dock inte när den är färdig. Vore gött om det vore snart. För försäsongen innehåller även så småningom grusträning. Vilket inte är så jävla rockigt. Eller jo, det är rätt stenigt faktiskt. Men ni fattar.

Inte gjort ett skit i dag för övrigt, så lame day. Måste diska, kanske efter träningen. Hörs då.

Trött.

Nu är jag trött. Jag och Jocke har lirat Left 4 Dead i över 6 timmar. Så ska nog gå och försöka sova nu. I morgon måste jag diska och städa köket. Sen är det löpträning på kvällen. Jobbigt. Och kallt. Tänk om det är 15 minus? Då andas jag kanske isbitar till slut.

Jaja, God natt.

Tung skalle.

Har varit helt slut i dag, och helt tung i skallen efter gårdagens långa arbetspass + lite sömn den senaste veckan. Fick även hoppa in tidigare i dag då en var sjuk, så började en halvtimma tidigare och slutade en timma senare. Men det var inte så farligt, även om jag var tröttare än tröttast i morse. Gick upp ur sängen, satte mig på en stol, självdog, svepte ett glas julmust och gick till jobbet.

I was like a dead fish.

Anywho, har tränat, duschat och ätit. Nu dricker jag kaffe i väntan på att Jocke ska komma hit, så vi ska spendera ytterligare några timmar framför Left 4 Dead 2. Lovely. Dock saknar jag min Sofia. Jätte-mega-mycket.

Ledig i morgon, så vi hörs nog ikväll/natt. Nu ska jag mejja zombies!

Lång dag.


Sliten kille.

Trött och sliten efter en lång dag på jobbet. Började 1 i dag och slutade kvart över 10 i kväll. Det känns längre än vad det är, eftersom det är på kvällen så. Me promise. Men nu har jag en kort dag i morgon (slutar 2) sen är jag ledig 2 dagar innan jag jobbar helgen.

I morgon tänkte jag ju åka till Skövde egentligen men det blir nog inte så. Blir nog Skövde på Fredag och i stället ska jag nog sola, träna, ta det lugnt för att på kvällen kanske spela Left 4 Dead 2 med Jocke. Vi får se helt enkelt!

Nej.

Jag är verkligen inte sugen på att gå till jobbet om dryga timmen. Och jobba ända till kvällen känns oerhört sugigt. Dessutom har jag ingen lust att redan äta, även om jag måste äta någonting i alla fall. Suck.

Mejlat El-giganten om min receiver också. Dom sa att den inte finns att få tag på nu, så att jag ska få en likvärdig vara. Ska nog dit i morgon, så får jag se vad dom har att bjuda på.

Nu måste jag göra mat.

Fett.

Jobbat kväll. Sen dess har jag gjort mitt obligatoriska träningspass, och nu äter jag hamburgare. Fett att häva i sig 2 burgare klockan 11 på kvällen. Men jag har jobbat och tränat, I need it. Och i morgon jobbar jag 13 - 22.15. Hela 9 fucking timmar. Känns så oerhört långt när det är på kvällen så. Men men, that's life.

Chattade lite med Evelina och Mårten förut. Dom är i sydamerika och åker runt. Dom har varit borta i 4,5 månad nu. Och det var riktigt kul att höra av dom. Jag saknar dom.

Nu ska jag äta upp mina burgare och försöka bli trött.


Kaffe.

Hjälp vad jag har drickit mycket kaffe i dag. Redan. 3 koppar har det blivit, och det blir säkert 3 stycken senare på jobbet. Inte bra alls egentligen. Men det är kallt, och jag är seg i skallen. Då blir det så.

Ska som sagt i väg och jobba sen. Får hoppas det går fort, för i morgon har jag en monstertid jag ska kämpa mig igenom. Men gött att få jobba lite också. Nu ska jag dricka kaffe, och bara chilla till det är dags att göra sig i ordning och dra till jobbet.

Hörs.

Burning snow.



© Cristoffer Mellberg

Här är då resultatet från min lilla fotovandring jag tog i kylan förut. Av 84 tagna bilder blev jag lite nöjd med 3-4 ungefär. Men så är det. Den första bilden blev dock lite överdrivet redigerad. Men den fick plats här på bloggen ändå.

Fint är det ju med all snö, det kan man ju inte säga något om. Men för i helvete varför måste det vara så kallt? Det är inte kul. Inte alls. Nu ska jag göra mig nudlar och rostat bröd.

För panoramabilden i bättre kvalité, kolla in min flickr.

My hands.

Har precis varit ute i kylan och fotat. Mina händer värker. Gick halva varvet på den lilla rundan runt ån här utanför. Solen skiner, ån är översvämmad och det är mängder av snö överallt. Dock vet jag inte om jag blev helnöjd med någon bild, även om jag knäppte av 84 stycken.

Ska ta mig en kopp kaffe och kolla igenom bilderna, så får vi se om jag gillar någon efter lite redigering. Så vem vet, kanske dyker upp en bild eller två här på bloggen om en stund.

Vårat vardagsrum the cosy way.


Vardagsrum

Har ju varit lite dött i inrednings kategorin. Dock så är det väl egentligen bara för att det inte har hänt speciellt mycket. Väntar fortfarande på min receiver, så kan inte beställa nya högtalare än. Här är dock en bild på det enda hörnet som är i stort sett färdigt. Det enda som skall dit är då surroundhögtalare så småningom.

Dessutom har vi fortfarande inte kommit i väg till IKEA. Men det kommer vi förhoppningsvis göra när Sofia kommer hem igen. Dessutom landar lönen på kontot på Fredag så då brukar det shoppas en del. Det som skall inhandlas på IKEA är lackhyllor, två expedit hyllor, skohylla och sängbord. Plus en hel del småsaker som det alltid blir på IKEA.

Till dess att vi kommer i väg till IKEA så blir det förmodligen inga vidare bilder på lägenheten tyvärr, då det är tomt och halvfärdigt överallt. Så håll ut!

Slow Sunday.

Dålig update i dag. I know. Men efter att ha blivit helt utmattad efter gårdagens Left 4 Dead-lirande så sov jag lite för länge, för att lite senare åka till mamma som återigen bjöd på mat. Mätt och belåten kom jag hem för ett tag sen, och har nu tränat det obligatoriska för att sedan ta en varm, skön dusch.

Nu sitter jag här, dricker multivitamindryck och lyssnar på Death Cab. Kaffet kokar och jag ska tända lite ljus för att sedan sjunka ner i soffan för att titta på I en annan del av Köping som börjar i dag, 20:30. Det gör mig så glad det programmet.

Hörs sen.

Gamer geek.


Me like.

Jag och Jocke har nördat Left 4 Dead 2 i typ 5 timmar. Det var roligt, och vi har dragit igenom lite mer än halva spelet redan. Och det är minst lika roligt som 1:an. Om inte roligare, och svårare. Men ett helvärt zombiespel i alla fall. Nu blir det lite TV, sen ska jag försöka däcka.

God natt.

Kallt.


-22 /iPhone

Jag vill aldrig gå ut. Någonsin. Det är så kallt att mitt hår blir frostigt när jag går till jobbet. Det är så kallt att om jag tar i och andas in ordentligt med näsan så fastnar näsborrarna. Det är så kallt att jag trodde jag åt en piggelin, när jag egentligen drack saft. Så jävla kallt.

Jobbade i alla fall i dag. Fick börja tidigare, så jag har sovit 4,5 timme inatt och jobbat 5,5 timme. Det rockar. Nu äter jag pizza, och snart kommer Jocke hit och lirar Left 4 Dead 2 med mig. Om han klarar sig och skägget inte fryser fast i en lycktolpe. Då kommer han inte.

Nu ska jag tända ljus och göra det lite mysigt.

Sleep.

Nu måste jag borsta tänderna för att sedan försöka sova. Ska upp vid 9 i morgon, och så tidigt har jag nog inte gåt upp på hela veckan.

god natt världen. Smell'ya later.

Lugn kväll.

Mamma och syrrorna var här en stund. Jag lagade Curry Mandalay, som uppskattades, skall tilläggas. Dessutom fick mamma lite blommor & presenter. Kollade lite på Let's Dance med en kopp kaffe och sedan drog dom sig hemåt.

Nu sitter jag här och tar det lugnt. Ska nämligen jobba klockan 10 i morgon, så det blir en lugn kväll för mig. Ska koka mig lite kaffe, dra på mjukisbyxorna och chilla framför datorn hela kvällen. Måste försöka komma i säng tidigare än 3 i dag i alla fall.

Här är föresten mina skor jag fick hem i dag. Jag gillar. Dock är dom väl kanske lite väl sommriga för 20 minus och 1 meter snö? Men who cares.



Dessutom har det blivit lite filmer inhandlade i veckan också. Hittade dom på jobbet. Som hittat. 59:- respektive 39:- styck. Långben är så oerhört fin, och en favorit när jag var yngre. Crank kan vara en av de bästa actionfilmerna någonsin. Dessutom är det ju Jason Statham, en av min och Sofias favoritskådespelare.


Men men, nu blir det kaffe och mjukisbrallor! Uppdaterar sen.


Så.

Nu har jag diskat, städat (det mesta), hämtat ut mina skor, betalat en räkning och dansat runt till The Ark. Nu ska jag möta upp syrran i stan för att handla del 2 av vår present till mamma, för att sedan gå till Konsum och handla till i kväll, då jag bjuder på mat. Blir mumsigt.

Nu ska jag klä på mig och dra igång SpotifyiPhonen och sen ge mig ut i kylan.

Fredag.

I dag sov jag länge. Oj, oj Men jag somnade inte förens 5 i morse så det är lite okej i alla fall. Fått hem lite paket i dag i alla fall, ett kom i brevlådan som är till mamma. Nu måste jag bara fram och hitta del 2 i denna present. Sedan fick jag även ett sms att mina skor har kommit, så jag måste så fort jag orkar, ta mig till JS och hämta ut dom.

Sedan måste jag handla lite för i kväll, och dessutom städa och diska. Så jag har fullt upp, och har redan sovit bort halva dagen. Go me. Vi hörs sen!

GRATTIS MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN!

Random.


© Cristoffer Mellberg

Tog denna bilden helt random när jag gick till mamma i går. Det är bakom en thai-resturang. Men det var så mycket färger på ett och samma ställe så knäppte av en bild. (även om det var -15 och det tog emot att ta av sig vantarna.)

I dag är det Fredag. Och jag är ledig. Dessutom fyller min mamma år i dag, så jag har bjudit hit henne och systrarna på mat. Blir nog Curry Mandalay. Men det är inte förens kvällen. Innan dess måste jag diska, städa, handla lite och kanske gå till pappa en stund beroende på när han slutar jobbet. Dessutom vill jag fota, för det är jag sugen på.

Så kanske ska försöka komma upp tidigt i morgon? Det är nog lättare sagt än gjort är jag rädd.

Flickr.


http://www.flickr.com/photos/HopeAndExplosions
(klicka för att komma dit, öppnas i nytt fönster)

Jag har alltid gillat flickr eftersom det är lika lätt som bilddagboken men ändå samma kvalité som till exempel Deviantart. Dessutom när jag nu har iPhone är det snabbt och enkelt att ta en bild, redigera i telefonen och sen lägga in på flickr.

Dock är jag inte säker på om jag ska lägga in blandade bilder - iPhone bilder på allt och inget & mer seriösa bilder tagna med min systemkamera. Eller om jag bara ska lägga in seriösa bilder.

Vad tycker ni?

Ska dessutom lägga in en egen länk i menyn här på bloggen. Precis som twitter har, ska flickr få en egen. Så det är bara att klicka in. Så nu kan ni kolla in här för att få bilder & text om mitt liv, och sedan klicka in på min flickr för att se mitt liv i bilder. Sweet.

Puh.

Kunde inte sova i går. Somnade vid 4. Vilket i sin tur ledde till att jag sov till närmare 1 i dag. Inte okej, eftersom jag börjar jobba 16.00. Vilket känns som rätt snart.

Anywho, jobba kvällen i dag för att sedan vara ledig i morgon igen. Sen jobbar jag dag på Lördag också. Rätt lame vecka, men det blir lite mer nästa vecka som tur är. Nu gör jag mig lite hamburgare för att sedan göra mig lite kaffe så jag vaknar till i både kropp och själ.

New shoes.


Vans Authentic

Drog hem ett par Vans eftersom mina Converse börjar ge sig (eftersom jag är dum och använder dom på jobbet). Dessa var fett layback. Passar mig perfekt, och Vans är ju Vans. Inget att säga om.

I love it.

Coffe.


Nyduschad kille

Var hos mamma en sväng och åt våfflor. G O T T. Kaffe på det, och sedan en iskall promenad hem med Winnerbäck i lurarna. Snön fortsätter falla, temperaturen likaså. Kaffet flödar och mössan har aldrig varit mer använd.

Har gjort det obligatoriska träningspasset som är lite av ett nyårslöfte till och mot mig själv. Ska försöka, eller nej, jag SKA träna varje dag (möjligtsvis en vilodag veckan). Armhävningar, hantlar & situps. 100 repetitioner av allt. Minst. Detta ska jag hålla igång fram till sista Maj. Följer jag detta borde jag ha, om inte en vältränad, men i alla fall trimmad kropp till beachen 2010. Så det kör vi på!

Nu blir det kaffe.

Onsdag.

Varit ledig i dag. Och inte gjort ett skit. Som vanligt. Sov länge, för att sedan gå till mamma som bjöd på mat. Sen drog jag och handlade lite och nu sitter jag här och camar med Sofia. Ska förmodligen till mamma igen sen, eftersom hon ska göra våfflor. Me like våfflor.

I morgon jobbar jag kväll för att sedan återigen vara ledig en dag. Jobbar varannan dag denna veckan. Kan man säga. Lite slappt, lite skönt. Men nu borde jag ta tag i den här dagen och diska, städa, träna lite och ta en dusch. Eller hur?

Eller så sitter jag här och äter romerska bågar och lyssnar på Glasvegas.

Tisdag?

Jobbade några timmar för att sedan bege mig till mamma för att äta mig tjock och belåten. Sedan bar det av hemåt i 15 minusgrader. Kylan greppade tag om mina kinder, drog ett "min mamma"-skämt för att sedan fortsätta och ge mig kalla kårar över hela benen.

Inte. Okej.

Nu sitter jag här med lite cola och tända ljus. Slösurfar och Paradise Hotel är på i bakgrunden. Mysbyxor har jag på mig också, så allt är fint. Det enda som saknas är min Sofia.

Jag saknar henne.

Jobba.

Ska i väg och jobba snart. Men det är bara 15 - 19. Så det är ingen fara. Sedan blir det lite städning, och lite chill framför tv & dator. Sofia åkte i dag. Så hon är borta i 20 dagar ungefär. Känns inte alls kul. Men men, that's life.

Nu äter jag nudlar och peppar inför jobbet. Hörs mer senare.

Mitt 2009.

Svårt att säga hur mitt år var. Det känns som att allting bara har rullat på. Men det här året har jag genom allt dåligt, allt bra och allt jävligt haft min Sofia vid min sida. Allt är så mycket enklare med henne.

Januari
- Firade in det nya året med min älskling och vännera hos Zandra/Anna.
- En era med helt jävligt mycket tv-spelande började.
- Firade en fest i Zandra och Annas ära där jag hamnade bredvid fullaste gubben på festen.
Zandra fick även en fin tisha av oss. Med en enhörning på.

Februari
- Hade väl mer eller mindre äntligen fått ordning på min lägenhet.
- Firade Alla Hjärtans Dag med någon jag älskade för första gången.
- Fotade en hel del.

Mars
- Saknade sommaren.
- Gaddade klart insidan av armen. Gjorde så in i helvete ont.
- Spelade MYCKET xbox.
- Köpte Resident Evil 5. (som jag och Mårten drog igenom på några veckor.)

April
- Fyllde 21. Gammal är jag.
- Hade födelsedagsfest med grillning på balkongen.
- Gaddade bröstet. (Snyggaste tatueringen jag har.)
- Såg underOATH LIVE!!!
- Firade ett halvår med Sofia <3

Maj
- Skaffade ny blogg.
- Var på fest hos Mårten med badtunna och grillning.
- Sommaren hade äntligen kommit.

Juni
- Älskling tog studenten. Jag har aldrig varit mer stolt.
- Var på Romeo & JuliaGöteborgsoperan (Sofias ena studentpresent från mig)
- Var en hel del fest.
- En hel del häng med Mårten (som med resten av året)
- Blev fullast ever på midsommar och däckade vid 21. När jag börjat dricka vid 19. WIN!

Juli

- Var på Liseberg.
- Hade semester.
- Var på Hulstsfredsfestivalen. Min första riktiga festival. BÄST!
- Även här en hel del fest, grillning och häng i solen.

Augusti
- Mer fest.
- Mer sol.
- Jag och Mårten drog igenom Left 4 Dead.

September
Flyttade till ny lägenhet efter att ha fått en dumjävel till hyresvärd.
- Tapetserade i nya lägenheten med far.
- I allt flyttkaos flyttade jag och Sofia ihop officiellt <3

Oktober
- Jag och älskling firade 1 år! <3
- En hel del donande i lägenheten.
- Mer tapetserande.

November
- Sofia fyllde 19 år gammal! Fick en söt kappa av mig i present.
- Kollade 2012 och New Moonbio.

December
- Skaffade en iPhone!
- Stressade inför jul.
- Kollade Avatar på bio.
- Jobbade röven av mig.
- Firade jul med Älskling och resten av familjen (på olika dagar).
- Fick massa fina julklappar.
- Firade nyår med ett gäng vänner och med älskling.

Och nu är det 2010. Och jag har en massa mål jag önskar uppfylla, om jag ändå hade lite mer styrka att genomföra dom. Men nu är det ett nytt år. Och allt ligger framför mig, dig, oss. Och jag hoppas på fler äventyr, festivaler, tv-spelskvällar, och öldrickande. Med mina vänner och min flickvän. Det här året kommer bli bra.

Det vet jag.

Föresten.

Försten så åker Sofia hemåt i morgon för att åter igen jobba på/ta hand om den gården där hon jobbat förut. Detta betyder att hon är borta i cirka 20 dagar(!)

Så eftersom jag inte har henne här, kommer jag vara uttråkad all the time. Nästan.
Så räkna med mycket bloggande.

Dålig update. Jag vet.

Dålig update på bloggen det senaste. Men inte haft lust eller tid. har inte riktigt blivit "vardag" än. Även om jag aldrig har en normal vardag med det jobbet jag har då jag jobbar helger, kvällar, helgdagar och så vidare.

Men hur som helst. Inte gjort någonting alls i dag. Slöat i soffan och kollat på Star Wars. Nu blir det till att fundera på vad som skall ätas i kväll. Sedan ska jag sätta mig ned med en kopp kaffe och summera 2009. Hörs snart.

Snöbilder!







© Cristoffer Mellberg

Jag vet att det har varit lite ont om bilderbloggen. Men min kreativitet har inte funnits där lika mycket som viljan att bara lägga upp fötterna på bordet och dra på en bra film.

Men hur som helst, så är det hur mycket snö som helst i lilla Tidaholm. Så när var och handlade förut tog jag med mig kameran och knäppte några bilder. Inget speciellt, inget jag är jättenöjd med. Men det är bilder i alla fall. Ett försök att komma i gång igen. Dock känner jag att om jag ska komma framåt som fotograf måste jag lära mig HDR på riktigt. Det är det som gäller nu. Det som får bilderna att bli så mycket mer än vad dom är. Så nästa projekt inom foto: Lära mig HDR ordentligt.

För övrigt en slapp dag. Tänkte åka till Skövde och hämta min receiver, men efter att ha ringt till El-giganten och frågat om det fanns inne, så blev svaret: Nej, den finns inte och vi vet inte när den kommer göra det. Så, ingen receiver än på ett tag. Dock känns det helt okej, då dom högtalarna jag ska skaffa inte finns på lager förens i slutet av Januari.

Ljudet får vänta helt enkelt. Skriver mer sen, har ju lovat er en 2009 sammanfattning. Så håll ut.

Trött.

Lite seg och omotiverad i dag. Så jag orkar inte blogga just nu. Kanske senare, kanske inte alls. Men en sådan där typiskt sammanfattning av 2009 ska ni allt få. Självklart.

Men nu. Chilldags.

RSS 2.0