Love.



1 år.
12 Månader.
En kort evighet.

Varje gång du lér. Blir hela jag varm. Varje gång du är ledsen. Krossar det mitt hjärta. Varje gång du gråter. Torkar jag dina tårar. Varje gång du faller. Fångar jag dig.

Du kommer aldrig falla. Aldrig.

Jag älskar dig Sofia. Mer än någonting annat.
/Din Stoffe.


Måndag.

Måndag, och jag är fortfarande sjuk. Men det blir nog bättre snart. Är ju bara en liten förskylning. Anywho, jag och Sofia har en tvättdag idag. Så vi håller på och tvättar och sådär. Fast nu duschar hon, och jag gör mig nudlar, som förmodligen kokar över där ute nu.

Så måste skriva fort!

Ska tvätta klart, sen duscha och sen drar vi till Skövde med mamma och syrrorna. Kanske skämmer bort oss lite och shoppar lite. För det förtjänar vi, ja det gör vi. Men nu måste jag kolla till nudlarna.

Hej!

Long time, no seen.

Inte uppdaterat på ett tag, jag vet. Men har ju som ni vet inget internet än, då bredbandsbolaget missat mig kan man säga. Har fått jobba en del också, vilket är bra. Nu är jag dock sjuk. Förskyld, säkert svinis. Or not.

Som tur är, är jag ledig till Onsdag nu. Så till dess hinner jag nog bli frisk. Kollar Gossip Girl. Sofia diskar, så ska jag laga mat till oss snart. Sen tända lite ljus och mysa framför TV:n. Japp, så får det bli. Träffade även Zandra och Sofie som var här i Fredags och åt tacos och kollade på Idol. Det var mysigt, och roligt med allt från gamla historier till gravidmagar och pappaléenden.

Nu ska jag gå och förbereda maten. I kväll blir det kryddad kycklingfilé och strips. Gott, ja.
Lovar att bli mer aktiv så fort jag kan. See'ya!


No internet.

Nej. Inget internet än. Idioterna på bredbandsbolaget som jag ringde och pratade med för 2 veckor sedan hade missat att ringa underleverantören. Så nu får jag väl vänta 10 dagar ytterligare! Tråkigt så in i helvete. Och när jag frågade om jag behövde betala för hena månaden när jag inte haft internet alls, så sa han att det inte var säkert att jag slapp betala bara för att jag inte svarade första gången dom ringde.

Dra. Åt. Helvete.

Byter nog till Tele2 snart. Billigare och bättre förmodligen. Men anywho, min käre far var här förut så nu är det uppe gardiner i sovrummet (som blev übermysigt) och så är även TV:n uppe på väggen. Helt fucking lovely. Vi inviger detta med The Bank Job med Jason Statham. Min och Sofias brittiska gud.

Ja, han är fett bra. FETT bra.

Söndagsmys.

I kväll kommer Sofia äntligen hem. Som jag längtat, som jag saknat. Så i kväll blir det lite Söndagsmys. Jag har köpt chips & cola och ska tända lite ljus och se någon bra film. Ingen otäck film, nej nej. Men en bra film. Får se vad det blir. En rolig film förmodligen.

Dock är hon inte hemma förens vid 9 i kväll. Så ska småstäda lite och gå ut med soporna och så där nu. Sen ska jag bara ta det lugnt, ta mig lite kaffe.

Mhmmm, kaffe.

Never.


I don't wanna grow up.


Söndag?

Jag har sovit för länge som om mitt liv hängde på att inte lämna sängen. Jag har tränat, vilket bara är jävligt bra. Jag har tagit en varm, lång dusch som om det vore den sista innan världen togs över av zombies. Jag har fixat mig och tagit på mig mina älskade cheap monday, ett par jeans. I stället för jobbarbyxorna eller ett par joggingbyxor. Jag är snygg.

Och varför? Jag känner bara för det.

MEN nu ska jag nog ge mig ut på en liten promenad med kameran, som förhoppningsvis slutar hos mamma där jag kan snylta till mig en varm, kopp kaffe för att värma mitt hjärta tillräckligt länge, till Sofia kommer hem och gör det helt igen.

Hej då.

Late night.

Klockan är över 2 på natten. Men det är Paycheck på TV. Vilket är en jävligt bra film + att jag inte är trött. Man kanske ska dygna?

Nja, vill inte sova bort hela dagen. Såg föresten att det är blog awards nu. Men att välja mellan blondinbella, paow eller Kissie? Det är ju skit som skit. Som att välja om man vill drunkna eller brinna inne. Och jag förstår nu, var uttrycket pest eller kolera kommer i från.

Ska fortsätta kolla filmen nu. God natt.

Lonely Lördag.

En ganska ensam och tråkig Lördag. Blev ingen TV-spelskväll. Ingen grabbkväll. Ingen fest. Ingenting. MEN, jag har fått saker gjorda minsann. Dagen började dock med att jag sov alldeles för länge. Men sedan har jag:

- Dammsugit hela lägenheten.
- Städat i stort sett hela lägenheten.
- Diskat all disk.
- Fixat en grej med far.
- Solat.
- Ätit tacos hos mamma.
- Tränat.
- Bytt ut trasiga glödlampor.
- Skruvat ihop väggfästet på TV:n. (Nu ska det bara skruvas upp)
- Vattnat växterna.
- Pyntat toaletten lite med ljus & kruka.

Alltså har jag gjort EN HEL DEL i dag. Det är väl inte fy skam det heller i och för sig. Även om jag hellre gjort något roligare. Men nu är det gjort, och i morgon kommer äntligen min älskling hem. Jag saknar henne. Sedan är nästa händelse att se fram emot på Fredag, då Zandra och hennes nya flicka Sofie kommer hit till Tidaholm. Då blir det "dubbeldejt" med god mat, lite öl, och om jag och Zandra får bestämma, lite xbox.

Längtar. Men nu ska jag lyssna på Alkaline Trio och försöka bli trött. I morgon ska jag försöka gå ner med lite saker till förrådet, handla och kanske fixa lite småsaker.

God natt. (Om vi inte hörs igen i kväll.)

Lördag?

Så. Lördag. Bästa dagen i veckan, för många. Men vad händer idag egentligen? Tell me. Tell me now!

Anywho, är lite trött fortfarande. Ska nog ta mig lite kaffe, så jag vaknar till. Sedan ska jag fixa några saker, och sen får jag helt enkelt se vad som händer och sker. I värsta fall får jag helt enkelt ha lite lone-time med chips och cola. MEN, egentligen vill jag ha kul. Dricka öl, lyssna på musik, spela xbox.

I morgon kommer dock Sofia hem igen. Jag saknar henne. Men nu ska jag sätta på lite kaffe, och lite skön musik och städa lite och försöka ta tag i disken. Hörs sen!!

TV & Coca-Cola.

Sitter här i soffan. Med laptopen i knät. Framför TV:n. Med cola i glaset, och tunga ögonlock. Jobbet gick bra, fick dock jobba över en halvtimma. Är lite seg nu, och funderar på vad jag ska äta. OM jag ska ta något att äta.

Halvkollar på Idol och kikar runt på styleroom.se och minhembio.com. Sen jag och Sofia flyttade till ny lägenhet har jag börjat intressera mig för inredning. Och det har nästan blivit en liten hobby. Men ska se om det finns något att äta, så hörs vi kanske sen.

See'ya.

Trött Fredag.

Jag är trött i dag. Riktigt trött. Men ska i väg och jobba snart. Börjar 2. Så ska byta om nu, sen ge mig ut i kylan och åka till mamma och äta lite, och sedan dra vidare till jobbet.

Och kaffe. Kaffe måste jag ha hos mamma också. Starkt. Varmt. Kaffe.

Får se vad som händer i helgen, verkar inte hända så mycket? Jag måste göra någonting, jag vill dricka öl, spela xbox och skrika ut om jag förlorar. Jag vill spela musik på för alldeles för hög volym, och äta alldeles för mycket chips.

Så. Vad händer?

Torsdag.

Börjar jobba snart. Klockan 3. Känns helt okej ändå, när man kommer upp så pass tidigt. För då har man en hel dag innan jobbet. Sitter i köket och dricker kaffe. Läser reklam. Njuter av solen som skiner in genom fönstret och värmer min rygg. Är aningen irriterad då internet-killen inte hört av sig. Och i morgon börjar jag jobba klockan 2, så får hoppas han ringer innan dess.

Pillat lite med bloggdesignen idag. Lagt in en widget, så att man kan se mina senaste twitterinlägg. Ja, ja twitter är skit egentligen, men nu kan ni se vad jag gör för stunden, eller vad jag gör när jag inte orkar skriva ett mer seriöst blogginlägg. Plus att jag får skriva av mig lite.

It's a win, win situation enligt mig.

Men jag har ett problem, om någon är bra på koder skulle jag vilja ha hjälp med min twitterwidget. Skulle gärna vilja ha en dotted line mellan inläggen + att jag skulle vilja ha tiden under inlägget så att säga. Men kanske inte går att fixa? Jag orkar inte pilla med det nu i alla fall. Nu ska jag dricka mitt kaffe, läsa min reklam, och njuta av min sol.


God morgon.

God morgon på er. Sitter här och dricker kaffe och halvkollar på nyhetsmorgon. Följde Sofia till bussen förut vid 8, och jag vet inte om mina fötter tinat än. Kallt as hell var det ute, hösten är verkligen här och jag undrar när vintern kommer och knackar på och slänger in lite snö.

Anywho, sitter här och kollar på en intervju med Matt och Matt från Bring Me The Horizon. Dom pratar om allt från bandet till wrestling moves. Kul killar indeed, MEN det som gjorde mig gladast var att jag ser att Matt (Den Matt med tatueringar - trummisen) har fyllt ut sin arm och även gaddat handen, och har nu i stort sett en välfylld helsleeve. Och poff, allt han har på den armen blev så jävla snyggt. Det fick till och med den missanpassade bläckfiskishgadden han har på högerarmen att se bättre ut.


Matt Nicholls

Jag älskar att se verk byggas, för att sedan bli helt blown away av slutresultatet. Att fylla ut lite hud kan göra sådana underverk. Och att se detta gör mig bara mer sugen på att tatuera mig. Jag vill ha helsleeve. Nu.

Period.

Höst rimmar på..

Det är höst ute. Vackra färger, men kallt som fan. Jag sitter med laptopen i knät i våran varma soffa. Sofia packar. Hon ska ner till Falkenberg till en kompis som fyller år. Men andra ord: Hon ska åka och supa sig stenfull.

Och jag? Jag ska nog ha grabbkväll. Öl, chips och TV-spel. Inte fel det heller. Eller hur?

Vi ska nog ta en lite höst-promenad snart. Sofia vill ut och gå, och jag är så sjukt fotosugen. Så jag tar med kameran och Sofia på en promenad, poff - två flugor i en smäll. När vi kommer hem igen ska vi ta tag i lägenheten och försöka städa upp överallt. Dammsuga, plocka upp alla käder (mest mina) på golvet i sovrummet, gå ner med saker till förrådet, tömma balkongen på skräp med mera.

Men nu ska jag byta om, för att snart ge mig ut i kylan. Får mitt internet i morgon förhoppningsvis.
Håll tummarna.

Ny vecka.

Måndag, ny vecka. Och Sofia är hemma igen. Vi ska gå fram och handla lite snart. Sedan får vi se vad som händer. Jag skulle behöva börja slipa väggarna i hallen. Dessutom behöver vi nog städa lite och gå ner med några saker till förrådet.

Löning på Torsdag. S k ö n t. Men då får vi inte slösa slut alla pengar direkt, nej nej. Även om jag är shoppingsugen as hell. Men nu ska jag byta om, för snart är nog Sofia färdig. Föresten får jag förhoppningsvis internet på Torsdag, så då kan jag börja blogga på riktigt igen.

Hörs.


Random.



Bjuder på några random bilder. Bilderna liksom bara hopar sig på min kamera. Så här har ni en på mig och en på min och Sofias "hemmagjorda" pizza som var god as hell.

Hösten går vidare utanför fönstret, och här sitter jag. Lyssnar på Confide och dricker kaffe. I dag kommer älskling hem, jag längtar. Sen ska jag kanske med hjälp av far och hans borr, sätta upp gardinstänger. Eventuellt blir det även lite TV-spel hos Jocke.

Vi får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt.
Ha det bra.


Suck.

Sverige - Danmark. 0 - 0. Än så länge.
Och Rasmus Elm är den största sopan som finns. Och kommentatorerna har mage att klaga på Holmén? Byt ut Elm, sätt honom på båten till landet Ingenstans och glöm honom.

Men ändå, jag hoppas innerligt att Sverige vinner i kväll.

The end of the world - Del 2.

Tankarna började snurra i mitt huvud, och stannade till på ett ord som lös med rött framför mig - zombies. Världen har gått under, alla har blivit zombies. Världen står stilla. Nästa tanke var hur jag skulle agera, och försökte minnas allt jag lärt mig från Left 4 Dead och Resident Evil.

Var är dom? Tänkte jag, men kom på svaret lika snabbt. Dom tål inte ljuset. Dom gömmer sig. Lurar i mörkret. I skuggornas famn. Blixsnabbt hoppade jag ner från trappan, och slängde en blick under lastbryggan. Men det var ingen där. Inga zombies. Jag började gå hemåt, ständigt på vakt. Ständigt på tå.

Plötsligt hörs ett ljud. Det låter som en bil, men inget syns till. Sedan ser jag den, en silvrig bil. Och sedan en silvrig bil till, och ännu en. Silver - regeringens färg. Tänkte jag. Silver är det sista man ser innan man förlorar livet. Om man är zombie då, och redan är död. Och som redan förlorat livet egentligen.

Men ni fattar!

Jag fortsätter gå. Allt är tyst, allt är tomt. Det enda som hördes var ljudet av löv som trippade över asfalten på vindens bärande armar. Sonderar terrängen noggrant med min blick, letar efter minsta rörelse i skuggorna. 

Ännu en silvrig bil åker förbi. Jag stannar till. Lyssnar. Men fortfarande är allt tyst. MEN när jag närmar mig hotellet, skådar jag någonting i fjärran. Jag kan inte riktigt urskilja vad det är. Det rör sig långsamt. Jag tar några steg till, fortfarande på min vakt. Och då ser jag - världen har inte gått under. Och det är ingen zombie jag möter. Det är en gammal dam. Med rullator. Och jag har aldrig varit så glad över att se en gammal tant förut.

Jag var räddad. Jag var inte ensam.

Och världen står inte still. Även om den rör sig med farten av en gammal, gammal dam med rullator. Så står den inte still. Världen har inte gått under.


Bastü.

Är trött efter jobbet. Men dagen har gått fort, och bra. Ligger här och tar det lugnt i soffan. Dricker lite cola. Skriver lite blogg. Ska i väg och basta hos farmor med far snart. Och fjärdedels finne som jag är passar jag in lika bra i en bastu som en fin åker gör på ett vykort.

Senare i kväll blir det dusch, sen handla lite cola och ta sig något att äta. Får se vad som händer och sker, men det är fotboll i kväll hur som helst. Och det ska jag se på, hur som helst.

Ska göra mig i ordning och packa lite nu.
Hörs ikväll.

The end of the world - Del 1.

Allt har varit kallt idag. Jag har varit kall, frusen hela dagen. Jag har haft kalla kårar, kan man säga. Därför bestämde jag mig för att efter jobbet lägga mig i värmen i solariet en stund.

Sagt och gjort. Men efter en lång arbetsdag, och efter att ha gått upp klockan 6 i morse så var jag trött. Och somnade. Vaknade upp 20 minuter senare, förvirrad och varm. Klädde på mig och kikade försiktigt ut (dörren till solariet är nämligen i damernas omklädningsrum). Men det var lugnt. Kusten var klar. Ingen där. Inte heller i korridoren utanför, eller i fikarummet. Allt var tomt.

Allt var tyst.

Märkligt tänkte jag, drog upp jackan, öppnade dörren ut och kände den friska vinden i mitt ansikte.
Luft. Frisk luft. Skönt.

Men allt var grått utanför. Allt var tyst. Det stod bilar på parkeringen, och några lampor var tända i fönstret på vårdcentralen tvärs över parkeringen. Men allt var tyst. Allt var tomt.

Inte en människa sågs till. Jag var ensam.

Vill ha.

Apple iPod Touch


Eftersom min iPod Nano sjunger på sista versen så att säga, har jag under en lång tid funderat på att införskaffa mig en ny. OCH när jag får en sådan här skönhet för bara 400 spänn mer än en Nano, så måste jag säga att det pirrar i fingrarna.

Jag. Vill. Ha.

Så vem vet, om ekonomin är bra framöver så kanske jag kommer gående med en sådan här på staden. Med musik i öronen, ett fett smile på mina läppar och är nöjd. Jävligt nöjd.


Fredagsmys, alone.

Jag har chips, jag har cola, jag har en sepeskön soffa. Jag har ALLT. Allt kanske utom just det. Mitt allt. Min Sofia. Hon är den jag saknar mest just nu. Annar har jag allt. Ska kolla på Idol nu, sen förflytta mig till soffan med laptopen och äntligen ta tag i det jag tänkt göra en mycket lång, lång tid.

Jag ska se på Män Som Hatar Kvinnor.
Äntligen.

Men den är bra va? Alla säger det i alla fall. Så ikväll är det jag, soffan, TV:n, favvochipsen och min älskade coca-cola. Myskväll. För att sedan hoppa i säng. Upp och jobba klockan 7 i morgon. Men det är i morgon det.

I kväll är det Fredagsmys som gäller.

Oj, oj klockan.

Hjälp, vad tiden går fort. Klockan är redan 1 och jag har inte alls hunnit med det jag tänkt att göra. Och jag börjar jobba om EN timme. Har än så länge bara hunnit med:

- Städa upp i soffan & på soffbordet.
- Dammsugit halva vardagsrummet (Soff/TV-hörnan)
- Bäddat sängen.
- Ätit nudlar & druckit kaffe.

Alltså med andra ord har jag inte  hunnit göra NÅGONTING. INGENTING. Det suger. Men sitter här med Underoath i högtalarna och kollar runt på kläder. Jag är shoppingsugen, yes indeed. Men löning om en vecka.

Jag längtar.


Fredag, and a update om flytten.

Så är det Fredag. Igen. Jag sitter här på Sofias dator. Kollar runt. Dricker kaffe. Lyssnar på Alkaline Trio. Dricker kaffe. Följde Sofia till bussen förut, hon ska hem till sina föräldrar över helgen. Men hon kommer hem på Söndag igen. Saknar henne redan.

Hur som helst, vi har flyttat ihop till en större och finare lägenhet. Och detta var vad vi lämnade bakom oss. Bilderna är i från när det var som stökigast innan flytten. Blir trött bara jag ser bilderna.





Men nu har vi en lägenhet som bara blir snyggare och snyggare för var dag som går. Både sovrum och vardagsrum har vi tapetserat med hjälp av min käre far. Nu är det bara hallen och köket kvar. Dock är det lite stökigt här fortfarande, men så är det när man flyttar antar jag. Nästa projekt innan hallen är att få upp TV:n på väggen, och även gardinstänger och gardiner.

Nu ska jag göra mig lite nudlar. Börjar jobba klockan 14:00. Men skriver nog innan dess.
God middag.

Trött Torsdag.

På grund av en rad händelser som började med att min mobil gick sönder för ungefär 2 veckor sedan, och som slutade med att jag i går var arg som ett bi gör att jag inte kommer att få internet förens nästa vecka. Antingen Torsdag eller Fredag.

Hur som helst. Idag väcktes jag av Lasse W. som sjöng ut från min mobil så där akustiskt och höst-likt som bara han kan. Det var jobbet som ringde. Så fick dra mig upp ur den varma sköna sängen och ge mig ut i höstrusket, och fram till jobbet. MEN, bra att få jobba lite extra!

Efter jobbet drog jag och Sofia till Skövde med mamma och mina syrror. Sofia köpte en j*vligt snygg jacka till mig. Och dessutom inhandlade vi en snygg vas med Marilyn Monroe-motiv, ett par garderobslampor, och ett motorcyckelspel till xbox som Sofia redan är mästare på. Medan jag placerar mig med dom 3 nedersta killarna, stoltserar Sofia med att hamna på pallen med dom stora killarna.

Dock har hon en tendens att vara. Lite, lite arg. Svordomar och könsord är inte ovanligt, och tävlingsinstinkten kanske tar över hennes kropp så pass mycket att jag måste göra en exorcism snart. Men hon är så söt.

Kanske uppdaterar med lite bilder i helgen om Sofia lämnar sin dator/mobila bredband här när hon åker hem till sina föräldrar lite. Nu ska jag dricka kaffe och mysa med Sofia framför en film.

Inget internet.

Nej, inget internet än. Och nu har det snart gått en vecka sen dom sa att det skulle fungera, så i morgon ska jag ringa och fråga dom vad i helvete dom håller på med. Fråga om det bara var ett practical joke att säga att jag får mitt bredband, men att jag inte får det förens nästa år. VAR ÄR MITT INTERNET!?

Kan ni svara på det? Va? Va? Va?

Hur som helst. Klockan är mitt i natten. Jag och Sofia måste vända tillbaka dygnet, så ska vara uppe länge i dag, och sen gå upp tidigt i morgon. Så att vi somnar tidigt i morgon, liksom. Vi håller på och grejar lite här hemma. Lägger in saker i skåp, hänger in kläder i garderober och tänker "Så ska vi ha det sen". Mysigt ändå.

I morgon ska vi slänga lite skräp, gå ner med saker i förrådet och försöka röjja i ordning lite där. Sedan ska Oscar komma hit, Sofias kompis. Och får se vad som händer mer. På Torsdag blir det nog Skövde med mamma i alla fall. Småshoppa lite saker som behövs.

Men vi får se om mitt internet fungerar inom en snart framtid. Till dess, ha det bra.
God natt.

Lördagkväll.

Läget: Det är Lördag. Jag är trött. Har jobbat. Har spelat match (!) Har varit framme och handlat, trots att det är svinkallt och regnet faller. Jag har öl i kylskåpet.

Slutsats: Jag och Sofia ska göra lite god mat sen sen mysa framför en film.
Börjar vi bli gamla?

Har varit en lång dag. Och just nu är soffan och dess värme mer lockande än en kall öl. Ölen kan vänta några dagar, och eftet att ha sprungit runt i kyla och regn i kortbyxor och t-shirt är mitt val inte helt ologiskt. Även om jag tycker att alla val där man väljer bort öl är ologiska.

Fast inte idag. Inte nu.
Idag är det jag, Sofia, vår varma soffa, god mat och en bra film.
Och det är inget ologiskt i det.

Fredag.

Nej, inget internet än. Sitter hos mamma. Har precis dumpat nycklarna i gamla lägenheten (eftersom han inte hör av sig) så han får hämta dom själv och höra av sig om det är någonting. Är här och letar efter en installations CD till bredbandsbolget, som jag antar att jag kanske behöver för att mitt ska funka i nya lägenheten.

Dock har min skiva mystiskt försvunnit i flytten.

Hittar ingen här heller dock, men mamma är inte hemma just nu. Hon har vanligtsvis en tendens att hitta saker och ting. Ska jobba sen, börjar om 2 timmar. Jobbar hela kvällen. Och sen ska jag upp och jobba några timmar i morgon också. Och sen ska vi tapetsera sovrum.

Jobb, jobb, jobb. Hela tiden.
Men lägenheten blir fin, och det är ju bra. Vi hörs.

Hej. Igen.

Det var ett tag sen jag skrev här nu. Men som sagt, det har att göra med att jag flyttat. Och har för tillfället inget internet (vilket ska fungerna inom ett par dagar). Just nu sitter jag på Sofias mobila bredband. Men vi bor i nya lägenheten hela tiden nu, och den andra lägenheten är städad och färdig. Skulle lämnat nyckeln och så idag, MEN hyresvärden sa att han skulle höra av sig, men gjorde inte det. För han är en idiot. Ja, så är det. Men det är inte mitt problem.

Idag har vi gjort en hel del, likaså alla andra dagar. Dock orkar jag inte skriva allt nu, men håll ut så kommer det en fetare update med bilder och så där. Har slipat väggar och skruvat ihop möbler hela dagen, så nu ska jag chilla i vår nya, otroligt sköna soffa, och sen äta lite och kolla på Idol.

Stay tuned, så hörs vi snart.
/Stoffe

RSS 2.0