God natt och hej då.

Nu säger jag god natt för i kväll, och hej då till den här lägenheten. Sista natten, sista timmarna. Får se hur det blir med bloggandet en tid fram över då jag inte vet när internetet börjar fungera i den nya lägenheten. Men det märker vi.

God natt.


Sista natten.

Det här är min sista natt i denna lägenhet. Och det ska bli SÅ skönt att komma härifrån. Dock är jag stressad, och det känns som jag har en miljon saker att göra. Egentligen borde jag sova, då jag har en lång dag med flytt och grejor i morgon. Men jag är inte trött. Och jag hinner inte sova. Inte än.

Ska fortsätta packa och städa nu. Men hur jävla lätt är det att flyttstäda utan varmvatten.
Hatar den här hålan.

Kaktay.

För ett tag sen nämde ju jag att vi köpte två små fina kaktusar, som Sofia ÄLSKAR. Här om dagen när Sofia var på toa, råkade jag välta ner en. Den föll i marken. Poff, jord överallt.

Jag frös till is. Och tankarna bara snurrade. Jag tittade bort mot toalettdörren. Sen mot kaktusen. Jag tänkte först gömma jorden, sen inget säga och allt var frid och fröjd. Ni vet så där som man tänkte när man gjort något dumt och inte ville att mamma och pappa skulle veta. Exakt så kändes det.

Försökte få upp jorden med en strumpa.
Funkade inte. Men tänkte då: jag är vuxen, jag måste berätta.
Så det gjorde jag. Jag sa som det var, att jag välte ner hennes kära kaktus. Men att den klarade sig. Bara det att den förlorade lite jord. Och Sofia blev först vit i ansiktet. Och ögonen var stora som solen.

Men sen var det ingen fara när hon såg att den var okej.
Den klarade sig.


Ska jag?

Ska man sätta sig i soffan. Med täcket och titta på Bad Boys II? Lite Will Smith så här en Lördagskväll. Ska man även ta sig lite te?

Ja, det ska man.

Random pics and my day.

Min dag har varit lång. Gick upp och följde Sofia till bussen som gick 08:00. När jag följt henne gick jag in på Konsum och köpte Svinto (stålull) då jag varit lite klumpig och fått färg på diskbänken. (Som för övrigt är lika fin igen nu, efter lite magi med Svinto).

Sedan gick jag hem. Frös jättemycket och lade mig då och vilade under ett täcke i soffan. Efter en stund kom far, och vi begav oss till lägenheten för att börja tapetsera.


Detta var vad som saknades när vi påbörjade tapetseringen lite lätt i Torsdags - nya, vassa rakblad till tapetkniven. 25 kronor, som hittat + att jag fick världens största kvitto till världens minsta grej. "Det kostade 25 spänn att skriva ut kvittot" som Zandra sa. And maybe it's true?

Tapetseringen gick bra, och det sista lilla som är kvar fixar far i morgon (när jag jobbar). Så när jag slutat jobbet ska jag dit och moppa golvet och städa i ordning lite. Sen ska jag även städa lite här hemma in the old lägenhet. Har spenderat denna Lördagskväll med att sedan jag kom hem från tapetseringen städat toaletten/rensat avloppet på toaletten. Skitgörat med andra ord. Äckel päckel. Men det är lite städat där i alla fall. Har lite smått panik, måste ju vara ute på Onsdag!

Stress. Stress. Stress.
Men det löser sig, det gör det alltid.

Nu är klockan redan 21:00 snart, och jag har bara grejjat hela dagen. En hel Lördag. Och i morgon ska jag upp och jobba. Kanske inte världens roligaste helg, men en av dom nödvändigaste kanske. Nu ska jag dricka cola och äta toast.


Trött, sliten kille som tapetserat hela dagen. Och städat toalett.

Nästan klart!

Tapetserat till nyss typ. Jag och pappa. Far & son. Varit roligt, och vi är nästan klara. Bara över fönstret och dörren kvar i stort sett. Och är så jävla peppad, blir så in i helvete snyggt!

Nu har jag belönat mig själv med en iskall cola. Uppdaterar mer om en liten stund.
Hörs.

Ny fin dag.

God morgon. Jag har precis följt Sofia till bussen. Kändes konstigt, men hon kommer ju hit igen på Måndag. Nu ska jag ta mig en stark kopp kaffe, vakna till och sedan skruva i sär soffbordet.

Och sen vakna till lite till

Vill ha.


Kenwood KRF-V5300D

Den här skönheten SKA bli min. Så fort jag har pengar. Så fort jag har råd. Men då, då ska den bli min.

Jag lovar.

Friday night.



Tråkig bild, I know. Men snart är denna utsikten ett minne blott. På Måndag flyttar vi officiellt in i den nya lägenheten. Äntligen. Ska bli så skönt att äntligen få komma bort från den här skithålan.

Jag och Sofia gör ingenting just nu. Jag sitter här med mössa och hörlurar, och Sofia sitter med sin laptop i knät och kollar på TV. Vi är lite geekiga kan tyckas. Men bara lite. Vi ska upp tidigt i morgon. Sofia ska nämligen åka hem till sina föräldrar lite, och bussen går redan 08:00. Och jag tänkte följa henne till bussen för att sedan ta tag i några ärenden innan jag och far börjar tapetsera.

Måste börja fota igen också. Skäll på mig! Det förtjänar jag.

I morgon.

I morgon, Lördag. Note to self:

  • Vakna tidigt och följa Sofia till bussen.
  • Skruva isär vårat gamla soffbord, som skall slängas.
  • Köpa Svinto/Stålull.
  • Ringa och "väcka" pappa.
  • Tapetsera.
Det är vad som är på schemat i morgon. Än så länge.

Kalas.

Nu ska vi på kalas. Min far fyller år. Så ska väl bort och äta kakor och dricka alldeles för mycket kaffe. Han fick en liten och kanske tråkig present av oss. Men så går det när man säger att man inte vill/ska ha något.

Nu ska vi gå. Hörs senare ikväll.

Min dag so far.

Dagen blev bättre än förväntat. MYCKET bättre. Vi hade tänkt att slipa sovrummet - tråkigt, men ja nödvändigt. Dock vid lunch någon gång blev ringklockan sådär våldtagen på ett mycket välkänt sätt och då visste jag.

Det är Zandra. Zandra står utanför min dörr och våldtar ringklockan. Och rycker lite i handtaget.

Och mycket riktigt. Det var Zandra. Och vi åkte och kollade på min och Sofias nya lägenhet. Zandra tyckte om den, och sa "Den blir nog fin" Men stark betongin på "blir". Sedan blev det lunch/fika på Julius och allmänt skitsnack. Det var roligt att få träffa henne. Som Sofia säger "Det är inte lika roligt i Tidaholm utan Zandra".

And yes, it's true.

Min dag.

Blev lite tapetserat till slut, men ska fortsätta och förhoppningsvis göra klart det på Lördag. Nu är jag nyduschad, men aningen hungrig.

Inte blivit så mycket bloggat det sista. Men jag har fått jobba en hel del det sista, och när jag inte jobbar så grejar jag med lägenheten/flytten. Men det blir bättre sen, när vi installerat oss i den nya lägenheten.

Kolla Click ikväll? Kanske.


Torsdag.

Har slutat jobbet för en liten stund sen. Nu sitter jag här, lagar lite mat. Pommes frites, köttfärs och kebabsås.

- KÖTTFÄRS? TILL STRIPS?! Sa Sofia, när jag ringde från jobbet och frågade vad hon ville äta.
- Ja. Det är gott. Jag lovar. Sa jag.
- Okej då. Sa Sofia och allt var frid och fröjd igen. På en sekund.

Och det är faktiskt gott, denna kanske för ovana köttätare lite udda combo. Men maten är inte klar riktigt än. Har dock även skruvat ner hatthyllan i hallen, och sen när vi ätit och far kommer hit ska vi bort och tapetsera vardsgsrummet. Äntligen.

Annars har dagen på jobbet var ganska lugn. En dam tappade bort sin korg. Kom och frågade mig om jag kunde hjälpa henne hitta den, för hon skulle med bussen så hon hade bråttom. Då frågade jag vad som fanns i korgen, men det kom hon inte ihåg heller. Tankspridd gammal dam. Men jag hittade den i alla fall. Vid frukten. 

På tal om frukt. Nu är köttfärsen snart klar.
God middag.

Hemma.

Hemma från jobbet. Men upp tidigt och jobba i morgon igen. Men slutar halv 3, vilket är skönt. Då är det dags att börja tapetsera. Nu har jag ätit en välförtjänt tallrik pyttipanna och funderar på om jag ska dra med mig Sofia och mysa ner mig i sängen.

Vore bäst. Vi hörs i morgon.
God natt.

Onsdag.

Jag ska jobba snart. Hur kul är det på en skala? Dock har jag och Sofia varit i lägenheten och målat över lite grejor, så det inte ska synas igenom tapeten sen. Så i morgon börjar vi tapetsera. ÄNTLIGEN. Börjar bli lite stressad med allting. Vi ska bara ute om en vecka. Och då ska det vara städat och rent här också. Och vi har alla möbler kvar, all skräp och allt i köket kvar. Det är mycket att göra.  Men det löser sig väl. Förhoppningsvis.

Har ni läst om rånet i Stockholm föresten? Så jävla coolt! Dom gick in genom taket, med helikopter! Och hissade sedan upp säckar med pengar till helikoptern. Dessutom hade dom lagt ut spikaktiga grejor på vägarna till depån så ingen bil kunde åka dit + att dom hade ställt något bombliknande föremål vid polisens helikoptrar.

Dom är proffs. Och att sånt här häftigt kan hända i Sverige. Hoppas det blir en film. Hoppas dom kommer undan.

Tisdag.

Tisdag. Och tack och hej, för den här dagen. Jag gillar inte att jobba till klockan 7. Hela dagen bara försvinner. Nu är klockan redan 10 snart, och vad har jag gjort idag?

Vaknat.
Jobbat.
Jobbat.
Varit hos mamma och ätit.
Kollade Idol
Duschat.

Och nu sitter jag här. Klockan 10 på kvällen. Hela dagen tackade för sig, tog resväskan med sig och tog första bästa plan till en plats långt härifrån. Och kvar står jag. Dessutom har min mobil gått sönder, eller snarare alla nummerknappar. Så allt jag kan göra är att ta emot samta, ringa folk på min kontaktlista och enbart LÄSA sms.

Det är allt.

Eller NEJ. Det är inte allt. Min syster var korkad, klantade sig, så nu måste jag ha en PUK-kod till mobilen också. Så svart på vitt, har jag INGEN telefon just nu. Fan. Fan också.

Kanske lika bra att gå och lägga sig.


i'm awake.




Alan Wake

Åh ja. Jag ska nog ha detta också. I'm in love with skräckspel/otäcka psychospel. Så ja.
Jag längtar.

Roast på Berns and time to sleep.



Vi har tittat på Roast på Berns och ätit chips. Robert Gustavsson är fortfarande kungen. Han och David Batra. Och Betnér. Borde egentligen sova snart. Ska upp och jobba i morgon. Dock är det inte förens 10 så jag har lite sovmorgon ändå. 

Orkade inte pilla mer med bloggen. Chips och cola lockade mer, och med en lättare form av coca-colaberoende, började det pirra i colastrupen, när min kära hjärna visste att det fanns cola i kylen.

Då var det kört.

Nu är colan nästan slut. Och jag är mätt. Sådär jobbigt mätt ni vet. Så där mätt att man inte orkar röra på sig, utan bara vill ligga still. Bara. Ligga. Still. Men jag ska ju ändå sova snart ändå. Därför bjuder jag på en bild på kossor. Bara för att man brukar räkna kossor när man ska försöka sova. Y e a , r i g h t.

God natt.



Stress & stök.

Det är stökigt överallt, och allt känns stressigt. Lägenheten är kaos, och den nya är inte färdig någonstans. Och det känns inte som att den kommer bli det på länge. Vardagsrummet kanske är färdigt på Lördag. Om vi har tur. Sedan får vi se när vi ska hinna med allt. Stress, stress, stress - panik.

Allt känndes lagom skit så vi gick och köpte chips, cola och Ben & Jerrys. Så nu sitter vi och myser framför TV:n Man behöver ju faktiskt varva ner när allt är som stressigast.

Och hey, det löser sig ju.


Hemma från Skövde.

Nu är vi hemma igen. I en stökig lägenhet, som vi bara längtar bort i från. Blev lite shopping i alla fall. Ett väggfäste till TV:n, en HDMI-kabel till hemmabion (den andra går till xboxet) och även två små söta kaktusar som Sofia blev helt förälskad i.

Nu dricker jag kaffe i det gråa höstmörkret och funderar på att göra om min bloggdesign igen. Så här i höst-tider liksom. Funderar på en mörkare design, kanske svart. Kanske mörkt grå. En ny jävligt enkel header ska jag ha också. Ja.

Stora planer.
Stora idéer.
Små initiativ.

Titta tillbaka senare så, ja vem vet. Det kanske är nytt och fresh här.
Nu kör vi.

Uppe tidigt.

Vi vaknade tidigt. Sen var jag lite morgontrött och vägrade gå upp. Så då somnade båda om, sen var Sofia lite sur på mig när vi vaknade en timme senare. Men det gick över när hon fick i sig lite toast.

Efter att ha vaknat upp lite, men inte helt, begav vi oss bort mot nya lägenheten. Solen sken och det såg ut att vara varmt ute, men ack så moder natur bedrog oss. Det blåste kallt. Så in i helvete kallt. Väl framme började vi flytta in alla saker i köket. Vi kom då på att vi glömt en sak, så Sofia offrade sig, trotsade kylan och begav sig tillbaka till gamla lägenheten för att hämta denna. Jag började då spackla och slipa och dona. Kom inte så långt, men det är alltid nåt.

Nu har vi duschat, och är lite hungriga. MEN, vi ska till Skövde med mamma snart, och då lutar det frömodligen mot McDonalds, så vi äter nog inget nu. Håller oss lite, så att säga. Får se om det blir lite shopping, förmodligen blir så fallet. Hörs senare.

/Stoffe

Boring.

Jag har tråkigt. Och ingenting att göra. Söndagar brukar vara långsamma, och tråkiga. Eller alldeles, alleles underbara. Ne, så är det ju faktiskt inte. Söndagar brukar enbart rymma ångest, städning och att man är bakis. Och idag är en vanlig, långtråkig Söndag. Helt enkelt.

Men i morgon finns det saker att göra. Om saker och ting går som det ska, vilket det aldrig gör, så är morgondagens schema så här:

  • Gå upp tidigt för att hinna med allt.
  • Flytta alla grejor i nya lägenheten från sovrum till kök.
  • Slipa och spackla sovrummet.
  • Duscha av sig all damm och skit.
  • Åka till Skövde med mor.
  • Inhandla hdmi-kabel och ev. väggfäste till TV:n.
  • Städa i ordning gamla lägenheten.
  • Plocka ner saker och ting i bananlådor.
  • Fixa tvätten.


Det är våran morgondag. Hoppas allt flyter på bra, och att vi får kvällen på oss att bara varva ner och ta det lugnt. Som vi gjort i dag. Hela dagen.

Jag hatar Söndagar.


Långsam Söndag.

Dagen har bara flugit förbi, och vi har inte gjort någonting. Sov lite för länge, som börjar bli lite av en ovana. Sedan har vi spenderat resten av dagen framför dator och TV. Inte gjort ett skit, med andra ord.
Dock var vi framme på jobbet och fixade bananlådor och ett par soppåsar.

Vi ska äta lite, och sen ska vi plocka ner lite smågrejor och lite köksgrejor i bananlådor. I morgon ska vi kanske till Skövde en sväng med mor, vi får väl inte med oss våran soffa då tyvärr. Måste ha hjälp av morfar med kärra då. Men kanske inhandlar en HDMI-kabel till DVD:n och eventuelt ett väggfäste till TV:n.

Men nu ska vi börja plocka lite. Hörs sen.


Kom hem.

Kim, kom hem och drick öl med mig och skratta åt min skämt som bara du kan.
Zandra, kom hem och drick öl med mig och snacka skit hela kvällen som bara du kan.
Jocke, kom hit och drick öl med mig och spela xbox sådär nördigt som bara du kan.
Lena, kom hem och drick öl och prata fylle-engelska med mig som bara du kan.
Mårten, kom hem och spela Indiana Jones med mig, 2:an kommer om några månader ju.
Sofia, kom hit och pussa på mig och håll om mig, som bara du kan.

Jag saknar er.
(Tur att Sofia bara är en meter härifrån)

Åååh.



Längtar.

Lazy Saturday.

Vi har ätit. Vi har druckit cola. Vi har ätit chips. Vi har tittat på Allt Eller Inget. Och nu sitter vi här. Skippade att kolla One Hour Photo, så nu har vi en lucka fram till House Of Wax som börjar 00:55. Vad ska man hitta på till dess?

Jag är lite rastlös. Har lite tråkigt. Men är alldeles för lat och slö för att ta tag i saker och ting och göra någonting. Kanske borde städa i ordning lite här. Det behövs ju. Vi får se helt enkelt.

Dagens låt: Lars Winnerbäck - Ett Sällsynt Exemplar

Nu är det kväll igen. Redan.


Solen går ner, och värmen försvinner.









Trött och nyvaken, med ofixat hår.

Somnade lite. Slocknade en timme eller två. Nu är jag trött, inte riktigt vaknat än. Vi ska snart äta lite Teryakimarinerad kyckling. Sedan blir det mys framför lite filmer med chips och cola. Tända ljus ska vi göra också, det har jag bestämt. För att få den där varma känslan ni vet.

Men skriver nog någon mer gång sen. Föresten så har jag inte förstört mitt tidsschema som jag gjorde igår! Trots att jag somnade i några timmar. Cred till mig. Nu ska jag snart göra mat.

Dark Seth.


Lars Winnerbäck


För det första så är jag så jävla trött på att alla kvällstidningar skriver att Winnerbäcks nya album låter precis som Kent. Det är samma visa i varje tidning, varje recension. Jag blir så trött. Idag hade dom klippt in Lasses ansikte istället för Jocke Berghs. Dom som skriver vet ju ingenting i och för sig. Dom är bara mainstreampoppare som lyssnar på radio, och kollar på MTV och har sedan fått chansen att skriva för Aftonbladet där dom skriver sin skit. Okej, Lars Winnerbäck har lagt in en synt. Och då är han helt plötsligt Kent? Det är fortfarande samma Lasse-texter. Samma känsla. Bara att det är en synt med.

Jag blir så trött.

För det andra, så läste jag en spalt som Jenny Seth hade skrivit i Aftonbladet. Hon skrev om MTV-galan, och tyckte att det var bra med alla dansnummer, och speciellt Beyoncé var bra. Det enda hon inte gillade var "pissbandet Muse" som enligt henne hade lyckats smussla till sig lite tid. Muse står i alla fall för något nytt, något som kan vara lite unikt i dagens musikvärld. Unik, som Beyoncé aldrig kommer bli.

Så, Jenny "Dark Seth" när du säger att MTV kanske har lite hopp på grund av artister som Beyoncé, kan du ju hoppa i samma båt som recensenterna på aftonbladet, och ro långt bort i mainstreamfloden.

Långt, långt bort.


Bra dag på jobbet.

Jag gillar Lördagar på Jobbet. Det går fort, händer saker hela tiden och är faktiskt ganska roligt ibland. Enda nackdelen är, att jag som kvällsmänniska tycker det känns helt onaturligt att börja klockan 7.

Men nu är jag hemma. Och solen skiner, och Sofia är lika fin som vanligt. Jag funderar på en dusch, och sen vila lite. Men jag uppdaterar nog snart. Ha det bra!

Late night movies and candles.

Det är mörkt här inne. Vi har tänt ljus, och har täcket i soffan. Ska mysa ner oss under det, och kolla på Panic Room som snart börjar. Jobbet gick fort, det enda som gick långsamt var rasterna. Vilka jag fick fördriva genom att äta. Och sen äta lite till.

I morgon börjar jag jobba klockan 7:00. Tidigt. Men slutar redan klockan 14:00 och har hela dagen framför mig. Vi tänkte festa först, men vet inte riktigt om vi orkar det. Ska även ge oss på sovrummetSöndag. Slipa och spackla, återigen. Men planerna kan se ut så här i morgon.

06:15 - Vakna upp. Zombie. Klä på mig.
06:45 - Ut i kylan. Gå till jobbet.
07:00 - Börjar jobbet.
14:00 - Slutar jobbet.
14:05 - Handla lite god mat, chips & coca-cola.
14:15 - Kommer hem. Pussar på Sofia.
14:20
- Vila. Chilla. Sova?
20:00 - Allt eller inget på TV. (bra film)
21:55 - One Hour Photo på TV.
00:55 - House of Wax på TV.
03:05 - Mys. Gos. Sova.

Så här kan alltså min Lördag komma att se ut. Dock, kommer jag förmodligen fucka upp tidsschemat direkt, genom att försova mig, eller ta 15 minuter på mig att välja chips, eller bara somna och sova bort hela dagen. Hur som helst. Hur det än blir. Så ska dagen spenderas med Sofia.

Då är jag nöjd. Och glad.
God natt.

Aj då.

Blev visst ett inlägg till innan jobbet. Och har en hel timme på mig. Kanske till och med tar mig lite te. Anywho, ville bara säga att vi precis var hos Toro Måleri för att säga till om tapeterna. Och vi får inte tapterna förens på Tisdag! Stress, ja.

Detta betyder att vi inte kan flytt in, som vi tänkt, på Måndag. Utan vi måste först tapetsera på Onsdag. Så kanske vi kan flytta in på Torsdag. Dessutom måste vi tömma den här lägenheten, slänga gamla möbler/skräp och grovstädda hela lägenheten. Det kommer bli stressigt. Stressigt, indeed.

Men det löser sig nog.
Nu ska jag dricka upp mitt te, sen byta om och gå till jobbet.
Hörs ikväll. Maybe.

Ingenting.

Det har inte hänt någonting idag. Och jag har således inget att skriva om. Men jag tog cyckeln och åkte. I solen. Men det vara bara för några minuter. Jag lagar mat nu, och har fortfarande ingenting att skriva om.

Så vi hörs efter jobbet istället tror jag.

Glass och kläder.

Sofia plockar ur, och viker ihop hela min garderob med kläder. Hon var på sånt humör, sa hon. Jag har världens bästa flickvän. Själv sitter jag här, äter glass. Kommer förmodligen äta för mycket igen. Få magont, och huvudvärk. Men det är inget jag tänker på nu. Glass är gott.

Vi väntar på att Scarred maratonet ska börja. Timmar med benbrott, köttsår, smärta och Jacoby Shaddix är ju inte helt fel. I morgon jobbar jag kväll. Innan dess ska jag hinna gå till lägenheten och mäta ut fondväggen vi ska ha i vardagsrummet (vi glömde det idag). Sen ska vi även åka och hämta ut tapeter. OM vi hinner, som sagt. Men det gör vi nog.

God natt, så hörs vi i morgon.

Min dag.


© Cristoffer Mellberg

Ser ni? Det här är min och Sofias nya utsikt från balkongen. Om man tittar åt vänster. Visst är det mycket mer gemytligt än den tråkiga gatan, som är våran utsikt just nu. Det tycker i alla fall jag!

Vi lagar lite mat nu. Curry Mandalay kyckling. Oerhört gott. Vi har till och med köpt oss en cola. Vi tycker liksom att vi förtjänar det efter tre dagars slit i lägenheten. Annars har vi inte gjort något speciellt nu, bara slappat framför TV:n. Ska äta lite nu, sen ska väl Sofia kolla på Idol. Men nu ska jag kolla till maten, för att sedan gå och pussa på Sofia. Hennes läppar smakar choklad, för hon har ätit glass. Mums.

Hörs sen.



Torsdag.

Idag är det Torsdag. Och egentligen skulle jag och Sofia bort och tvätta mattan. Men, sängen var för varm och skön och våra huvuden var för trötta. Så vi sov för länge. Men det var vi värda.
Ska bort och städa i lägenheten snart, så att det bara är att börja tapetsera i vardagsrummet sen. Hoppas, hoppas på att vi får det gjort i helgen. För på Måndag, då flyttar vi officiellt in i den nya lägenheten. Så då måste vi i alla fall ha något rum fixat där vi kan ställa grejor/sova. Men det löser sig.

Har min kamera där borta, så ska försöka fota lite idag. Har ju försökt lova mig själv att fota mer. SÅ, vi får se. Nu ska vi vakna till, ta på oss jobb-byxorna och dra oss bortåt mot lägenheten.

Hörs.

Mer bilder?


© Cristoffer Mellberg

Jag måste verkligen ha mer bilder/foto i min blogg. Det börjar bli lite tråkigt. Jag lovar att skärpa mig, ska fota mer. Inte bara ordentliga foton, utan även fota min vardag. Dock är min kamera i andra lägenheten just nu. Kom jag på. Men ska ju dit i morgon, så kanske fotar lite då.

Har för övrigt ätit alldeles för mycket glass, mitt huvud väker. Förmodligen frostskadat. Och min mage gör ont. Förmodligen är det bara en stor isbit i min mage. Sofia tittar på Fråga Olle Dokumentären. Om horor och sådant.

Men borde sova nu. ska upp klockan 8:00 i morgon och sticka iväg och tvätta en matta. Roligare morgonaktivitet for man leta efter! Sov så gott så hörs vi i morgon.
God natt.

Lång dag.

Det har varit en tuff dag. Slipat och spacklat återigen. Tog ett X antal timmar. Men NU. Nu är vardagsrummet i stort sett färdigslipat. Vi ska dit i morgon och städa upp i hela rummet, sen är det bara att börja tapetsera. Vi har valt ut tapeter i dag nämligen. Dock blev det inte vitt som vi hade tänkt. Blev mer i gråa nyanser i nästan hela lägenheten. Men det kommer bli skitsnyggt.

Nu har vi handlat lite. Och nu kollar Sofia Idol. Jag sitter här med hörlurar istället. Orkar inte med Idol idag. Ska nog ta oss något att äta snart, och sen blir det bara till att ta det lugnt resten av kvällen. Ska upp tidigt för vi har skaffat en tvätt-tid. Ska tvätta mattan vi ska ha i vardagsrummet hade vi tänkt. OM vi nu orkar upp.

Anywho, kanske bloggar mer senare. Annars kan ni kolla in min Twitter.
Där skriver jag ganska ofta.
Konstigt nog.



Hepp.

Hepp, nu kan vi inte sitta här längre. Dags att greppa tag i sandpappret, ta i med hårdhandskarna och kleta spackel både här och där. Det dags att jobba. Ikväll ska vi ju kolla på tapeter. Kommer bli roligt.

Hörs sen.


Roligt.

Jag tycker det är roligt och även ganska fascinerande att se hur fjortisarna bråkar över sina stora bloggar. Med tanke på att dom saknar både huvud, vett och förmågan att både uttrycka sig och skriva så blir deras bråk bara ytliga, barnsliga och töntiga.

Lilla paow skriver så här: "Men jag kan förstå att du har en blogg, så att du kan uttycka dig. Du kan ju inte ens snacka ordentligt människa ?"

Hon klagar alltså på att denna amandavardet som hon heter eller ska jag kalla henne videobloggarnas okrönte drottning av dumhet och idioti.  Att hon inte kan prata. Det roliga är dock, att i samma inlägg som lilla paow har skrivit, hittas dessa skrivfel.

"...ser ut som en transesesit ?"
"Den här burde hänger..."
"...ut som en utomgjording ?"
"...här burden ta över"

Ja, för det första verkar hon inte kunna stava till bruden. Men det är klart hon är väl bara sisådär 15 år. Så lilla, lilla paow. Innan du försöker dissa någon för att den inte kan PRATA. För guds skull, lär dig SKRIVA först.

Idioti.

"Svenska pappor är tragiska med sina blöjbyten och sin jämställdhet. En riktig amerikansk man får panik om han är ensam med barnet i mer än 20 minuter. Amerikanska pappor lagar inte mat och stryker inte, de jobbar och försörjer sina familje" Säger Anna Anka.

Jag säger att hon är den största brattiga f*ttan jag vet. Och dom amerikanska papporna som inte klarar av att vara ensamma med sina barn i mer än 20 minuter ska nog inte ha barn alls. Dom kan dra åt helvete istället.

Jag hatar USA. Oftast.

Ny dag, nya äventyr!

Jag är vaken. Men bara precis. Dricker te och lyssnar på Alkaline Trio. Ska vakna till lite och äta lite frukost (För Sofia tvingar mig). Sen ska vi bort till lägenheten och fortsätta slipa och spackla. Jobb, jobb, jobb.

Fick även ett samtal att våran nya soffa har kommit. FAN VA NICE!
Men nu ska jag dricka mitt te, och kanske ta lite frukost då.
God morgon allihopa. Det är en fin dag!

Words.

Jag kan inte skriva med ord för att beskriva hur jag känner. Jag kan inte med känslor beskriva hur jag mår. Att allting är ömtåligt, trasigt eller på väg att försvinna hela tiden vore en lögn. Det jag, det är du. Det är vi.

Jag är kär. Och jag har nog aldrig i hela mitt liv varit så här glad.
Lycklig.

Från stunden jag såg dig, till stunden jag förstörde allt. Till stunden jag insåg att du var hela världen för mig. Jag har aldrig tvivlat på mitt hjärta sen dess. Du är allt jag vill ha och allt jag någonsin behöver. Jag älskar dig Sofia.

The lonely road.


© Cristoffer Mellberg

Jag lovar att börja fota snart igen. Men det är så mycket just nu med flytt och jobb så jag hinner inte. Men så snart allting börjar lugna ner sig ska jag börja fota igen.
Och jag lovar att det kommer panoramanvinterlandskap senare i år när snön börjar falla. Men innan dess lovar jag er en och annan vacker höstbild, och all dess färger och känslor som hör dit.

(Panorama av 8 bilder. Mycket bättre i färg, men den var för stor för att ladda upp här. Så för att se versionen i färg kolla in min dA: http://LonelyLikeYou.deviantart.com)



Tisdag?

Är mätt på pizza. Mätt på dåliga sångare i Idol. Killen som sjöng Vandraren med Nordman var ju dömd att misslyckas innan han ens började sjunga. Sen sjöng han som en strypt ko också, men det det var kanske inte så svårt att lista ut.

Nu sitter jag här. Twittrar lite. Eller heter det Tweeta?
Jag vet inte.
Jag bryr mig inte.

Vi ska nog inte göra nåot speciellt ikväll. I morgon får vi ny spis + att jag måste fortsätta slipa och dessutom spackla ett lager till på vissa ställen det behövs. Sen i morgon kväll ska vi ju som sagt åka och kolla på tapeter och fixa det. Kommer bli mys. Längtar till vi ska åka till IKEA och börja inreda lite. Den roliga delen liksom.

Inget bra på TV ikväll heller. Min platt-TV saknar min dator. Och jag saknar dom som ett par. Men snart my loves, soon.

Work.

Har varit i lägenheten och slipat och spacklat och donat. Men de gick bra, och vi fick en hel del gjort på dom timmarna vi var där. Slipat och spacklat hela vardagsrummet + lite hall. I kväll ska jag dit med far och mäta väggar, för att sedan i morgon åka och kolla på tapeter.

Om jag och Sofia kan enas.

Men det kommer vi göra, det vet jag. Så kanske vi förhoppningsvis kan tapetsera vardagsrummet till helgen. Det vore skönt att få klart det redan. Eftersom vi sedan måste ge oss på sovrummet, sedan hallen och till slut - last priority: köket (som ändå är hyfsade tapeter i och som inte är jättemycket ritade på).

Nu står Sofia i duschen. Jag är nyduschad, efter att ha haft 20 kg damm både på mig och i näsa och mun. Helt vit var jag. Helt tokigt. Men nu är jag fresh as usual igen och ska snart gå fram och handla lite lunch.

Hörs sen.

God morgon.

Jag sov lite längre än Sofia. Nu sitter jag här nyvaken och ska äta frukost. Typ snart. Sen ska vi bort och börja slipa och spackla i nya lägenheten. Det ska bli lite kul att komma igång.

Nu ska jag vakna till, kanske ta mig lite te.
Hörs sen.

Hm.

Jag vet inte varför.
Jag vet inte hur.
Jag vet knappt när. Även om det var alldeles nyss.

Men. Jag har skaffat twitter. Det var som sagt Petra Medes tur på Roast på Berns. Så jag hade tråkigt. Vilket resulterade i att jag skaffade mig en twitter. Men va fan, kolla in den vettja!

http://www.twitter.com/StoffeATM

Nu ska jag poppa popkorn, pussa på Sofia och somna till ljudet av absoult tystnad.
Ne det var ju inte sant. Ja, det där med tystnaden alltså..

Måndag kväll.

Vi har inte gjort något alls idag. Ingenting. Alls. Men det är okej. Vi har hämtat alla sladdar till boxen nu, så vi har TV här nu i alla fall. Och snart ska vi göra oss lite mat.

I morgon ska vi slipa och spackla och dona i nya lägenheten. Ska bli både skönt och kul att komma igång. Men orkar inte blogga mer nu, ingen bra bloggdag. Hörs i morgon istället.

CoderGeek.

Koder hit och koder dit. Men jag blir inte nöjd med min design på bloggen ändå. Men headern är fin i alla fall. Det är ju bra.

Sofia gillade lägenheten föresten. Så jag slipper hoppa i sjön.

Måndag.

Jobbat några timmar. Ätit nudlar har jag också. Sofia är sjuk, men fin ändå. Snart ska hon få se vår lägenhet för första gången. Hoppas hon gillar den.

Annars hoppar jag i sjön.

Nörd.

Sitter här och dricker kaffe. Pillar och trixar med bloggen. Koder hit och koder dit. Låtsas att jag är en riktig programerare. Men jag blir inte nöjd med designen. Jag gillar den enkla, simpla, fulsnygga designen jag har. Dock ska jag fixa en snygg header. Det är vad jag ska göra.

Men nu ska jag snart till jobbet. Så det hinner jag inte idag.
Får se om jag skriver mer idag. Ha det bra.

Sunshine and falling leafs.



© Cristoffer Mellberg

Tog en liten tur till nya lägenheten. Och solen värmde bra, trots att löven föll och vinden var stark. I lägenheten kopplade jag in den ena boxen (som bara funkar i nya lägenheten) och kollade så det funkade och så. MEN jag glömde det jag åkte dit för. Glömde den andra boxen som jag tänkte ta med hit, så jag kan se på min gamla TV.

Typiskt.

Nu har jag ätit lite, och funderar på om jag ska ta mig ännu en kopp kaffe. Det är gott, och jag behöver piggna till lite så jag orkar jobba sen. Så. Det lutar nog åt kaffe after all. Sen efter jobbet är Sofia här. SÅ JÄVLA BRA. Längtat så sjukt mycket. Saknar henne varje sekund hon inte är med mig.

Men nu ska jag göra mig lite kaffe då. Skriver sen.

Okej?

Lilla Paow som har en av Sveriges största fjortisbloggar, tycker att det bara är med massa "B-kändisar" i TV4:s Kändisdjungeln, och tycker att det vore mycket roligare om dom hade med riktiga kändisar som Kenza eller hon själv.

Undrar vilken värld hon lever i?

Morrn.

Fortfarande trött. Vaknade vid 8 och gick och somnade i soffan. Vaknade för lite mer än en timme sen. Funderar på en dusch och en kopp kaffe. Så uppdaterar jag här sen.

Deal. Så gör vi. Hörs snart.

Hmpfh.

Just nu ångrar jag mig JÄTTEMYCKET att jag klippte av mig mitt hår. Jag vill ha långt hår. Nu. Nu. Nu tack.
Nu tänker jag sova och försöka att inte tänka på det.

Eller tänka på det och försöka sova.
Kanske. God natt.

Home from work.

Äter nudlar och dricker cola. Lyssnar på GOB och har precis tränat lite. Det gick bra och hyfsat snabbt på jobbet. Så nu är det bara i morgon kväll kvar, sen är jag ledig några dagar och då blir det jobb med lägenheten och flytt.

Kom fram några tjejer till kassan där jag satt (dom, och likaså mängder med andra kids gjorde någon slags lek med uppdrag). Dom fnissade mycket och en smal flicka med en glugg mellan tänderna gick fram och sa:

Tjejen - Haj ni ICAvajoj?
Jag - Ööh.. va?
Tjejen - Haj ni ICAVAJOJ?
Jag - Öh, nej tyvärr..

Sen gick dom alla därifrån under dånet av allas fnitter. Lite senare var det inne ett annat gäng med flickor. Dom ställde sig i en ring lite längre bort från min kassa. Ställde sig i en ring, smidde ondskefulla planer. Hörde att dom sa "Han" "Han i kassan"

Sen kom det fram två tjejor.

Tjejerna - Hej!
Jag - Hej.
(Sedan gick dom ner på knä)
Tjejerna - Vill du gifta dig med oss?
Jag - Hehe.. nej tack.
Ena tjejen - MÄH!
Jag - Jag har redan en flickvän.
Tjejerna - Jaha.

Sedan går dom därifrån, och jag hör dom säga "Han har redan flickvän" ett antal gånger. Så idag har jag blivit friad till. Känns inte så jävla coolt. Om jag ska vara ärlig.

Snart.

Nu är det snart dags att dra sig mot jobbet. Men 6 timmar går ju faktiskt ganska fort. Tror jag. Hoppas jag. Hoppas på att få ner True Blood under tiden. Verkar vara riktigt bra, och jag har inte haft tid eller orken att kolla på det.

Anywho, skriver väl ikväll efter jobbet. Ha en bra Lördag.

My Love.


In Love.

I morgon kommer ÄNTLIGEN Sofia hit. Vi har inte träffats på kanske 2 veckor, och det känns som en evighet. Som jag saknat, som jag längtat. Men i morgon när jag slutat jobbet är hon här.

Och återigen blir jag gladast i världen.

Jag och mitt kaffe.

Kaffet var gott. Vill nästan ha mer, men vet inte om jag orkar göra mig i ordning lite till. Tittar på kameran som ligger här bredvid mig och tänker att jag måste ta tag i fotandet. Jag ska försöka ta med mig kameran överallt där jag går, när jag kan.

Fota allt och alla.

Två och en halv timme kvar till jag börjar jobba. Och vad ska jag göra till dess? I just don't know. Kanske försöka städa i ordning ännu mer här i lägenheten. Dock behöver jag få ut alla möbler och slänga all skit. Men till det behövs en kärra.

Jag kanske tar mig lite mer kaffe ändå. Trots allt.


Lördag.

Ny soffa!

 

Var i Skövde en sväng i morse med far. Var på Jysk och beställde denna + en bäddmadrass. Så ska hämta det om 10 dagar cirka. Men visst är den snygg?

Nu sitter jag här med pyttipanna. Kaffet kokar och är redo för mig så fort jag ätit upp. Sen ska jag nog vila lite, för böjar jobba klockan 16.00. Slutar inte förens 22.15 då som sagt. Men det är bra, tjänar ju bra pengar vilket behövs extra mycket nu i dessa flytt-tider.

Nu måste jag äta upp maten, annars kanske kaffet blir otåligt och bestämmer sig för att "Ne, nu tänker jag inte vara varm längre".

Poff. Kallt kaffe. Ewwwww.


Jag har tråkigt.


Blue October

Jag har tråkigt. Det är Fredagskväll och jag har tråkigt så in i helvete. Ni anar inte hur mycket tråkig en kväll i Tidaholm blir utan en TV. Jag har ju ingen TV just nu, den är ju i nya lägenheten. Och spisen kommer dit på Onsdag, sen måste vi få dit madrasserna så vi har något att sova på. Men till dess.

Ingen TV!

Jag blir nästan tokig. Vad ska jag göra nu? Jag kan inte sova, jag kan inte spela xbox, jag kan inte bara lägga mig i soffan framför TV:n. FÖR DET FINNS INGEN TV!

Jag får väl ta mig lite luft och lyssna på Blue October. Har ni hört någonting så löjligt?
"Ta mig lite luft". Hah..

Fredagsmätt.

Tänkte skämma bort mig själv. Det är ju Fredag.
Köpte en chipspåse. Åt upp nästan hela. Åt för mycket, helt enkelt.
Blev mätt. Men inte sådär nöjt mätt. Utan sådär jobbigt mätt ni vet?

Blev för ivrig. Och nu har jag ont i magen.

Fredag.

Jag har bara varit vaken i 2 timmar och har redan hunnit med att:

  • Betala en räkning
  • Skriva i massa papper
  • Posta två brev
  • Ringa Tidaholms Energi om adressändring (äntligen)

Jag har varit ganska produktiv än så länge. Och vem vet, det kanske blir ännu bättre.
Eller så kommer jag inte göra ett j*vla skit resten av dagen.

Only time. Will tell.

Mhm.

Det finns inget som river så gött i halsen när man är nyvaken som iskall cola!

För övrig sitter jag i ett berg av papper från adressändring och allt vad det är. Ska försöka bestiga detta berg, och sen ta det till brevlådan och skicka det åt helvete.

Och sen är det fixat!

God middag.

Vaknade vid 9, var ganska pigg och tänkte gå upp. Men så kom en annan tanke som sa: Ingenting att gå upp till idag, jag sover nog någon timme till. En timme blev tre, och jag vaknade för 20 minuter sen.

Helnöjd och ganska pigg.

Idag måste jag ringa Tidaholms Energi och flyttanmäla. Sen ska pappa komma och kolla på nya lägenheten, och mäta väggar och sådär så att vi kan åka och kolla på tapeter någon gång nästa vecka. Sen får jag se om jag pillar i lägenheten. Kan ju hoppas på att min spis kommit också.

Men det tvivlar jag på.

Honey & the moon.

Poff. Hela dagen bara försvinner om man jobbar 10 - 19. Lite tråkigt, men pengarna behövs. Efter jobbet var jag i nya lägenheten en snabbis. Skruvade ner världens fulaste hatthylla + att jag skruvade bort ett barnlås på ett skåt som höll på att driva mig crazy.

Sen var jag hos mamma en stund. Och nu sitter jag här och pratar i telefon med min Sofia.
God natt.

Rast.

Hemma på lunch. Sen har jag ämdå 4 timmar kvar. Men det går nog snabbt. Bara det finns saker att göra så brukar tiden försvinna både hit och dit.

Ska nog gå bort till nya lägenheten efter jobbet. Ställa i ordning alla bananlådor/grejor, koppla in TV:n så jag kan kolla på televisionen och även skruva ner en hatthylla som är fulare än kungen av pop var det sista.. MEN, inte säkert jag orkar. Inte säkert jag orkar gå bort dit, inte säkert jag orkar skruva, och lyfta och ha mig.

Vi får se. Helt enkelt.

Den här timmen gick alldeles för fort föresten. Snart måste jag tillbaka. Och som sagt, får hoppas tiden går fort. Jag behöver kaffe. Men det hinner jag inte ta mig nu. Fan.

Kaffe tack.

Borde snart sova.

Ja. Jag borde sova. Men man sover väl bort typ 30 år av sitt liv? Det vill inte jag. Tänk vad mycket kul jag kan göra på dom 30 åren. Jag kan bygga en hel fästning av Ben & Jerrys burkar. Som jag ätit upp, en efter en, i flera år. Dessutom kan jag förklara krig mot killen som byggt en ful fästning av ica-glasslådor.

Han har inte en chans.

My point is. Jag ska vara vaken lite till. Sitter och kollar runt på Clas Ohlson och IKEA. Jag vet, jag vet. Det är mycket lägenhet-tjat nu. Men jag är glad och peppad på vår nya lägenhet. Det som ska inhandlas först och främst är:

  • Soffa
  • TV-bänk
  • Soffbord
  • Matta
  • Säng
  • Köksmöbler


Dock kommer det ta några månader/några löningar innan vi har råd med allt detta. Men. Det blir bra.
Det vet jag.


Flytt.

Trött och i matkoma. Men jag, Jocke, Kim har i alla fall fått iväg lite saker till nya lägenheten. En hög med bananlådor med smågrejor/glas/filmer osv. Dessutom alla tavlor och hyllor, och även min TV, hemmabio och Xbox. Så har ingen TV här nu. Får stå ut.

Tur jag har Jocke och Kim som hjälper mig i alla fall.
Nu ska jag brygga mig lite kaffe. För jag behöver det.
Skriver snart.

Jaha?

Enligt adressandring.se är jag tyldigen minderårig och måste således ringa dom om flyttanmälan. Jag får köpa sprit på systemet och supa mig redlös, men jag får inte ändra adress?

Dra. Åt. Helvete.
Försöker senare igen då.

Colorblind.


© Cristoffer Mellberg

Onsdag.

Klockan är redan 4. Och jag har inte alls fått så mycket gjort som jag hoppats på. Men snart kommer Kim hit, och även Jocke hopefully. Så då ska det köras lite grejor till nya lägenheten.

Har dock plockat i sär datorhyllan lite och jag har köpt ett hänglås till nya förådet. För där ska det in saker direkt nämligen. Men men, jag uppdaterar nog senare. Blir nog pizza och lite VM-kval i fotboll sen också.

Go Zlatan.
Go me.

Fruits of our life.

 


© Cristoffer Mellberg

Eftersom Internet Explorer fuckar så mycket med blogg.se (t ex. så kanjag inte centrera en sak utan att allt centreras, kan inte göra en lista utan att allt bli lista osv.) så har jag nu bytt till Mozilla Firefox. Körde med det för några år sedan, och då var det way better än Explorer, och jag gissar på att så fortfarande är fallet.

 

Har varit och ätit mat hos mamma, och nu sitter jag här och redigerar lite bilder jag tagit idag. Kanske kommer upp någon mer framåt dagen. Sen kommer Kim hit och ska hjälpa mig flytta, och förhoppningsvis ska även Jocke komma hit och hjälpa mig. Men fram till dess ska jag inte göra någonting, förutom att försöka adressändra.

 

Uppdaterar mer från flytten sen, har ju kameran så kanske även blir lite bilder.
Hörs sen!

 



God morgon.

Lade mig vid 4 i morse, vaknade vid 10. Sleep is overated. Har spenderat en timme under täcket i soffan, framför Discovery Channel. Nu sitter jag här med te som är alldeles för varmt för att dricka utan att bränna tungan.

Idag ska det flyttas grejor. Fast måste ta tag i lite saker innan dess dock. Så måste se till att vakna till, och få i mig lite frukost. Skriver sen.

I morgon.

Note to self. Att göra i morgon:

- Betala räkningar.
- Adressändra
- Ringa Tidaholm Energi och flyttanmäla
- Säga upp mitt gamla maestro(?)
- Flytta grejor med Jocke & Kim.
- Ev. Hyra ett släp.
- Köpa hänglås till förådet.
- Äta pizza och kolla fotbollen.

Mycket att göra, och får se vad som hinns med. Nu sitter jag här, lyssnar på Green Day, saknar Sofia, saknar cola. Längtar efter snö och mysiga filmkvällar. Längtar efter att spendera kalla, vackra höstdagar i mössa och halsduk.

Längtar efter Sofia.

Stökig lägenhet de luxe.


Så här stökig är min lägenhet at the moment. Inte så kul, men ändå rofyllt att komma härifrån på något sätt. Syrrorna var här en liten stund nyss, drack kaffe och kollade Family Guy. Nu ska jag chilla, sen ska jag visa mamma nya lägenheten när hon har slutat jobbet.

I morgon ska nog Jocke och Kim hjälpa mig köra lite grejor/fixa lite i nya lägenheten. Tur man har dom. Får se vad vi hinner göra. Får väl tacka dom med mat = pizza. The only language they speak - foodish.


Här är en liten sneak preview på utsikten i nya lägenheten. Kommer upp bilder sen när vi fått ordning med tapeter och möbler och så vidare. Så stay tuned!

Vad nu?

Vad ska jag hitta på nu? Jag har hämtat nycklarna till nya lägenheten, och nu har jag varit här, i gamla lägenheten och diskat klart all disk. Just nu skulle dom fixa till golvet lite i den nya lägenheten, bra som fan.

Funderar på att börja flytta lite grejor i morgon, om jag kan få lite hjälp av mina kära vänner. Behöver dra igång och slipa väggar också. Jag får muta med lite pizza, så brukar dom gå med på det mesta. Haha, men men. I morgon måste jag även ringa Tidaholm Energi och flyttanmäla + att jag måste fixa adressändring.

Det kommer bli bra det här. Jag känner det på mig.

Oj, oj, oj.

Jag ska alldeles strax iväg och få nycklarna till min och Sofias nya lägenhet.
Pretty fucking awesome!

Geraldine.

Sitter här. Med cola i min hand, och Glasvegas i högtalarna. Nyduschad, klädd enbart i kalsonger. Ska snart klä på mig, och dra mig till mamma för att ringa några samtal. Sen får jag se vad som händer, måste diska klart disken, och fortsätta packa ner lägenheten.

Hösten är här, nästan. Och det ska bli mysigt med fallande löv, oversizemössor och varma halsdukar. Jag gillar hösten. Nu ska jag dricka upp min coca-cola och klä på mig some clothes. Skriver sen.

Hej.

Haha.

Läste igenom mitt förra inlägg och läste denna mening: "Ska nog chilla och småpilla resten av kvällen". KAN misstolkas, ska ju egentligen stå "...småpilla med lägenheten.." INGET annat alltså, you dirty, dirty kids.

Nu ska jag äta frukost.

My day.

Fullt upp, all day long. Vaknade alldeles för sent, vilket förmodligen var resultatet efter att jag lade mig klockan 4 i morse (kunde inte sova). När jag vaknade hörde jag av mig till Jocke som kom hit med bilen och skulle hjälpa mig att panta all min pant. En sopsäck, och typ 5 påsar med falskor - 250 spänn. Sedan drog vi hem till mig, drack kaffe och spelade Left 4 Dead.

Sedan drog Jocke och jag började packa ner mitt liv, min lägenhet i bananlådor. Plockat ner en hel del och är redan uppe i 6 lådor. Har även plockat ner tavlor och hyllor från väggarna.
Förenklat, detta är vad jag gjort idag:

- Tömt hela bokhyllan/tv-bänken på allt förutom TV och övrig elektronik.
- Tömt nästan hela databordet/hyllan förutom dator och elektronik.
- Packat ner allt detta i bananlådor.
- Packat ner öl och vinglas. (Virat in dessa i tidningspapper som jag hämtade hos far.)
- Rullat ihop mattan.
- Plockat ner alla tavlor/hyllor från väggarna.
- Slängt massa skräp.
- Diskat halva disken.
- Tömt vissa skåp pmed bland annat julgrejor.

Så har hunnit med en hel del! Har även varit hos mamma och ätit, och var sedan och handlade lite. Nu sitter jag här och pratar med min Sofia. Ska nog chilla och småpilla resten av kvällen. Men ska fortätta prata med min älskling.

Skriver sen.


My day so far, short version.

Hon är verkligen orättvisan personifierad, och att vara bland dom två längst ner på hennes lista gör inte mina dagar bättre. Hoppas förnuftet fångas och jag får jobba lite mer denna veckan.

Men har städat, packat, diskat, donat med lägenheten hela dagen. Nu ska jag till mamma och äta.
Skriver mer om min dag sen.

Söndag kväll.


I miss you terribly.

Jag saknar min Sofia. Önskar att hon var här, i mina armar. Här och nu. Föralltid.
Jobbet gick bra, och ganska snabbt. Nu sitter jag här, har pratat i telefon med älskling, och ska nu försöka sova. Tänkte komma upp tidigt i morgon, för har mycket att göra. Måste nämligen börja packa ner lägenheten nu. Inte länge kvar till jag ska flytta.

Men skriver mer i morgon, orkar inte blogga mer ikväll tror jag.
God natt, så hörs vi i morgon.


Söndag.

God dag. Idag är det Söndag, och jag ska jobba sen. Känns bra som f*n. Nu dricker jag coca-cola och äter vitlöksbaguett. Gott indeed. Ska bara chilla fram till jobbet. Är lite halvslö. Ska uppdatera mitt videotek (som det så fancy kallas) när jag är och jobbar. Ska fixa bland annat Pulp Fiction, Silent Hill, The Wrestler med flera.

Men nu ska jag äta lite. Skriver sen.

Nothing else to do.

Jag har inte direkt någonting att göra. Så tänkte skriva upp en liten note to self-lista på saker jag behöver köpa/vill ha.

Kläder
- Nya skor - Converse/Vans.
- Ny Vinterjacka
- Cardigan/kofta.
- Drop Dead t-shirtar (I'm addicted!)
- Strumpor!
- Kalsonger.

Filmer (Filmer som är värda att ha original, alltså inte nedladdade)
- Cloverfield
- The Descent (måste beställas från england)
- Dog Soliders (måste beställas från england)
- The Boondock Saints
- Trainspotting
- Crank

... och så vidare.

Spel
- Silent Hill - Homecoming
- Call Of Duty 4 Modern Warfare
- Shaun White Snowbarding

Övrigt
- Ny TV-bänk
- Nytt soffbord
- Ny soffa
- Kökbord + stolar
- Ny säng
- Extern hårddisk 500GB
- Högtalare + reciever
- HDMI-kabel

Det var allt jag kom på för stunden. Det är mycket som behöver inhandlas. Så får se vad man har råd med. Vissa saker måste som sagt inhandlas till lägenheten osv. Så man får prioritera.

Jag hatar att prioritera.


Min kväll.

Det blev inga chips. Jag åkte till pappa och drack kaffe, kollade fotbollen (tack Zlatan, Elm du är den mest överkattade sämsta spelare jag vet, gå och hoppa från en bro) och spelade kort. Nu sitter jag här, och funderar på om jag ska kolla på en film eller om jag bara ska sitta här och chilla.



Så här cleant är mitt skrivbord nu föresten. Så JÄVLA snyggt! Och bilden är min bästa panoramabild jag tagit tror jag. Så jag är helnöjd! Men nu ska jag dricka lite coca-cola och fundera på vad som skall göras innan det är dags för sängen.

God natt.

Mat.

Doom 3 var inte så roligt som jag minns det. Så nu gör jag mig mat, sen ska jag nog gå fram till staden och slösa lite pengar på en chipspåse. Cuz it's Saturday and I deserve it! Min datormus har för övrigt börjat fucka lite. Vilket är oerhört jobbigt.

Anywho, fotboll på TV ikväll också. Gött att dom lägger den i kanal 8 som har sämsta bilden in history.
Laterz.

Lördag?

Somnade i soffan efter jobbet. Vaknade för en lite stund sen till en konstigt vacker himmel. Miami ink. är på, på TV:n. Tydligen. Mitt huvud känns som en sten, och jag tror att jag mycket väl kan ha sovit ståendes på huvudet, av värken i nacken att dömma.

Orkar nog inte göra någonting ikväll. Jag har min coca-cola. Det räcker. Dessutom hittade jag Doom 3 när jag städade ur garderoben här om dagen ni vet. Haha, det ska jag nog spela. Nu. Eller snart. Min mage börjar säga ifrån, den vill ha mat. Jag med. Så.. Doom 3 eller mat?

Så ja. Ikväll är jag tråkig.


Busy Friday.

Haft fullt upp idag. Först var jag framme och skrev på kontrakt för lägenheten. Sedan var jag hos mamma och åt mat. Efter det var jag hemma här och kollade runt lite på nätet för att sedan återigen bege mig till mamma för att låna hennes telefon.

Väl hos mamma och med hennes telefon sade jag upp min boxer. Plus att jag flyttade mitt bredband till den nya adressen. DOCK kan det hända att jag är utan internet en vecka eller två. Men det är sånt man får ta. Nu sitter jag här och kollar på adressändring/eftersändning av post osv. Men strax ska jag packa för har match, och har samling om en halvtimma.

SEN efter matchen måste jag fixa ett paket (mina skor jag ska skicka tillbaka) och sen måste jag komma i säng hyfsat tidigt för ska upp och jobba i morgon. Så, ja fullt upp idag.
Skriver sen ikväll.

God morgon.

God morgon. Jag är trött. Varit uppe tidigt hela veckan, och det är jag inte riktigt van vid. Med tanke på att jag är vaken länge på natten. Anywho, ska fram till staden i det oerhört roliga höstvädret och skriva på kontraktnya lägenheten. Så det är lite sunshine i höstens gråa Tidaholm.

Sen har jag lite ärenden att ta tag i, och sen får vi se vad jag ska göra. Kanske blir fika med Zandra som är hemma i staden. Men nu måste jag vakna till och fixa mig lite.

Hörs sen.

Trött.

Jag är trött. Och jobbet gick långsamt idag. Och inte så bra. Men så är det ibland. I morgon ska jag upp hyfsat tidigt för ska skriva på kontrakt på nya lägenheten. GÖTT.

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på How I Met Your Mother.
Och sen sova. God natt.

Thursday.

Snart ska jag gå och jobba. Äntligen. Haft tråkigt idag, och bara väntat på att jobbet ska börja i stort sett. Men är så peppad med lägenheten. Längtar till jag får nycklen already. Dock är det MYCKET att fixa. Tapetsera om alla rum gör man inte bara sådär. Men det blir nog bra så småningom. Har ju dessutom massa skit att göra i denna lägenheten. Slänga skräp, slänga ut lite möbler, packa ner mitt liv i lådor, städa osv.

Men allt blir bra. För jag och Sofia har en lägenhet.
Och den kommer bli snyggast i Tidaholm. Lätt.
Skriver ikväll. Hej då.

Kom igen.

Jag hatar att media skrämmer upp allihopa angående svininfluensan. Min lillasyster var förskyld häromdagen och var självklart lite rädd att det var Svininfluensan.

Varje år dör ca. 3000 i vanlig influensa i Sverige. Än så länge har det dött 1 av svininfluensan i år.
Tänk på det. Don't fucking freak out.

Yeah!

Fall Out Boy!


Gör mat och dansar omkring till Fall Out Boy. För det är ju happy musik liksom. Var längesen jag lyssnade på dom dock, men 7 Minutes In Heaven är love. Nu måste jag kolla till maten.


Måste göra mat.

Jag är i lite av ett lyckorus över att ÄNTLIGEN ha hittat en lägenhet. Och inte en dag försent, hade i stort sett gjort mig redo för att flytta hem till pappa igen.

Men måste äta något. Och varva ner lite. Så nu ska jag göra mig mat, sen ta mig lite te och sätta mig på balkongen. Och bara andas ut.

Andas.
Ut.

JA!

Jag kom. Jag såg. Jag slog till! Och nu har jag och Sofia en lägenhet! BRA SÅ IN I HELVETE. Hoppade till som fan förut när den tunga stenen från mina axlar föll och slog i golvet.

Dock måste vi tapetsera om hela lägenheten. Men vad gör det när han gick ner 2 papp på instatsen + betalar våra tapeter. Arne I like you.

Jag vet att det bara är Torsdag, men jag köpte mig två burkar coca-cola.
För jag ska fira.

God morgon.

God morgon på er. Det är Torsdag, och jag ska snart iväg och kolla på en lägenhet. Får hålla tummarna. Sen ska jag ta det lugnt, för jag är TRÖTT. Och ska jobba ikväll, så börjar 16.00. Men det blir bra.

Dricker mitt morgonte nu, och försöker vakna till. Ätit ett äpple har jag gjort också.
Yeah, skriver sen när jag kollat på lägenheten.

Sova?

Jag kanske borde sova. Men jag vill inte. Jag kan inte. Saknar Sofia.
Sitter och nördar runt, som vanligt. Nu pillar jag med Windows Media Center, som jag kör genom xboxet som extender. Tycker det är så j*vla krångligt. MEN, har hittat ett tillägg som kan göra det lätt och smidigt att skapa sig ett videotek. Vilket vore riktigt nice så klart.

Är törstig. Sugen på coca-cola. Jag och Sofia har ju bestämt att vi ska försöka att inte dricka coca-cola på vardagarna. Bara Fredag - Söndag. En dag kvar, sen får jag dricka cola. Men ska fortsätta nörda lite, får se om jag orkar uppdatera mer idag.

Annars. God natt.

Evening.

Det är tyst. Jag andas ut. Framför mig är Sofia. Fast inte in person. Nej, hon är på min dataskärm. Genom cam. Kvällar känns så tomma och meningslösa utan henne. Vad ska jag göra här helt ensam? Men i morgon ska jag kolla på en lägenhet. Håll tummarna kära vänner. För någon gång måste ju jag ha lite tur också. Eller? Jadå, lite tur har alla lite då och då.

Ska nog ta mig lite te nu. För jag vill ha någonting som värmer mig.
Nu när Sofia inte är här.

Changed plans.

Ändrade planer. Blir inte Skövde i morgon, ska jobba kväll istället. Gött! I need the money. I need the hours. Nu måste jag packa väskan som jag inte orkat göra förens nu.

Skriver efter träningen, I believe.

Min dag so far.

Har inte gjort så mycket idag. Följde som vanligt Sofia till bussen i morse och sen var jag pigg nog att inte däcka i soffan, som i går. Sen var jag hos mamma och åt lite lunch, för att sedan dra vidare till pappa och hämta ett paket från Topman som hade råkat komma dit.

Sen har jag suttit här och inte gjort någonting. Fast nyss var jag framme hos mäklaren. Haha, "hos mäklaren". Låter inte det vuxet? Som om jag hade fru, tre barn och hund och ska köpa våran drömvilla med röd panel och vita knutar. Men men, såg en lägenhet som var lite intressant, så ska dit och kolla på den i morgon 10.30. Sen MÅSTE jag säga upp mitt boxer och bredband. Men det hinner jag i morgon! Ska dessutom förmodligen åka till Skövde en sväng med mamma. Kanske inhandlar en HDMI-kabel till som fattas i min setup.

Nu ska jag packa väskan och vänta på att min skjuts plockar upp mig till träningen.
Skriver senare.

Efter regn kommer solsken.




© Cristoffer Mellberg


Typiskt.

Ibland har jag bara sådan otur. Skulle bara gå hem till mamma, är väl cirka 300 meter dit från min lägenhet. När jag kom ut duggade det lite lätt, men efter ett tag då small det till. FY FAN VAD DET REGNADE! Och blåste gjorde det också. Säkert stormstyrka.

Regnet stod som spjut i luften. Och stora som spjut var regndropparna också. Och hur blöt blev jag? Kan väl säga såhär. Det gick igenom min skor, strumporna är dyngsura. Byxorna väger 3 kilo mer, och båda tröjorna är blöta.

Sammanfattningsvis så regnade det SÅ IN I HELVETE.
Och jag? Jag hade oturen att vara ute just då.

Så är det.

På grund av all denna hype och enligt mig överdriven hysteri kring svininfluensan så har vi, i stort sett lite överallt på jobbet flaskor med handsprit. Desifin tror jag mer bestämt att det heter. Detta har lett till att jag under dom senaste dagarna har jobbat fram ett slags beroende. Jag tar varje tillfälle i akt till att ta mig lite handsprit, hittar på ursäkter, går lite för ofta på toaletten.

Jag älskar känslan av att händerna fryser till is när man smörjer in dom, och den där lukten som sticker till i näsan och gör att man vaknar upp ur dvalan man ibland kan vara i på jobbet. MEN, man får absolut inte ta för mycket. Då blir det bara kladdigt, obehagligt och den så annars uppfriskande stickande doften övergår till en stank. Av sprit.

Men helt ärligt. Jag önskar jag hade en flaska handsprit just här.
Just nu.

God morgon.

Idag däckade jag inte i soffan efter att ha följt Sofia till bussen. Cred till mig. Nu lyssnar jag på In Flames och funderar på hur dagen skall se ut. Har en del att ta tag i och göra.

Nu ska jag göra mig kaffe. Skriver snart.
God morgon.

Me love.



She's the world to me.
And without her, I'm nothing.
Absolutely Nothing.


In love.

Ice Nine Kills - The Greatest Story Ever Told

Cause you might think you're in love
And he might promise you the world
But don't believe what he says
He's not real, he's a murderer
Cause you've been lying awake
Scared from this nightmare and I feel betrayed
I gave my life
But you took it away.


Helt in love i denna låten. Texten är ju bara sjukt underbar. Har precis ätit spagetti och köttfärssås, och nu sitter jag och dricker mitt kära te. Om en timme bär det av till jobbet. Inte. Kul. Nej, nej. Men så är det.

Sitter och nördar runt och kollar på teknikprylar. Kollat in ett par högtalare + reciever som jag nog ska inhandla när jag har råd. Kommer blir riktigt nice. Men nu ska jag dricka te och lyssna på Ice Nine Kills.
Skriver sen.


To do.

Har en del saker jag måste ta tag i i morgon. Är ju ledig då också, vilket suger en aning för jag vill jobba. Men så är det i dessa tider. Anywho, i morgon måste jag:

- Säga upp boxer abonnemanget.
- Ev. säga upp bedbandet också.
- Skicka iväg ett paket.
- Ev. ringa och kolla om det finns några lediga lägenheter.
- Träna.

Men det är i morgon det. Nu ska jag iväg till mamma och hämta lite grejor, och sen ska jag ta en varm, skön dusch. Hörs sen.

God morgon.

Vaknar upp när Sofia går upp, ligger kvar lite och slumrar till. Vaknar igen och följer henne till bussen. Klockan är då 8.25. Pussar henne hejdå, blir lite ledsen som vanligt. Går hem, sätter mig i soffan och trycker på TV:n och kollar How I Met Your Mother. Den sittande ställningen övergår sakta till liggandes. Får sms av Sofia, svarar. Får ett sms till och klockan är nu 8.50.

Sen är det svart.
Däcka.
Slumrade till.
Somnade.

Vaknade upp igen 10.25 och nu sitter jag här och gör mig en kopp kaffe. En kopp STARKT kaffe. Dock måste jag medge, att efter att ha följt Sofia i det kalla höstvädret, för att sedan komma hem till en varm lägenhet och en mysig soffa. Att sedan slumra till var skönt. Skönt SÅ IN I HELVETE. Och jag börjar inte jobba fören om 4 timmar.

Rätt gött ändå. Eller hur?
God morgon på er.

RSS 2.0