Måndag.

Hemma från jobbet nu. Har tränat lite. Och ska nog göra mig lite nudlar, sen bara mysa med Sofia för att sedan gå till sängs. Ska nämligen upp 6 i morgon. Jobbar dag. Men det är helt okej ändå, för då har man hela kvällen på sig + att jag är ledig Onsdag.

Får se om man ska ta influensasprutan någon dag i veckan också. Kanske är lika bra. Även om jag inte är det minsta rädd för svinis faktiskt. Tycker att det mest är media som skrämmer upp alla bara. Anywho, vi får se helt enkelt. Ska försöka uppdatera lite mer framöver.

God natt.

Movie weekend.


Pandorum

Inte bloggat på ett tag. Men Sofia har ju kommit hem så har spenderat all tid med henne. I Lördags var det bara mys framför TV:n. Kollade Pandorum. Helt okej, men trodde den skulle vara bättre. I går var vi i Skövde på bio. Kollade på New Moon. Den var fin, och rätt bra. Dock inte lika bra som 1:an enligt mig.

Idag ska jag snart iväg och jobba kväll. Sen ska jag upp och jobba tidigt imorgon också. Men sen är jag ledigOnsdag igen. Skönt ändå. Nu ska jag nog ta mig lite te och bara chilla.

(Och föresten. Det var någon Mogi-lover som skrev att hon bara testade att gå på a-kassa. Ursäkta mig, jag läste fel. Tänkte väl att en modebloggare som ser ut som 45 bast har skapligt meed cash. Så my bad.)

Waiting.


Waiting.

Väntar på att min älskling ska komma hem. Snart, snart är hon nog här. Som jag längtat. Som jag väntat. Men snart. Då blir det mys hela dagen. I'm loving it!


Min dag so far.

I dag är det min och Sofias dag. 13 månader. Fattar ni? Helt sjukt länge har vi varit tillsammans. Och tiden går så fort att jag knappt hinner med. Men jag älskar henne mest av allt.

Denna dagen började dock med att jag försov mig. Hade träning 9.30 och jag vaknar 9.22. 'Bra jobbat Stoffe' tänkte jag innan jag sprang hit och dit och letade efter skor och strumpor. Sprang bort till hallen och var där 9.29. 'BRA JOBBAT Stoffe!' Tänkte jag.

Träningen gick bra. Bästa hittils i alla fall. Och det var riktigt jävla kul i dag. Nu har jag duschat och är trött som en gnu. Men Sofia kommer hem i dag. Kanske snart. Vem vet. Jag längtar. Jag funderar dock på att gå fram till Konsum och panta lite, och småhandla en aning. Om jag orkar.

Bio.

Drog till Skövde. Det var kallt ute. Men det var varmt i Dennis bil. Väl framme var det tjockt med folk på bion. Jag ställde mig i kö för popkorn och dricka, Dennis för biljetter. Filmen var lång, men oerhört fet. Cool liksom. Lite amerikanskt puttinuttig, men det var väntat. Overall en värd film, riktikt underhållande.

Efter bion drog vi till Max och tog en hambrugare, innan vi begav oss hem med alla gamla radiohits poppandes i bilen. Kom hem, och lade mig vid halv 2. Och resten är svart.

Movie.



Jag och Dennis drar på bio. 2012. Mandate. Manlove. Man I love it. Filmen är cool va? Lite så där bra kanske, men cool? Det har jag hört i alla fall.

Hörs sen.

Late night julmust.



Mitt hår börjar bli långt igen!

Anywho, jag borde sova. Men är inte trött. Bara lite arg på kaktusen. Men inte så. Inte längre. Dock borde jag sova snart, då jag ska jobba i morgon. Fast det är inte förens 14.00. Så har ju sovmorgon. Och jobbar bara 4 timmar, sen är jag ledig till Måndag. SKÖNT.

Älskling kommer hem på Lördag. Då blir det mys i soffan framför massa filmer (Pandorum, Up, Gamer, Surrogates?) chips & cola hela dagen och natten lång. Sedan på Söndag drar vi till Skövde och kollar på New Moon. Kommer bli en mysig helg. Yes, indeed.

Men nu borde jag sova. Så, God natt.

Kaktus of hell.

Jag tror jag har nämt att jag och Sofia har två små, fina kaktusar som Sofia ÄLSKAR. Visst har jag? Jag har dock inte nämt att den ena är djävulen själv. Det är sant. Jag vet inte hur många gånger jag har vällt ut den och blivit ARG, för att sedan varit tvungen att hämta dammsugaren och städa upp all jord. Tusen gånger.

Efter att här om dagen ha vällt ut den två gånger under en kort tid, så flyttade jag dom från tvbänken där dom stod, ut till diskbänken. När jag nyss skulle flytta dom till köksbordet, vad tror ni händer?

Den ena jävel VÄLLTER. Så klart.

duken. Den ljusa duken. Där allt skräp syns jättelätt på. Just det, den duken. SÅ, vad måste jag då göra som så många gånger förr? Jo, dammsuga så klart. Och sagt och gjort, dock när jag dammsuger på duken uppfattar jag att mina pluggar till öronen låg på bordet och råkar då suga upp en av dom.

Dra. Åt. Helvete.

Så det var inte mycket mer än att börja gräva i all skit i dammsugarpåsen till jag hittade den. Arg som ett bi, tänker jag att jag ska slänga kaktusen ÅT HELVETE, för att sedan springa efter, sparka på den, hämta tillbaka den och sen slänga den ÅT HELVETE igen. Men det kan jag inte. Sofia älskar den. Och den är rätt fin. Så det jag nu gjort är att plantera om den. Och jag har packat jorden så hårt att jag hoppas att jäveln dör. Hoppas innerligt att den kvävs ihjäl.

Dra åt helvete. Kaktusjävel.

Slow.

Tiden går så långsamt i dag. Och jag hoppas verkligen inte att den gör det i kväll på jobbet. Vore ocoolt. Men snart bär det av till jobbet som sagt. Sista kvällen denna veckan, sen är det bara en kort pass i morgon på 4 timmar, sen helg.

Så jävla skönt. Jag behöver vila lite. Nu ska jag byta om och fixa mig. Skriver nog i kväll.
Puss.

Torsdag.

Redan Torsdag. Snart är det helg - jag längtar. För då kommer min älskade Sofia äntligen hem.

Denna Torsdag händer det nog inte så mycket. Ska iväg och jobba kväll sen. Börjar 4. Slutar kvart över 10. Men det är okej, för sen har jag bara 4 timmar kvar i morgon och sen är jag ledig hela helgen. Skönt.

Pratade med bredbandsbolaget också. Eftersom dom missade att skicka en underleverantör till mig och bla bla, så hade jag inte internet på en hel månad. vilket jag borde haft. Min fråga till dom var ju då om jag skulle behöva betala denna fakturan för oktober (då jag inte hade något bredband alls). Deras svar var att jag skulle betala som vanligt vid flytt och att avdrag sker på nästa faktura. Så vi får se. Annars ringer jag dom igen och hotar med att byta leverantör.

Nu ska jag ta mig något att äta. Dock har jag lite svårt för att bestämma mig för vad.


New shoes.


Junkyard.se

Jag behöver nya skor. Jag har bara ett och ett halvt par kvar. Och det hela paret är jag så pass dum att jag jobbar i. Så dom sliter jag på varje dag. Därför MÅSTE jag verkligen ha skor. Funderar på något liknande dessa ovan.

Men jag vet inte? Några andra tips på snygga skor?
Hjälp.

Hm.

Modebloggaren Mogi går på a-kassa står det i aftonbladet. Hon säger att hon vill shoppa, men att det ju inte går. Dock med tanke på att dom små 14-åriga bloggarna drar in mellan 10.000 och 20.000 i månaden efter skatt, så tror jag knappast att Mogi har det så knapert va.

Sluta gnälla. Bortskämda människor.

Min dag, so far.

Gick upp som vanligt vid halv 12. Vädret var som vanligt, grått och tråkigt. Satte mig i soffan och vaknade till. Efter ett tag kom morfar hit och kollade på lägenheten. Sen åkte jag med honom och hämtade upp mamma på jobbet, så åkte vi och åt lunch på Thaipalatset. Thaibuffé - Mums.

När jag var mätt och belåten hängde jag med mamma och syrran hem och tog en kopp kaffe, innan mamma skjutsade hem mig. Nu sitter jag här och har tråkigt. Så in i helvete tråkigt. Ska nog träna sen, men det är inte förens 9 ikväll. Så fram till dess har jag ingenting att göra.

Förslag?

Funderat.

När jag inte kunde sova inatt, så höll jag på att nörda runt på diverse prylsajter och funderade på hur jag vill ha det här hemma. Ja, jag funderade på det samtidigt som jag ivrigt väntade på vad som tidningspojken skulle slänga in i brevinkastet klockan 3 på natten.

Hur som helst. Eftersom jag nu kör med TVersity genom xboxet som mediecenter, och eftersom det ibland krånglar eftersom TVersity är buggigt + att xboxet ibland har en tendens att fucka ur och inte hitta modemet, så har jag mer eller mindre bestämt mig för att köpa en mediaplayer istället. Detta gör att jag enkelt och utan krångel kan titta på material i HD-kvalité utan att det fuckar ur. OCH jag slipper använda xboxet som mediacenter.

MEN, det jag då kommer sakna är att kunna använda spotify i hemmabion. Dock är min framtida lösning på det enkel - iPhone. Eftersom jag bestämt mig för att köpa en iPhone när jag har råd, så är det så enkelt att jag bara skaffar en universal dockningsstation till iPhonen som jag kopplar in till receivern. Och voila - spotify i hemmabion, genom hemmanätverket. Alltså gratis (förutom kostnaden för bredbandet då).

Detta satt jag alltså och tänkte på inatt. Oh and yes.
I'm such a nerd sometimes.

Tisdag.

Sov lite länge idag. Men det var skönt. Sedan har jag tränat, småstädat lite och ätit en megaload of food, så nu är jag så mätt att jag kan möjligtsvis falla igenom mat-koman och gå in i riktig koma.

Så. Jävla. Mätt.

Anywho, ska jobba klockan 16 så ska bara ladda inför det. Jobba ikväll, sen ledig i morgon. Efter det är det bara Torsdag och Fredag kvar, sen är jag ledig hela helgen. Oerhört skönt I must say. Nu ska jag nog ta mig lite te. Det var längesen.

Pigg igen.

Nu börjar jag bli pigg igen. Som vanligt. Jag är en nattuggla. Som man säger. Föresten så har jag ingen piercing i tungan längre. Svalde kulan, blev arg och tog ur den. Så nu får den växa igen.

Kollar på Grannfejden. Nått yngre par klagar på att det är ungdomar som är vid skateboardrampen en bit ifrån där dom bor. Jag trodde inte man var så lättretad och dum i huvudet när man är så pass unga ändå, som dom är. Fast å andra sidan gillar han motorer och hon gillar smink.

I rest my case.

Jag längtar till Lördag. Och vet ni varför? Jo, då kommer äntligen min Sofia hem. Då tänker jag inte släppa taget om henne på hela helgen. Bara om jag behöver kissa, för det gör man ju ibland. Jag lyssnade föresten på Kiss när jag var liten. Det var lite av ett favoritband. Fast jag tror att det var för att dom hade coola kläder.

Jag har tråkigt. You can tell right?

Slött.

Slö kväll. Jag gör ingenting. Halvkollar på Ullared och camar med Sofia. Saknar henne.

Lite trött är jag också. Och rastlös. Och shoppingsugen. Jag har ett smått beroende för Drop Dead kläder, och är just nu j*vligt sugen på att beställa. Dessutom behöver jag skor, och det lutar åt ett par Vans. Men får se. Nu blir det chill med lite te och skön musik.

Är det något bra på tv ikväll?

Måndag.

Det är SÅ skönt att denna jobbdagen är över. Nu har jag i morgon kväll kvar sen är jag ledig Onsdag. Har jobbat 20 av 23(!) dagar och det börjar kännas, I must admit. SÅ, 3 dagar kvar denna veckan. Ledig hela helgen. Awesome!

Har tränat lite, och kom precis ur duschen. Ska göra mig kycklingfilé, ris och currysås. G O T T. Indeed. Sedan ska jag nog bara dega framför TV:n. Blev lite sugen på Assasins Creed också. 1:an alltså, har inte klarat det än. Vi får helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda.

Min dag.

Sov till 14.
Gick till jobbet halv 16.
Började jobba 16.
Slutade jobba 22.15.
Var hos mamma och åt 22.20

23.36 - Jag är hemma. Och nu ska jag sova. Får uppdatera mer i morgon. Ska upp om 6 timmar. God natt.

Trött.

Sov nästan till 2. Är trött, trött, trött. Och ska iväg och jobba klockan 4. MEN gårdagen blev ju bra. Vi började här med tv-spel, chips och öl. Sen blev vi fulla och sa "vi drar till Skövde då". Så det gjorde vi.

Väl framme i Skövde så var vi på Bogrens, men det fattade jag inte förens vi gått därifrån. Sen var på hos Erik & Stinaefterfest innan vi blev hemkörda så vi var hemma runt halv 5 imorse. Så nu är jag som sagt lite trött.

Och hungrig. Jag vill ha mat.

Grabbkväll.


Gänget!

TV-spelskväll. Drar ihop gänget. Magi kommer uppstå. Alkoholen kommer flöda. Jag kommer vinna. Allt där i mellan är bara en rolig bonus. Det kommer bli kul det här.

Ch33rs!

Puh.

Nu har jag diskat all disk, damsugit hela lägenheten, och städat köket & vardagsrummet. Nästan klart med allt. Lite småstäding kvar och dessutom måste jag gå ut med soporna.

Dock är jag trött nu. Ska nog lägga mig framför TV:n och däcka ett tag. Det behöver jag.
Sleepmode: ON

Lördag.

Äntligen Lördag. Har jobbat 7 - 13 och det var skakigt efter att inte ha sovit någonting inatt knapp. Ej okej. MEN, nu har jag hela Lördagen framför mig som ska spenderas med boysen. Grabbkväll. Korvfest. TV-spelskväll.

I. Love. It.

Öl, chips och tv-spel. Kanske lite naket också. Vem vet. Dock har jag mycket att göra innan dess för att få lägenheten representabel. Man vill ju att det ska vara fint här, då det är första gången vissa är här. Så, det jag har att göra är:

- Diska all disk.
- Städa köket.
- Gå ut med soporna.
- Dammsuga vardagsrummet, sovrummet & köket.
- Städa toaletten
- SOVA(?)
- Duscha.
- Dricka öl.
En hel del att göra indeed. Dags att sätta igång innan jag somnar.
Cheers.

Inte trött än.

Jag är inte det minsta trött än. Och det kanske inte blir bättre av att jag häller i mig julmust. Men, what you gonna do. Tänker att jag måste sova 4 timmar i alla fall. Ska lägga mig vid 1 där någonting och försöka somna.

Nu ska jag poppa musik, dricka julmust och bara glida runt på ze internet.
God natt.

Snart upp igen.

Jobbet gick bra, och rätt fort ändå. Efter jobbet var jag med mamma och hämtade syrran i Falköping. Där blev det lite food på McDonalds. Gillart. Nu är jag hemma och ska snart gå och lägga mig.

And why? Jo, för jag börjar jobba om 7 timmar. Fy fan va nice. Eller inte. Men jag dricker julmust och lyssnar på Switchfoot. Rätt okej Fredag ändå va?

Detaljer.





Detaljer/prydnader/småsaker i vardagsrummet. Dock flyttas det om och byts ut en del ibland. Men det är detaljerna som gör det.


Väggen över soffan. Vi har väl inte riktigt bestämt hur det ska stå på hyllan/tavellisten. Det flyttas om en del. Dessutom måste det införskaffas någonting som dom vita ljusen kan stå på.

Men vi är hyfsat nöjda med allt i alla fall.

Segt.

Jag sov alldeles för länge idag. Och nu är det inte länge kvar till jag börjar jobba. Och jag jobbar hela kvällen, slutar inte förens 22.15. I N T E kul. Men om jag ska tänka positivt kanske det är bra med tanke på att jag ska upp klockan 6 i morgon. Då blir det jobb till 13, sen systemet, och sen hem och städa lägenheten.

Gör mig hamburgare nu. Dricker julmust, lyssnar på Bob Dylan. Saknar min Sofia.
Jag önskar hon var här.


Långsam Torsdag.



Nyduschad pojke med julmust.

Hemma från jobbet, nyduschad och mätt. Kört lite med hantlarna har jag också. Jobbet gick långsamt, men tog slut till slut. Var hos tandläkaren också. Hon var snäll, men sa att jag inte fick dricka så mycket läsk.

Det firar vi med en flaska julmust. Inte sant.

Chillkäll ikväll? Lite småstädning maybe? I think so.
I think so.

Märkligt.

Jag reste mig upp från stolen. Gick in i köket, för att hämta min clementin. Och då fick jag den där konstiga känslan. Och allt jag tänkte på var MJÖLK. Jag ville ha mjölk. Kall god, grön, ekologisk mjölk.

Så jag drack upp halva paketet. Poff, slut.

Late night.

Det kan ha varit den långsamaste dagen ever. Tiden stod still. Och det fanns inget att göra. Ingen bra dag på jobbet med andra ord. Och så ska jag upp och jobba klockan 10 i morgon.

Och så ska jag till tandläkaren också. Det var längesen. Hon kommer inte gilla min tungpiercing. Hon kommer skälla på mig att jag inte borstar tänderna ordentligt, och så kommer hon "ta bort tandsten" så att blodet sprutar.

Men det är rätt okej ändå. För än så länge, är det GRATIS.

Funderar på att lägga mig snart. Fast vill inte riktigt. Och klockan är inte så mycket än. Saknar min Sofia, är mätt på pizza, lyssnar på Bob Dylan och funderar. Men vad hjälper det. Tar mig en clementin istället!

Hell. Yea.

Typiskt.

Inte nog med att jag sov bort halva dagen, och ska jobba den andra halvan. Ne, den enda lilla delen av dagen jag får känna på är när jag går till jobbet.

Och så ösregnar det. Det bara faller och faller.
Det här är ingen bra dag.

Det var den här dagen.

Jag sov till halv 12. Och jag börjar jobba 15. Det är INTE kul. Hela dagen är borta. Poff. Hej då.

Men Sofia ringde förut. Skönt att höra hennes röst. Saknar henne så. Har precis ätit lite, och funderar på om jag ska ta mig kaffe nu eller på jobbet sen. Lutar åt att ta det på jobbet. Alltid skönt att börja med en kopp kaffe innan man sätter igång. Jobbar hela kvällen idag. Sen måste jag egentligen städa lägenheten. Den ser ut som skit just nu, efter tapetsering osv.

Men får se. Ska upp och jobba klockan 10 i morgon också. Nu ska jag göra mig i ordning.

Saknar.

Jag saknar min Sofia. Så in i helvete mycket.
Redan.

Det är inte bra.

Föresten.


Itchy Daze

Hur kommer det sig att jag inte hört dom här förens för typ 2 veckor sedan? Dom är ju bra. Och dom är svenskar också. Ser där. Liksom. Låten 'Monster' är ju helt underbart fin.

play: Itchy Daze - Monster

Ensam hemma.

Sitter och lyssnar på Winnerbäck. Ska snart till mamma och äta lite, men väntar på att pappa ska höra av sig om han ska komma hit med en grej så att vi kan få upp lampan i hallen (som krånglar lite). Jobbat idag. Men innan dess följde jag Sofia till bussen. Hon ska ju jobba på/ta hand om en gård i en vecka nu. Så hon kommer inte hem förens nästa Fredag.

Inte. Roligt. Alls.
Jag saknar henne redan alldeles för mycket.

Men hon behöver ju pengarna, och det är ju trots allt bara en vecka egentligen. Anywho, ska jobba kväll i morgon, men funderar på om jag ska fråga om Jocke kan hänga med till gymmet innan dess. Men men, skriver mer sen för nu hörde pappa av sig. Han kommer strax hit.

Hej!

Höst.


Jag & Sofia - Höstsnygga!

Var i Skövde idag. Shoppade lite smågrejor. Lite blockljus, julljus, julgrejor och en 4-spotslampa till hallen. Blev inte så mycket shopping som sagt. Hittade ingenting helt enkelt.

Efter Skövde var far här och vi gjorde klart hallen, och fick även upp hatthyllan på väggen. Gött! Så nu är det bara köket kvar som ska tapetseras, men det får vänta ett tag nu. Nu ska jag kolla Paradise Hotel och äta hamburgare.

Sleepy.

OJ, vad vi sov i dag. Jättelänge. Verkligen. Mamma kom och ringde på dörren och väckte oss. Så vi är uppe, vi har ätit frukost och vi fixar oss. För vid 2 drar vi med mamma och syster till Skövde och shoppar loss lite. Helnice.

MEN något tråkigt är att det inte blir inflyttningsfest/maskerad här i helgen som vi tänkte. Sofia måste jobba. Hon har lovat att hon ska ta hand om en gård i en vecka när några bekanta till henne åker ut på en resa i en vecka. Och så blev det att dom åkte nu på Torsdag. Lite tråkigt men hon får rätt bra med cash för det så. Får se när det blir fest istället.

Nu ska jag fixa håret.


Shopping.

I morgon blir det föresten till att åka till Skövde med mor och systrar och shoppa lite, så här när lönen landat på kontot och ångesten flödar. Nya skor kanske? Lite grejor till lägenheten? Jo, jag tackar jag.

MEN, vad som inhandlas i morgon får vi se då. Nu är det film som gäller.
God natt.

Birthday.

Min Sofia fyller år i dag. 19 år gammal blir hon. Så säg grattis! Hon fick frukost på sängen, sen ett paket. Myspys.

Dock har jag varit tråkig resten av dagen. Först ofrtsatte jag och far att tapetsera hallen. Sedan jobbade jag kväll. Roligast på jobbet var dock att det låg kvar en matlista i en kundkorg. Där det stod klart och tydligt "Rövbiff". Fattar ni? Det var inte ett L, det var ett R först. Och det var inte ens spår av ett försök att skriva över R:et med ett L.

Alltså. Kunde ville antingen ha just rövbiff (vad det nu är) eller så tänkte han/hon på annat när listan skrevs.
Funny. Indeed.

Nu ska jag och Sofia mysa. För det är hennes dag. En film, cola och chips. 
All night long.

Bra kväll.

Teriyakimarinerade kycklingfiléer fyllda med ost, invirade i bacon med pommes frites. Coca-cola, sourcream & sweet chilli & Hot sweet chilli chips. Tända ljus. Kanske Public Enemies med Johnny Depp.

Och allt med min älskling. Behöver jag säga någonting mer?

Upp & ner.

Min Lördag har gått upp och ner. Började med att jag provtränade med ESK. Det gick hyffsat. Lite ovant, men gjorde några riktigt bra saker, och några mindre bra. Upp och ner.

Sedan kom far hit och vi började tapetsera hallen. Vi började med att klippa av sladden till telefonjacket (som vi trodde var helt onödig) så det var far tvungen att koppla ihop igen. Men tapetseringen gick upp och ner, och vi kom en bit på vägen i alla fall.

Nu marinerar jag kyckling. Vi ska äta finmat ikväll. Sedan blir det film och mys. Men min älskade flickvän (som fyller 19 år i morgon, glöm inte att gratta henne!).

Fredagsmys.

Nu är det slut på veckan. Fast jag jobbar på Söndag också. Men det är då. Nu ska jag och Sofia ha fredagsmys! Vi börjar med en av våra favoritcombos - pommes frites, köttfärs och kebabsås. Tokigt? Testa, helt underbart gott. Sedan blir det till att titta på Drag Me To Hell som jag hoppas är väldigt bra. Och så ska vi äta chips.

Så klart.

I morgon ska jag upp klockan 9 och provträna med ett annat lag. Spännande, indeed. Har köpt red bull så jag vaknar till i morgon. Sedan ska det tapetseras hall. Nice, ja. Skriver mer i morgon.
Ha det bra.

Busy day, indeed.

Varit fullt upp i dag. På en Fredag. Är det inte då man ska chilla ner efter en jobbig vecka? Anywho, sov lite för länge än jag skulle. Sofia var uppe tidigare, men hade inte hjärta att väcka mig. Men upp kom jag till slut, och vi gick till staden och handlade lite mat.

Väl hemma igen hade äntligen jag täckning på min mobil igen, som jag inte haft på hela dagen. Jag ringer då Jocke och vi möts upp på gymmet. Lyfter lite skrot, skrattar, svettas och the ultimate reward - en Gainomax efteråt. G O T T. När jag traskat hem från gymmet, började jag slipa väggarna i hallen. Det var inte kul, nej nej. Men nu är det tapetsering i morgon som gäller. Sedan är hallen färdig.

YAY!

Nu sitter jag här nyduschad och hungrig. Sofia lagar mat, och det ska bli mums. Sedan vid 18 bär det av till jobbet för att jobba några timmar. Så, ja. Stressig dag indeed. Hörs sen!

Grått.

Allt är grått ute, och klockan är halv 3 och det börjar redan bli mörkt. Det är det tråkgia med höst och vinter. Allt är bara mörkt. Jag sov länge i dag. Det behövde jag. Orkade inte ens gå till gymmet. Men det blir det nog i morgon i stället.

I dag behövde jag vila. Så är det bara.

Ska jobba kväll i dag. Börjar 16.00. Men det är okej, det går nog fort. Sedan jobbar jag ju kväll i morgon också, så behöver inte tänka på att när jag kommer hem från jobbet ska jag inte upp och jobba igen om 7 timmar. Anywho, måste slipa väggarna i kväll/ i morgon. Jag och Sofia får turas om lite. För på Lördag måste det tapetseras.

Och det vore skönt att få det gjort. Nu ska jag ta mig lite te och krama om Sofia.

Vardagsrummet.

Tänkte att ni skulle få se en del av vardagsrummet. Den delen som i stort sett är färdig. Dock får ni se hur allting började och se vilken skillnad det blev från början.


Så här såg det ut när vi skaffade lägenheten. Tråkiga, fula tapeter. Dessutom som ni inte ser på bilden, var det ritat på väggarna. Med bläck.


Med hjälp av min kära far tapetserade vi om. Det blev grått. Med en mörkare grå fondvägg. Blev hur bra som helst, I must say.


Vi hämtade upp den beställda soffan i Skövde med hjälp av Sofias mor och far, och var även på IKEA och brände en mängd pengar. Sen dess har det tillkommit saker och en del har bytts ut. Dock är det nästan färdigt. Och bra blev det.

Eller vad tycker ni?

Mediadelen av vardagsrummet är inte riktigt färdig så den får ni inte se just nu. Ljudet skall uppdateras och en hylla och spots ska upp över TV:n. Så det får ni se när allt är färdigt. Andra halvan av vardagsrummet (vi har ett ganska stort vardagsrum) är inte färdigt, men det är där datorn står. Dock måste vi komma i väg till IKEA för att kunna lägga till lite hyllor med mera.

Så stay tuned.

Handlat.

Varit framme och handlat lite. Så nu ska jag laga kyckling, ris och currysås. Så gott! Sofia fixar med tvätten, och jag kollar runt på nördgrejor. Vill nämligen ha nytt ljud till vardagsrummet. MEN inte än. Tyvärr.

Vad ska man se för film i kväll?

Onsdag.

Lång dag. Långsam dag. Tvingade upp mig själv kvart över 6, som om det vore the end of the world för att sedan drömma mig bort till sängen när jag gick till jobbet i mörkret och kylan. Jobbade 7 - 16.30 och det gick långsamt.

Väl hemma bytte jag bara om, tog på mig mina kosslurar och stoppade iPoden i fickan och drog ut och sprang ringleden. Första gången på kanske 2 år. Tog tiden. Blev glad, ca 5,5 km på dryga 25 minuter. DET ÄR INTE DÅLIGT. Med tanke på att jag är otränad as hell.

Nu ska jag och Sofia bestämma oss för vad vi ska äta & om vi orkar gå och handla eller ej. I morgon är det sovmorgon. I dag blir det film och mys.

Höst.



© Cristoffer Mellberg

Hösten var vacker blott en dag. Sedan blev den bara grå. Och jag hann bara knäppa ett fåtal bilder när solen sken, och färgerna var starka. Bummer.

Jag och Sofia har kollat House. Nu ska jag nog ta mig en kopp te för så småningom gå och lägga mig. Ska ju upp vid 6 i morgon, som sagt. Men sedan blir det i alla fall sovmorgon på Torsdag, för då börjar jag 4. Skönt. Nu ska jag göra mig te, och sen mysa ner mig i soffan med Sofia.

God natt.

Trött.

Helt slut. Jobbade 7 - 16, kom hem, däckade i soffan i ett par timmar. Sen låg jag och Sofia och myste lite och kollade Simpsons och nu ska vi försöka göra oss något att äta. Sen blir det bara chill resten av kvällen. För i morgon blir det jobb IGEN. 7 - 16.30. Jobbigt, men bra med pengar.

I helgen blir det ett gäng träningar, sen måste jag försöka dra mig ut i allt det gråa och springa lite. Dessutom måste jag gymma. Kanske Torsdag? Jobbar ju kväll då. Får helt enkelt höra med min kära gympolare Jocke "gamegeek" Storm.

Men, mat. Ja tack.

Hm.

julafton, en tid fylld av värme, familj och kärlek ska tydligen programmet "Anna Anka och hennes vänner" visas.
SAMTIDIGT som "Kalle Anka och hans vänner" visas.

Så. Ska man se ett program som man sett sen man var liten, som gör dig glad och fylld av värme och julkänsla? ELLER ska man se ett program med egenkär, bortskämd idiot som bara gör det för pengar, pengar och pengar. Trots att allt hon har är pengar, pengar pengar?

Hm, svårt val. Men jag har ju ett hjärta. Så självklart ska jag kolla på Kalle Anka.
Längtar.

Föresten.

Jag har föresten INTE ORKAT fixa klart bloggdesignen. Inte haft någon lust + att jag jobbar väldigt mycket just nu. Men det är bra med jobb = pengar. Lovar dock att försöka fixa den någon gång när jag har tid. Dock är det viktigaste just nu att slipa väggarna i hallen, så att far och jag kan tapetsera där till helgen. Så det ska jag försöka hinna med i veckan, förutom allt jobb då.

Nu ska jag mysa med min tjej, till jag måste gå till jobbet.
God kväll.

IKEA.

Jag och Sofia skulle behöva komma i väg till IKEA. Det är några möbler + massa småsaker som vi behöver inhandla till lägenheten. Framför allt behövs grejor till väggarna, så som tavlor, hyllor, prydnader med mera.

Dessa saker är dock viktiga för att vardagsrummet ska bli HELT färdigt.

LACK hylla 199:-

EXPEDIT Hylla 249:-

 

LACK hyllan ska upp över TV:n där det är väldigt tomt just nu. EXPEDIT hyllan ska vi förmodligen köpa två av och ha bredvid varandra. Dessa ska placeras bredvid soffan, och över dessa ska vi ha en stor tavla med London motiv. Kommer bli hur bra som helst.!

 

Måste bara komma i väg till IKEA. Får se när det blir. Ska försöka ta några bilder på lägenheten så ni ser hur det ser ut. Ett litet smakprov innan det är färdigt. MEN, nu ska jag snart i väg och jobba, så det får bli i morgon eller någon annan dag.

 

 


God morgon.

Jag sov länge medan Sofia var uppe tidigare och gjorde ett ärende på staden. Nu äter vi frukost, och Sofia tittar på hästsport på TV. Själv äter jag toast och kollar runt på nätet. Ska jobba kväll i dag igen, så börjar 16:00. Känns helt okej ändå.

Men skriver nog igen senare. Hej.

Fars Dag.

I dag var det Fars dag. Detta firades med pizza hemma hos min käre far. Det var jag, Sofia och systrarna. Och pappa då. Det var mysigt.

Efter pizzan var det dags att bege sig till jobbet. Som till min stora förvåning gick snabbt i dag. Så nu sitter jag här, lagom pigg och jättehungrig. Har en hemmagjord pizza i ugnen med kycklingkebab på. M U M S. Sedan blir det nog film-mys i soffan framför Apocalypto. Sofia mår inte så bra, så hon ska få mysa ner sig under en filt tätt intill mig så hon inte fryser.

Och föresten. Ekedalen vill värva mig. Ska provträna med dom på Lördag. Funny.
God kväll.

Lördag.

Trött och hungrig. Men glad. Sofia är hemma. Jag har saknat henne. Turneringen gick så där. Lite otur på slutet, men det var skönt att komma i gång. Nu ska vi fram och handla onyttigheter till i kväll. Kanske chips.

God kväll.

Min kväll.


Öl + Idol = Pretty good combo.

Kvällen ska ju som sagt spenderas med Lena. Dessutom ska vi ta oss en kall och titta på Idol och förmodligen båda två vilja att Rabbih åker ut. Eller?

Tänk om hon inte tycker så.
Tänk om hon gillar honom.
Tänk om hon ÄLSKAR honom?

Fast. Hon är ju inte 14 år och dum i huvudet. Fast man vet aldrig.
Hur som helst. En ganska bra jävla kväll tycker jag.

Trött.


Trött kille.

Vaknade vid 8. Började jobba vid 9. Slutade jobba klockan 18. Jag är T R Ö T T. Och mitt huvud värker. Men bara lite. Lyssnar på Winnerbäck och småstädar lite. Lena ska komma hit och hälsa på. Det var ett tag sen.

I morgon är jag ledig. Då ska jag lira fütsal-turnering. Sen kommer älskling hem, så då blir det bara mys, chill, film och kanske lite chips. Förmodligen chips.

Definitivt chips.

Borderlands.


Man blir ju lite sugen.

Nya skor.


Junkyard.se

Jag behöver nya skor. Och jag saknar ett par Vans, I must say. Dock är jag även lite sugen på ett par nya converse eller ett par snygga seglarskor. Hur som helst behöver jag skor.

Så vad ska man ta?

Ny kategori - Inredning.

Eftersom jag och Sofia fortfarande är relativt nyinflyttade, så händer det ganska ofta en hel del här hemma. Dessutom i samband med att vi flyttat, skaffat nya möbler, möblerat hit och dit, fixat detaljer med mera, så har jag blivit riktigt intresserad av det här med just - inredning.

Ska försöka lägga upp lite bilder på lägenheten lite då och då, så man kan se lite progress. Eller vad tycker ni?
/Stoffe.

Nudlar & Bob Dylan.


Sötnos.

Äntligen internet. Dylan i högtalarna och nudlar på spisen. Jag saknar min tjej och mina vänner. Men livet är rätt bra ändå. Och i morgon ska jag upp och jobba igen. Men det är okej. För i morgn är det Fredag. Och då får man vara trött. Man får vara lite slö.

För det är Fredag. Och då är det okej.

Har pillat lite med bloggen. Men det är inte riktigt färdigt än. Måste ändra sidomenyn och så där, men har fixat en ny meny i alla fall. Men som sagt, inte färdig än. Men mer orkar jag inte göra i dag. Nu ska jag kolla till mina nudlar.

Äntligen.

Så! Efter MÅNGA om och men så har jag nu Ä N T L I G E N internet i nya lägenheten. Så nu kan jag återigen leka med bloggen, lyssna på spotify, kolla på film/serier genom xboxet och så vidare, och så vidare.

Så förmodligen får sig bloggen en liten, liten ansiktslyftning, bara för att starta på ny kula liksom. Sen är det back on track och bloggen blir aktiv igen med bilder, musik, mina idiotiska tankar och idéer.

Nu kör vi!

Onsdag.

Onsdag. Kallt så in i helvete. Sov för länge, vaknade till av att telefonen vibrerade, men vet inte vem som ringde. Vaknade till en stund senare när telefonen ringde igen. Det var om mitt internet. I morgon klockan 3 ska dom fixa mitt internet. Jag blev glad.

Var och åt lunch på Thai Palatset med mamma och syrran. Det var gott, och jag är mätt.
Så mätt. Ska i väg och jobba tredje kvällen i rad om en timme. Jag gillar att jobba kväll + att det är bra betalt. Och nattmänniska som jag är tycker jag det är bättre att börja jobba klockan 4, än 7 på morgonen. Så är jag.

Saknar min Sofia. Vill inte sova ensam. Är rädd att sova utan henne.
Kom hem.

Black & Grey.




© Cristoffer Mellberg


Lame blogg, I know.

Jag har inget internet ÄN. Men bredbandsbolaget som för övrigt är dumma i huvudet ibland, och är lika långsamma som Kim Patil är på skridskor SÄGER i alla fall att dom skickar underleverantören så han hör av sig/kommer hit denna veckan. MEN det är redan Onsdag i morgon, och än så länge - Inte ett ord.

Hade gått snabbare att säga upp bredbandet och skaffat en annan leverantör.

Men på grund av detta ligger bloggen på is för ett tag. Men jag LOVAR att när jag har internet, blir det en ny design, och många inlägg/bilder med mera. Så HÅLL UT.


RSS 2.0