Late night.

Ser ni hur korthårig jag är? Ser ni?


Klippte mig som sagt kort i Fredags. MEN hår växer ju ut igen, saknar faktiskt det lite längre håret. Anywho, nu ska jag och Sofia kolla klart The Boat That Rocked. Den är så varm den filmen på något sätt. Men men.

Sofia är så fin idag.
God natt.


Tråkig dag.

Jag har inte gjort ett skit på hela dagen. Det suger. MEN snart kommer Mårten hit. Hänga lite med honom, för på Torsdag åker han till Cuba och är borta minst 6 månader. Tokigt länge.

Anywho, kanske ska ta mig lite te eller något.
Skriver nåt roligare sen.

Städat.

Eftersom jag ska vara ute ur min lägenhet 1:a oktober, har jag idag städat ur garderoben som var full med skit. Så har två lådor + två kassar att slänga. Slänga bort sitt liv. Eller delar av det i alla fall. Och det känns bra. Det är dags att börja om på nytt nu, glömma allt gammalt. En ny start med min Sofia.

Dock har vi inte hittat någon lägenhet. Så måste nog flytta hem till far lite. Men bara ett tag hoppas jag, till vi hittar en lägenhet vi gillar. Känns aningen depprimerande att flytta hem igen. Men som sagt, förhoppningsvis är det bara för en liten stund.

Nu måste jag få i mig lite mat.

Ny vecka, nya.. saker.

Måndag. Oh kära måndag. Jag sitter här och väntar på att mitt te är färdigt. Sofia är och jobbar, jag är ledig idag. Jobbar i morgon dock.
 
Vet inte vad som händer idag. Förmodligen ingenting. Vet inte om jag vill göra någonting. Får se helt enkelt. Och just nu orkar jag inte blogga mer just nu. Och just nu är mitt te färdigt. Så just nu ska jag dricka det.

Jag skriver sen.
Alltså, inte just nu.

A walk.


© Cristoffer Mellberg


Jag och Sofia tog en lite promenad i solen. Som försvann. Och blev till regn. Men det var skönt med en lite promenad och lite luft. Nu marinerar jag kyckling. Ikväll blir det vitlöksmarinerad kycklingfilé fylld med vitlöksost, invirade i bacon och klyftpotatis. Lyxmat en Söndagskväll.

Blir väl en film också. I guess. Nu ska jag kolla på London ink. med älskling och bara låta marinaden sjunka in lite innan jag börjar att laga maten ordentligt. Skriver kanske sen.

 


Föresten.

Min Sofia har föresten världens sötaste klänning på sig, och har fint smink. Fin i håret är hon också, och just nu är hon sådär sötast som bara hon kan vara.

Min Sofia.
Sötast i världen.

Home from work.

Färdig jobbat för denna veckan. Det gick bra, lite långsamt men bra. Tänker på snubben med rutiga strumpor som han hade byxorna klumpigt nedstoppade i. Hur kan man ta honom på allvar? Tänkte jag.

Läste att Carolina Gynning tänker sälja massa designkläder och märkesväskor för sitt projekt som hon döpt till något worldwide heroic som typ "Gynning saves the planet" eller något liknande. Kunde hon inte skänkt pengarna till välgörenhet direkt då, istället för att köpa kläder och väskor för flera hundra tusen. Smart tjej, den där Gynning. Tänker jag.

Aningen bitter är jag idag. Men inte på mitt liv. Snarare på alla idioter omkring mig. Alla korkade kändisar. Och alla små fjortibloggare. Men så är det.

Jag går och pussar på min flickvän istället.


Föresten.

Min hyresvärd är ju SÅ IN I HELVETE dum. Dagens pris till dummaste jävla idiot går till honom. Här om dagen skickade han ett sms 9.30 och sa att det skulle komma några folk och titta på min lägenhet om en timme. OM EN TIMME! Tack för förvarningen.

IDAG skickade han ett sms 16.42 där han skrev att det var visning på min lägenhet 17.00. Jag började jobbet 16.00, såg inte sms:et föräns 18.00 och Sofia var hemma här med hennes föräldrar. Dom harde blivit lagom paffa om det klampat in massa folk.

Så. Tack för förvarningen.
Din jävla idiot.

Min Lördag.

Inte bloggat idag. Sorry. Har jobbat kväll. Och nu lagar jag mat. Ska bli gott. Sofia tittar på Spiderman. Så i bakgrunden spöar Spiderman den där gröna killen som flyger omkring på nån grej och kastar grejor som sprängs. Och ibland när Spiderman får inte en bra träff säger Sofia saker som "Yeah" och "ägd".

Ska upp och jobba i morgon också. Sen har jag hela eftermiddagen/kvällen att spendera med Sofia. Men nu ska jag kolla till maten, och ta mig lite coca-cola. Vi hörs kanske ikväll, annars i morgon.

Ha en bra Lördag.

Vet ni vad?

Vet ni vad jag tycker är töntigt? Jo, folk som hänger upp tavlor med blueray, och med dolby digital, bara för att man tror att det är coolt. Det är det inte. Det är fult och töntigt. Jag gillar mitt xbox, men skulle aldrig i hela världen hänga upp en tavla där det stod "Xbox 360".

Nej. Töntigt är vad det är.

Nöjd.


Addiction

Jag har min cola nu
. Och jag är nöjd. SÅ IN I HELVETE. Köpte jag bara en burk? Nej, ett sexpack + en och en halv liter till.

Är jag nöjd? Ja, mycket.

Fredag.

Det är Fredag. Det är matfestival i Skövde. Men jag och Sofia ska nog stanna hemma och bara ta det lugnt. Det är våran dag idag. 10 månader har hon stått ut med mina galna upptåg och att jag alltid blir för full när jag festar. Jag är så glad över att jag har Sofia. Jag är lycklig att jag har Sofia.

Jobbat lite idag. Det gick bra, var faktiskt kul. Nu sitter jag här, mätt och belåten men ack så sugen på coca-cola. Sugen SÅ IN I HELVETE. Men jag orkar inte gå och köpa det. Inte nu. Inte än.

Men snart.

Pizza!

Jag har ätit pizza. Och jag är mätt. Men som jag längtat till den här pizzan. Hela dagen. Hela veckan. Jobbet gick bra, om än lite långsamt. Ska jobba lite i morgon också, både bra och dåligt. Mest bra.

Nu ska jag gosa med min flickvän och kolla några Heroes avsnitt. I morgon är en bra dag. Det är min och Sofias dag. Vår dag. Jag längtar.

Korv, Confide och Kaffe!!


Confide

Jag kokar mig fotbollskäk - kokt korv med bröd. Och senap. Så underbart gott, och så fantastiskt underskattat. Confide dundrar i högtalarna och kaffet skall alldeles strax bryggas. Sitter och inväntar jobbet bara i stort sett. Men det ska bli skönt och kul att få jobba. Har ju varit lite dåligt med jobb det senaste. Får hoppas det blir bättre.

Vill börja fota lite mer kreativa bilder igen. Men har inte riktigt orken att genomföra idéerna. Men måste ta tag i det snart. Dessutom måste jag ta hit min skrivare och skriva ut lite bilder. Kan vara nice att ha. Men men, måste kolla till korven.

Skriver sen.

God middag.

Sov lite länge idag. Men ska jobba kväll idag, så det kanske jag behövde. Sofia är i Göteborg och jobbar as usual. Fast det är hennes sista dag idag för den här veckan. Fast jag jobbar hela helgen, så ingen vidare timing, no, no.

Men kanske blir matfestivalen i Skövde i morgon. Vi får se helt enkelt. Nu ska jag dricka upp mitt te, vakna till ordentligt, sen försöka få någonting i magen. Skriver igen sen.

God middag.

Nya planer. Igen.

Blir inte bio heller. Blir myskväll istället tror jag. Jag har varit och handlat så ska göra nudelmix ikväll. För jag vet att Sofia älskar det, sen har jag köpt Ben & Jerrys till henne också (även om jag tydligen köpte fel smak!). Men det blir nog bra.

Nu ska jag gå och möta henne. Skriver kanske sen.


Geekar runt.

Sitter här och nördar runt. Leker med mitt Xbox, dator och hemmabio. Allt är nästan ihopkopplat till allting. Dock är det inte riktigt som jag vill ha det. Så nu laddar jag ner ett mediecenter till xbox:et och Vista för att se om jag kan sköta allting lite smidigare genom xboxet.

Ja, jag är en nörd ibland. Deal with it!

Nya planer.

Blir inte Trollhättan och bowling. Istället kanske jag ska bjuda Sofiabio i Skövde. MEN får se hur det är med bussar och tider och så. Hur som helst tänker jag skämma bort Sofia idag. För jag tror hon behöver det. Och hon förtjänar det.

Frågan är bara hur? Om inte bio då.

Grå dag.


© Cristoffer Mellberg

Har ätit lite nu
, hittade ingen frusen Kim. Men ett par hamburgare fanns. Nu ska jag gå och dricka kaffe hos mamma. Sen hem och fixa mig för att sedan dra till Trollhättan. Bussen går 16.05 tror jag. Måste ta ut pengar och fylla på mitt busskort också.

Men ska gå och dricka kaffe nu.
Hörs.

Vad ska man äta?

Kaffet är snart slut. Och magen börjar kurra. Vad ska man äta idag? Är inte på humör för att gå fram och handla någonting. Inte på humör för att laga någonting. MEN, något måste jag äta.

Får se vad  hittar i min lilla frys. En kyckling? En hamburgare? En frusen Kim som fastnade där senast han var här på fest och skulle hämta is men aldrig kom tillbaka och har varit borta sen dess?

Man vet aldrig vad man kan hitta där. Helt enkelt.

God morgon.

God morgon. Fast det är nästan lunch nu. Och jag har varit vaken ett tag. Men saken är den, att jag har inte kunnat ta ett viktigt beslut för att kunna avsluta det som för mig är "morgon". Jag har nämligen inte druckit mitt morgonte/kaffe. För jag har INTE kunnat bestämma mig. Kaffe eller te?

Dock har jag nu i skrivandes stund bestämt mig och kaffet puttrar och är nog strax klart. Det blev KAFFE alltså. Det svarta guldet.

Det är höst ute idag. Och balkongdörren borde inte varit öppen inatt. Det känns i halsen. Att man sovit i för kall luft. Men det brukar gå över efter lite varmt kaffe. Sofia är på jobbet idag igen. Jag blev nästan ledsen när hon gick imorse. Pussade mig hejdå. Vill att hon ska vara här. Nu. Men ska nog till Trollhättan sen och bowla med Sofias kompisar. Jag är lite som en manodeppressiv när jag bowlar. Ena sekunden over the top, andra sekunden under isen. Men det är kul.

Nu är kaffet klart.

Boring.

Lagerbäck kan dra åt h*lvete. Man tar inte ut Chippen för att han inte "varit tillräckligt bra". MEN man tar ut både Rasmus Elm (sveriges mest överskattade spelare just nu) och Tobias Hysén som spelar i ALLSVENSKAN. Man kan inte lära en gammal hund sitta heter det ju, och Lagerbäck har nog fan stått still på samma plats i 7000 år nu.

Avgå. Snälla. Jag vill se rolig svensk fotboll.
Om det går.

The lonely walk.



© Cristoffer Mellberg

Vad ska man hitta på nu? Jag har ingenting att skriva. Ingenting att säga. Jag äter mina chips. Jag dricker min juice. Sluter mina ögon, tänker på Sofia. Knuffar undan paniken i att jag inte har hittat någon lägenhet, omfamnar det faktum att jag i alla fall har Sofia vid min sida.

Det löser sig. Det gör det alltid.

Min dag.

Flydde. Tog en långpromenad. Fotade. Ringde Mårten. Han hämtade upp mig. Vi käkade och spelade Wii. Nu är jag hemma och redigerar bilder och äter chips. Kommer upp lite bilder om en stund tror jag.

See you soon.

Flyr.

Hyresvärden skickad ett sms nyss. Där han sa att han ska visa min lägenhet om en timme. Jävligt gött att han ska visa den innan jag flyttat ut. 

Så jag tar min kamera och flyr. Kommer tillbaka om ett tag.


God morgon.

Tidig morgon. En kopp kaffe. Två skivor rostat bröd. Winnerbäck i högtalarna. En kopp kaffe - Vakna upp.

Var uppe tidigt idag. Gick upp när Sofia gick upp i stort sett. Och nu har jag följt henne till bussen. Brygger mig lite kaffe som sagt, och ska nog redigera lite bilder. Vet inte vad som händer idag. Är ju ledig idag också. Känns lite lame faktiskt, hade gärna jobbat lite. Men så är det.

Nu ska jag ta mig mitt kaffe och vakna till.
God morgon.

Sova.

Nu är det dags att sova. Sofia ska upp tidigt och jobba. Och jag, jag behöver vända på dygnet. Vi såg Crank ikväll föresten. Redan en klassiker. OERHÖRT BRA film. Om ni inte sett den, se den!

Men, god natt då.


Opps.


Beställt!

Kunde inte hålla mig så länge. Så klickade hem detta från Topman.com. Plus en sådan mössa till fast rosa till Sofia. Billigt och snyggt. Det gillar vi.

Nu har vi ätit oss mätta och belåtna på tacos hos mamma. Så nu ska vi kämpa oss ur matkoman och försöka kolla på en film. Vad ska man se ikväll? Dead Snow? The boat that rocked? SOMEBODY TELL ME!!

Vet ni vad?

Vet ni vad? Nu ska jag ta på mig byxor och slänga i mig mitt te som är alldeles för varmt, men som jag måste dricka upp inom en MYCKET snart framtid. För jag ska möta upp Sofia på busshållplatsen. Och det känns mycket viktigare än både byxor och varmt te.

Så det så.

Music.


Dagens artist: Joseph Arthur

Honey and the moon gör mig glad och ledsen på samma gång. Och det känns på ett konstigt sätt bra och dåligt på samma gång.

You & Me.


© Cristoffer Mellberg

We got too much time to kill
Like pigeons on my windowsill we hang around
Ever since I've been with you you hold me up all the time I've falling down

Jag saknar Sofia.

Höst.





Topman.com

Sommaren tar sitt sista andetag och hösten knackar på. Och jag är sugen på att höst-shoppa lite. Måste i alla fall skaffa mig en mössa och halsduk. Kollade runt på Topman lite och då hittade jag även dessa enkla, men ack så snygga djupt v-ringade t-shirtarna.

Så kommer kanske slösa lite pengar. Snart.

My day so far.


© Cristoffer Mellberg

Min Måndag
har inte varit speciellt produktiv kan jag inte säga. Var och löste in mina skattepengar på banken, sen var jag hos mamma och åt middag. På vägen hem fotade jag lite, så nu sitter jag och redigerar lite bilder. Dock verkar det som om bilderna är för stora för att kunna lägga upp här på blogg.se.

Ska försöka städa i ordning lite här hemma nu. Sofia kommer ju hit sen ikväll, så då är det kul om hon kommer hem till en städad lägenhet. Så nu ska jag hoppa runt till GOB och städa my way through this shithole.

(Lägger kanske upp lite mer bilder sen)

Föresten.

Jag har under nästan ett års tid fått sms från en Ulrika NilssonFolktandvården i Köping. Det är nästan alltid identiska sms, och såhär stod det idag:

"Hej Sead Välkommen på din tid den 26/08 kl. 15:45. Hälsningar Ulrika Nilsson Folktandvården Köping. Detta SMS kan ej besvaras."

Jag tänker på denna stackars Sead, och på hur många tider han/hon kan ha missat eftersom dom skickar alla kallelser till MIN mobil. Och som det alltid står längst ner i smset, detta är kruxet, "DETTA SMS KAN EJ BESVARAS".

Så jag låter det vara.

Saker att göra.

Det är Måndag. Och även om jag är ledig idag, har jag saker att göra. Men oj, vad länge jag sov. Vaknade i stort sett för 20 minuter sen. Det är inte bra, hela dagen tackade för sig och försvann. Nu är det bara eftermiddagen kvar.

Men i alla fall. Måste fram till staden och göra några ärenden idag. MÅSTE verkligen det. Men jag ORKAR inte.
Jag ska nog sitta här ett tag till. För jag MÅSTE vakna till.

God natt, tror jag.

Spelat tv-spel. I många timmar. Nu är jag trött i ögonen, och ska nog försöka sova. Tror jag.
Vill ha en lägenhet. Börjar få lite panik, vill inte flytta hem igen. Vore tråkigt som serien 24 som står på här bakom mig. Alltså inte alls kul utan bara tråkigt. MEN, måste man så måste man. Kan ju inte leva i en kartong på gatan. Var ska jag koppla in xboxet? Liksom.

Anywho, sova eller? Vet inte.
Jag kanske bara lägger mig i soffan istället.

Match snart.

Ska snart iväg och spela match. Få storstryk, bli utklassade. Förmodligen. Men who caresSofia har åkt hem lite. Hon ska jobba i morgon, sen kommer hon hit efter jobbet igen. Så I'm happy boy. Vi har bara tagit det lugnt hela helgen. Kollat filmer och ätit god mat.

Ikväll kanske det blir lite TV-spel med grabbarna om dom kunde. Annars kanske bara Mårten kommer hit så jag kan spöa honom på Fifa. IGEN. Som jag gjorde förut idag. Vi får se helt enkelt, först har jag en match att spela av. Sen har jag hela kvällen framför mig. Skriver sen maaaybe.

The Used & Some Food.

Lyssnar på The Used och lagar mat. Ikväll blir det potatisklyftor med sourcream-smak, vitlöksmarinerad skinkscnitzel och vitlöksbröd. Det är inte kyckling, men oerhört gott ändå. Ska väl käka och kika på en film nu.

Lugna Lördagkvällar är mysigt emellanåt. Med min Sofia, god mat, en bra film och ett par goda chips (Sourcream & Sweet Chilli) så är det faktiskt helt j*vla underbart. Livet är bra.


Lördag.


Se någon av dessa två ikväll kanske?

Idag är det Lördag. Jag har jobbat några timmar, vilket gick bra. Har även nördat lite här hemma och kopplat mitt ljud optiskt från xboxet till hemmabion och kopplat bilden genom hdmi till TV:n. Även fixat så jag kan spela upp Spotify i hemmabion genom xboxet. Skitbra när man väl har fest!

Ikväll blir det nog bara chill med Sofia. Hon har lite ont i nacken så jag kan köra "peta på den ena axeln, gömma mig bakom den andra"-skämtet hela tiden. Fast hon tittar inte åt något håll. Bara rakt fram. Så. Det är inte så kul. Blir nog några filmer ikväll, kanske någon av dom här ovan på bild. Eller kanske Spiderman-maraton? Only time will tell, I guess. Nu ska jag marinera kött tror jag. Skriver kanske sen.

Ha en bra Lördag.

Kyckling.

Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag gillar kyckling. Det är lite som med Sofia. Självklart älskar jag henne mer, men tätt där bakom kommer kyckling. Och det är ju så gott. Kyckling. Kyckling sviker mig aldrig, smakar alltid gott, gör mig alltid mätt. Kyckling är bäst!

Ikväll ska vi äta stekt kycklingfilé med gul curry mix och nudlar. Gott så in i HELVETE!

Fredag.

Det känns inte som Fredag. Men det är det. Sofia är här, så jag är gladast. Vi sov länge idag. Kanske lite för länge. Och nu gör vi ingenting. Ätit frukost och chips. Mest chips. Jag ska iväg och träna/spela match med b-laget. Är inte direkt sugen men va fan.

Ikväll efter matchen blir det nog bara chill, mat och någon film. Ska ju upp och jobba i morgon så. Anywho, nu ska jag bara göra ingenting tills jag ska åka. Hörs kanske later.

Hultsfredsfestivalen 2009.

Jag vet, jag vet. Det var LÄNGESEN nu. Men min dator krashade ju precis innan vi drog iväg och sen har det inte blivit av. Bilderna har till och med legat kvar på min kompaktkamera i alla dessa veckor. Men NU. Nu får ni en lite uppdatering från Hultsfred. Och FY FAN va kul det var!




Ena sekunden
var det solsken och 20 grader varmt. Nästa var det ösregn och åska. Although, the savior Sara hade med sig ett partytält vi andra inte hade en tanke på att ta med. Så allt gick så bra så! Notera även öppnaren som hänger i taket. Tejpen var vår bästa vän. Likaså öppnaren, dessa ölens dagar.



Kim var hungrig hela tiden. Och med den käften så. Alkohol sa jag. Mat sa han. Men till slut blev båda två fulla och mätta. Och allt var frid och fröjd.



Zandra stod för underhållningen. Både med och utan gitarr. Zandra "turtle" Östhage med minsta och mest vattentäta tältet på hela festivalen. Det är hon det.



Bild från sista dagen. Och alla överlevde. Till och med Lena, även om hon duschade lika många gånger som jag gör på en månad. Sofia somnade på min axel på Kings of Leon, Kim fick en medeltidahjälm gjord av tejp, jag kissade på våra grannars tält hela tiden (Stockholmsbrats som förtjänade det) och The Killers var EN DRÖM. Bäst!

Och nu. Nu sitter jag här och längtar till nästa sommar och nästa festival. Får se vad det blir då. Men Hultsfred 2009 var i alla fall jävligt lyckat. Tack allihopa som var med och gjorde det bäst.

One last breath of summer.

Nu har jag städat. Jag har diskat. Jag har marinerat kyckling. Därför tänker jag nu ta mig ett glas cola, sätta på lite Håkan Hellström och sätta mig på balkongen och njuta av den sista värmen solen ger mig innan den går ner.

One last breath of summer.

Gamer-Geek.

Vilken dag, so far. Mårten kom och plinga på min dörr klockan 10 i morrse. Nyvaken som få satte jag på tishan på fel håll och öppnade dörren. Har varit hos optikern, och tänkte att jag kunde titta förbi. Sa han. Lagom trött och morgonsur som jag var gick jag och lade mig igen. Mårten följde efter, skedade mig för ett par sekunder för att sedan säga: Jag spelar lite då.



Och när jag låg där. Och hörde hur introfilmen till Left 4 Dead gick igång började det spritta i mina xbox fingrar. Så det var inte mycket mer än att gå upp och spela med honom. Så idag klarade vi HELA spelet. HELA Left 4 Dead. Det var inte så svårt faktiskt.

Mårten gick sen hem för att gå ut med hunden. Men jag hade en dejt på Julius med Jocke där vi lunchade och pratade TV-spel. Efter en hamburgertalrik och en kaffe var jag fit for fight för lite mer tv-spel. Så jag och Jocke åkte och hämtade Mårten, sen drog vi och spelade Mario Strikers hos Jocke. Det gick sådär. Anywho, det har varit min nördiga dag, so far. Nu ska jag marinera kycklingfilé, städa, diska lite och bara chilla. För ikväll kommer förhoppningsvis Sofia äntligen hit.



Som jag längtat.
Nu ska jag städa i ordning lite här hemma. Hörs kanske senare.

Music.


Glasvegas

Det är sommar ute
. Och här sitter jag. Har småstädat lite och har öven testat att koppla in datorn till TV:n. Som att sitta vid datorn med en 37" skärm. Dock gillade jag det inte, så streamar nog bara allt genom xboxet som vanligt istället och har kvar den lilla skrämen. Skönare för ögonen.

Nu ska jag lyssna på Glasvegas, dricka juice och bara sitta här i min varma lägenhet tills jag ska iväg och spela match. Skriver nog sen.

Hörs.

Onsdag.

Jag borde städa. Men jag orkar inte. Har ingen lust. Det sket sig med lägenheten. Och jag har inte varit så här opepp på länge. Den hade varit perfekt, men tack vare att den andra bjöd mer så hade jag inte råd. Den andra som för övrigt inte har fått sålt sin andra lägenhet än och kommer väl då behöva lägga ut cirkus 22.000 i oktober. Hoppas hon dras ner i skiten. Har september på mig att hitta en lägenhete. Annars får jag flytta hem till far igen. Packa ner sitt liv i lådor för att flytta tillbaka någonstans. Känns oerhört depprimerande.

Får se om jag orkar städa. Har några saker att göra i staden också, men är inte sugen på det heller. Har match sen, är inte pepp alls. Dålig jävla dag.

Frågor.

vrför är du så himmla snygg men så jävla dryg ? pöss äslakr dig <3

Tycker inte jag är jättesnygg, och dryg det ä jag verkligen inte. äslakr?

har du något annat att säga änn : mmh, hehe, mmh,hehe ,mmh hehe på dina video blogg inlägg?
svara på de e du snäll:):)

Jag säger inte så. Jag har inte ens något videoblogginlägg ju. Jag säger massa saker.

Hur kan du skratta så sött? :)

Lite manligt skratt blandat med feminint skratt är tricket, I believe.

Du har fått nästan 150 000 views på din "myskväll"-video på Youtube, där 99% av kommentarerna hånar sättet du pratar på. Tar du åt dig av detta?

Okej, minns inte att jag lagt upp någon video där, men. Vadå hånar mitt sätt att prata? Jag pratar ju helt vanligt. Är det min dialekt som ni hånar då eller?

Är du verkligen så idiotisk som du ger sken av?

Mycket värre. Äter ibland banan i korvbröd och tror det är korv.

Du ser ut att ha fet hy. Använder du inget för att motverka det?

Hårdhudad bara. Brukar använda vatten och osthyvel ibland. Brukar funka.

Tjänar du pengar på bloggen ? Och isf hur ? :)

Mina kompisar bjuder mig på chips ibland, räknas det?


HAHA, jag vet att jag härmas. Men har man vaknat tidigt, är trött och besviken och sur så måste man göra någonting för att muntra upp sig själv. Frågan är däremot om ni vet från vilken blogg jag tagit frågorna?

Mitt i natten.

Här sitter jag nu. Mitt i natten. Vännerna har gått hem, och Sofia är inte här. Jag borde sova. Men kan inte. Det ser inte så lovande ut på lägenheten jag hade på g. Märker det i morgon. Ser ut som jag måste flytta hem till far ett tag innan jag hittar en lägenhet. Får hoppas jag hittar någon.

I morgon har jag några ärenden på staden jag måste ta tag i. Sen har jag match på kvällen. Hoppas på att Sofia kommer hit snart. Är snart en vecka sen vi sågs, känns som år. Jag saknar henne. Men men, ska kolla runt på nätet lite nu, sen ska jag väl försöka sova så småningom.

God natt.

Inspiration.

Suttit och kollat igenom nya IKEA katalogen, fått inspiration och tips. Nu vill jag ha en ny lägenhet så jag och Sofia kan inreda den till snyggast i staden. Men nu ska jag gå till jobbet.

Hörs ikväll.

Just det!

Jag kom vad jag skulle gjort idag. Som jag glömde igår. Som jag borde gjort för några dagar sen. Jag måste skicka tillbaka mina skor! Dom var ju för stora (måste vara felmärkta, när en kille med storlek 43 nästan får på sig ett par 40,5). Ska skicka tillbaka dom och hoppas på pengarna tillbaka.

Jag behöver ett par nya skor. Nu.

Jobba.

Lägenheten luktar chips, läsk och kille. Igår hade vi spelkväll. Jag, Jocke, Mårten och Dennis. Dock gick Dennis ganska tidigt då han skulle upp och jobba idag. Men det var kul ändå, började med lite Streetfighter och Baja. För att sedan spendera ett x antal timmar med Club. Mycket roligt spel. Kvällen avslutades vid sisådär halv 4 på morgonen med Fifa. Jag och Jocke med vårat Barcelona spöade skiten ur Mårten och hans älskade Liverpool. Det var kul.

Idag sov jag för länge as usual. Vaknar upp till lukten av chips. Måste äta något nu, ska iväg och jobba sen klockan 3. okul, okul, okul! MEN så är det. Ska hålla tummarna idag också. Så håll tummarna allihopa nu! Okej?

Skriver sen.

Sunlight.

Det var svårt. Dom där sorgsna ögonen som ibland visade sig fick hjärtat att flyga upp i halsgropen.
Men det blir nog bra. Det måste det bli. Det ska ju vara som det alltid har varit.

Hemma nu. Sitter här och skriker med till Confide. Ska väl iväg och träna sen. Får se om jag ska hitta på något med Mårten and the boys(?) efter det. Var ett tag sen faktiskt. Borde kanske äta? Men vad är frågan. VAD i tell you, VAD?!

Ny vecka.

Det är Måndag. Och ny vecka. Och inatt sov jag ut. Sov kanske aningen för länge, men det var välbehövligt. Dock inte riktigt vaknat än. Men ska åka och hälsa på mormor nu. Sen träna ikväll. Inte direkt sugen på det nu. Är ju regn, kallt och höst ute. REDAN.

Saknar min Sofia. Önskar hon var här och värmde mig.

Music.

Bytte svenska poppen mot skottar. Och hey, dom är ju faktiskt ganska bra.
Dom där Glasvegas.

Glasvegas - Geraldine

Min dag.

Trots den tunga bördan att vakna imorse och gå och låsa upp/larma av på jobbet så att alla andra kom in, så somnade jag inatt. Sisådär 3 på morgonen. INTE OKEJ. Men Kims liv är som en stökig chipshylla, och mitt är som en tom chipspåse utan Sofia. Jag saknar henne.

Efter jobbet kollade jag in något nytt och lovande, och sitter nu och ständigt håller tummarna, vilket mycket väl kan resultera i kronisk tummen-mitt-i-handen. Fy fan va bra. Men jag har duschat i alla fall, och mitt hår lever sitt eget liv. Tror det var på solsemester på Mallorca tidigare idag. Anywho, sitter här och gör ingenting. Min mun smakar kaffe och mina högtalare poppar svensk pop.

Kanske är något på TV? Kanske ska kolla en film? Kanske kanske kanske.
Kanske borde jag bara sova.

My love.



I miss you terribly.

Det är så.

Det finns fan INGET godare än pyttipanna och ägg. Ibland. Om man sen blandar i lite riven ost blir det så in i helvete gott. Det får mig nästan att SKRIKA ut: SATAN I GATAN VAD GOTT! Men det gör jag inte.

För jag har munnen full med pyttipanna.

Bläh.

Gå till jobbet snart. FY FAN va segt. Jobba hela dagen idag också. Jag är trött. Och mätt. Mest trött. Ska ta en stor, FET kopp kaffe när jag kommer till jobbet. Annars faller jag ihop och somnar inne i mjölkkylen. Så hittar ni mig igen nästa sommar, när snön har smält bort.

Fast vi hörs nog ikväll.

Sad emoboy.

Nu har Zandra åkt. Flyttat. Mina bästa favoritgranne, bor nu i Stockholm. Det är tråkigt. Så nu sitter jag här och lyssnar på Stockholmssången med Simon Norrsveden på repeat. Funderar på vem jag ska gå till och snacka skit med OCH bli bjuden på öl av. Finns ingen. Nu är hon i en annan stad, en annan värd. Andra grannar. Annat skitsnack. Jag kommer sakna henne.

Fast å andra sidan. Vem fan kan få en riktig vän i Stockholm?
När jag är precis här.

Fredag kväll.

Jobbet är äntligen slut. Tog lite tid att få ut alla kidz som hängde både här och där. Nu sitter jag här, äter
singelmiddagen numero uno. Panpizza och Coca-cola. Sofia är ju som sagt inte här. Och som jag saknar henne. Kommer inte kunna sova inatt, kommer vara så tomt i sängen att varje gång jag vänder mig om och förväntas slå i Sofia kommer jag bara falla och falla och falla. Sen slår jag i kudden. Den tomma kudden. Och jag vaknar.

Så.. Spring hit och sov med mig Sofia?
Det tar nog bara cirkus 6 timmar.

Soon.


Skorna är fortfarande leriga sen Hultan.

Snart ska jag gå och jobba. Och ljudet av bilar utanför mitt fönster har dränkts av grannens eviga lyssnande på Volbeat. SÅ, jag lyssnar numera på Attack! Attack! på HÖG volym. Hoppas jobbet går fort idag, även om det inte känns så. Måste gå om 20 minuter.

Och jag har druckit upp mitt te, och jobbarbyxorna är på. I'm ready for work.


Snart jobba.

Jag börjar snart jobba. Inte alls sugen. Sitter bara här, lyssnar på bilarna som åker förbi utanför och har tråkigt. Börjar bli trött. Druckit kaffe, hjälpte inte. Saknar Sofia. Vill inte Jobba. And I'm almost twittrar.

Kan klockan inte bara bli 22.30 så jag slutat jobbet.
Innan jag ens börjat.

Fredag.

Idag är det Fredag. Kräftans dag här i Tidaholm. Höjdpunkten då man var liten, ung och ville va den som fick mest kräftor. Jag fick nästan aldrig några kräftor. Men det var kul ändå.

Sofia har åkt hem. Följde henne till bussen förut. Jag ska ändå jobba hela helgen nu. Så hon åkte hem ett tag. Nu sitter jag här med en kopp kaffe i tystnaden. Har inte ens på någon musik. Ska ju som sagt jobba idag. Börjar klockan 3. Så jag ska inte göra något speciellt alls idag. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, och kanske sätta på lite musik, after all.

Och föresten. Jag gillar inte ens kräftor.

Puh.

Jag har spelat match. Vi förlorade. MEN, högerbacken som jag mötte var ett monster. Antingen var han huggen i sten. Hård sten. ELLER så är han ett experiment som några galna vetenskapsmän forskat fram i ett labb. Ett monster. Det är vad han var.

Han gav mig en bula i huvudet och nästan en höft ur led.

The street.


© Cristoffer Mellberg

Idag vaknade jag ganska tidigt till ljudet av en vibrerande telefon mot golvet. Sofia hade åkt tidigt till Göteborg för en arbetsintervju (Som för övrigt gick bra). Hon har inte kommit hem än, och här sitter jag nu. Ensam med mitt te. Har varit och ätit lunch på Julius med Jocke och Mårten dock. Sen hängde Jocke med mig hem, och vi slaktade lite zombies på Left 4 Dead.

Ska iväg och spela match sen så nu chillar jag bara och försöker ladda. Sen åker Sofia hem i morgon, och jag ska jobba HELA helgen. Uncool man. Inte alls kul. Men så är det. Nu ska jag försöka dricka mitt te, som jag vid första smutten av brände sönder tungan på. I'm overdramatic, I know.

Hörs.

Defence.

Jag och Sofia har precis sett en otäck film. Disturbia.
När Sofia blir rädd under dessa filmer, kryper hon ihop till fosterställning, fast lutandes emot mig.
Hon har liksom knäna i mitt knä kan man säga. Och jag, jag har mina armar runt om henne. Detta betyder att på en nanosekund, kan hon med en enkel rörelse gömma sig i min famn.

Detta mina damer och herrar. Är Sofias defence against horrormovies.

Hungrig.

Jag är så hungrig. Men köttet ligger i marinad. MÅSTE hålla mig lite till. Annars smaker köttet bara kött. Så nu sitter jag här och kollar runt på lite av dom "större" bloggarna. Dom är rent åt helvete dumma och patetiska. Thank god för bröderna Schulman.

Ni räddar min dag igen.

BigLol.

"Jag tycker det är synd om tjejer (killar också för den delen) som går runt och är deprimerade och förvändlar sig långsamt till punkare, (eller emos som dom inte vill kalla sig själva för) för att dom har blivit dumpade av sin partner. Och nu pratar jag om ungdomar under 16 (?!) som tror att det var "the love of his life" ..

Kanske är det den elaka Kissie som talar (för visst har "Alexandra" kommit fram i bloggen genom djupare inlägg tex?) men det finns vettigare saker att fokusera på! Skolan, jobb, karriär.. Kanske föräldrarna borde lära sig uppfostra sina barn bättre, då blir det fler brats än emos i denna värld! Låter väll bra?

Så könsstumpa era barn om det behövs och sätt dom i pojk/flick-skola för här tänker vi på karriären! Sen kan ni alltid gifta bort ungen om det blir svårt för honom/henne att hitta en partner.. Gift dig för pengarna!" /Kissie

Haha, alltså. Jag. Förstår. INTE. Hur kan en tjej som skriver såhär bli så "populär" inom bloggvärlden? Jag blir bara mer och mer besviken på dagens ungdomar. Snart tappar man ju nästan hoppet för gott. Och blir deprimerad och förvandlas långsamt till punkare, eller emo då. Men då tycker ju Kissie synd om mig.

Betyder det att jag blir känd då?

Better view.

Jag och Sofia har varit i Skövde med mamma och mina systrar. Blev dock inte så mycket shopping, lite smått och gott. En HDMI-kabel bland annat, så nu ser man filmerna lite clearer. Så jag testade att playa Day After Tomorrow. Och nu sitter Sofia som fastklistrad framför TV:n. Ibland säger hon. "Vilken bra bild" eller "Vilket bra ljud". Då blir jag glad, aningen pryltokig som jag blivit.

Nu börjar även burgaren, or should i say luften som smakade skräpmat, som jag köpte på McDonalds bli förbukad i mina kära kropp. Jag är hungrig. Period. Men jag vet inte vad vi ska äta ikväll. Och just nu orkar jag inte bry mig. Period.

Sova snart.

Fredrik och Mårten kom hit och hälsade på lite. Så dom kollade på Ice Age 3 med oss. Fast jag tror dom somnade. Och nu sitter jag här. Och Sofia pratar i telefon. Vi ska väl sova snart I guess.

I morgon blir det Skövde med mamma och syrrorna. Shoppa upp sista pengarna jag har. Löning på Fredag. Längtar.
God natt. I think.

My love.

Sofia är det bästa som finns.
Nu ska jag gå och pussa på henne. För jag har saknat henne.

And away..

Jobbat.
Kom hem. Packat väskan.
Sitter här. Bloggar.
Snart åka. Träna. Träna.
Komma hem. Pussa på Sofia.
Äta. Kolla film. Sova.

Det är vad som återstår av dagen. Och om ungefär 6 minuter måste jag gå ut, för då kommer min skjuts och hämtar upp mig. I regnet, vid pizzerian. Jag har träningsvärk idag som jag ska springa bort. Sen får jag väl ny i morgon. Men sånt är livet efter 20. Skriver igen ikväll.

Tisdag.

Igår var en dålig bloggdag. Det blev helt enkelt inte av att jag bloggade, och så är det ibland. Och hey, det är ju knappast att jag drar in 20.000 på den här bloggen bara genom att skriva att jag festar med mina blondisar och shoppar upp dom 20.000 kronorna lite då och då. Nej, så är det inte.

Är hemma på lunch nu. En halvtimme kvar, sen ska jag tillbaka till jobbet. Sofia är inte hemma. Hon hälsar på en kompis som har flyttat till Skövde. Och jag ska ändå träna direkt efter jobbet i princip, så det är bra att hon har något att göra. Anywho, kollade på PS. I Love You igår. Kände mig aningen tvingad då Sofia tjatade hål i huvudet på mig.  Ibland påminde hon mig om den där jobbiga reklamen för Polly. Ni vet; "Å Polly va gott, å polly va gott" Ja, den! Den som gör dig tokig. Skämt åsido, filmen var helt okej. Sorglig och söt. En bra lovemovie.

Nu ska jag bara sitta här. Så jag orkar resterande 4 timmar + träning.
För det är ju faktiskt jobbigt. Yes, indeed.

Ny dag.

God morgon allihopa. Jag och Sofia vaknade nyss, Sofia fick ett efterlängtat samtal, och med sömndruckna ögon och wiskeyrösten var det en fröjd att se och lyssna på. Nu gäller det att hålla tummarnaTorsdag allihopa. Idag är jag ledig, skönt, skönt, SKÖNT. Dock har jag träning ikväll, men det ska bli både kul och skönt att komma igång igen.

Men nu ska jag vakna till och ta mig lite te tror jag. Kanske ska fota lite idag, alternativt redigera lite bilder jag tagit förut. Så vem vet, det kanske ploppar upp en bild eller två här på bloggen. Det är bara att vänta och se.

On and on and on..

Heroes-maratonet fortsätter. Vi har visserligen bara sett 8 avsnitt. Men ändå! Nu har vi precis varit på en promenad och fått en nypa luft, så nu är vi fit for fight för några avsnitt till! Ska nog ta mig lite mer pizza också. Sen ska jag hitta min heroes-kraft, kanske kan flyga? Kanske kan böja tid och rum?

Eller inte.
Det enda jag klarar av är att låtsas vara en superhjälte.
Och det är jag bra på. JÄVLIGT bra.
Who am I? I'm Spiderman!

Bakis-Söndag.

Söndag. Bakis. Det är varmt, och Family Guy är på TV. Jag och Sofia har varit och handlat lite. För idag. Idag ska vi tjocka oss. Chips, cola och sen så småningom (snart hoppas jag) blir det bakispizza. Sen ska vi dra igång ett Heroes-maraton, då Sofia INTE har sett det.

Anywho, nu ska jag dricka lite, ta en nypa luft och försöka få min flickvän sugen på pizza. Kanske lägger upp någon bild från igår sen om jag orkar. Skriver sen. Hörs.

Fest!


Party boy!

Nu är det fest. Och jag tänker bli full & reckless. Och i morgon kommer jag må så dåligt att jag ångrar allt jag gjort, allt jag sagt. För att sedan uppskatta allting igen, när jag fått i mig min bakispizza och en nypa frisk luft.

Livet leker! Ses i morgon!

God morgon.

Jag är trött. Och mitt hår är a mess. Jag behöver ta en dusch och raka mig. Men nu. Nu ska jag gå och jobba. Men det är bara 4 timmar, som tur är. Sen blir det äta, fixa sig och senare blir det fest. Det ska bli kul.

Men nu måste jag ruffsa till håret och ta på mig mina smutsiga skor. Hoppas morgonsolen är varm idag. Det kan jag behöva. God morgon.

Det blev, som det blev. Havssjön.


Sofia och Zandra väntade på mig när jag slutade jobbet. Så vi köpte korv och bröd, grill och dricka och begav oss till Havssjön. Eller LILLE havssjön som den egentligen heter. Väl där var Zandra så hungrig så grillarna bara flög fram, och i all hast kom jag på, dock FÖR SENT, att jag hade glömt både torra kläder, ketchup och hambrugerbröd.



Vattnet var skönt, men aningen kallt. Och jag tyckte faktiskt att ETT dopp var nog. Även om Sofia och Zandra misstyckte. Men solens sista strålar värmde bra och efter en varm arbetsdag, var det skönt att svalka av sig.


Icetea, mina trasiga vans och mina hobbitfötter posade vant tillsammans med systemetpåsen.

Zandra kände på vattnet, frös till is både fysiskt och psykiskt. Höll sig för munnen för att inte skrika ut "AJ I HELVETE VAD KALLT DET ÄR!!!!!" Istället står hon där. Tyst och sansad. Och ger tummen upp.

Fredag.

Det är Fredag. Och jag och Sofia har varit framme i staden och köpt alkohol. För i morgon antar jag att det blir fest. Nu har jag marinerat kyckling och ska snart göra mig i ordning för att gå och jobba ett par timmar. Men solen skiner, himlen är blå och dom 4 timmarna jag måste vara på jobbet kommer flyga förbi lika fort som molnen.

Ikväll blir det nog bara till att ta det lugnt. Jobbar ett kort pass i morgon igen, men börjar hyfsat tidigt. Så ikväll blir det kycklingsallad och en bra film. Vad ska man se ikväll?

Serie?


Harper's Island ikväll?

Funderar på om man ska ta ett par avsnitt ikväll. Bara sett pilotavsnittet och det var hyfsat. Passar bra med ett par avsnitt, då jag inte känner att jag pallar en hel film.

Får se helt enkelt.

Home from work.

Hemma från jobbet. Äntligen. Och jag har blivit så van vid att jobba kväll, att när jag kom till jobbet och bytt om så släckte jag efter, i varje rum jag lämnade. Och när jag fick en smäll i ansiktet av vardagens tristess, tänkte jag att jag var ganska glad att jag inte hade ett vanligt sju till fyra jobb.

Dagens pris för dummaste jävla idiot går dock till mannen som kom in EN minut i stängningsdags med en sopsäck pantflaskor. Pantmaskinen blev full, och han gick in och handlade. MEN, då har han inte pengar så det räcker, så han måste gå och panta resten av flaskorna i sopsäcken för att ha råd. Jag var tvungen att proppa munnen full med lösviktsgodis för att inte säga att han var en jävla idiot och att han kunde gå och hoppa från en bro.

Han förstörde min kväll.
Nu får Sofia göra den bra igen.

Off 2 work.

Nu ska jag gå och jobba. Skriver nog ikväll när jag kommer hem. Nu ska jag ta på mig mina solglasögon och njuta av solen den korta stunden det tar att gå till jobbet.

Vi hörs.

God morgon, too late.

God morgon. Har sovit alldeles för länge, och här sitter jag med sömndruckna ögon i enbart kalsongerna och ska jobba om 2 timmar. Inte så jävla rockigt, eller hur? Solen skiner, och bakom mig står något tråkigt men samtidigt dramatiskt program på Discovery channel på. Jag tror. Att det handlar om. Hajar. Och  det är faktiskt inte så tråkigt. Men inte så dramatiskt heller.

Anywho, Sofia fixar frukost och jag retar henne som vanligt för att hon sabbat osten (vilket hon faktiskt har, it's true). Men jag gillar henne ändå. Vi ska äta TOAST föresten.
Crazy, eller hur?

My days.

Vara uppe hela natten.
Sova till klockan ett.
Börja jobba klockan tre.
Sluta jobba halv elva.
Vara uppe hela natten.

Ungefär så har min vecka sett ut. Tokigt kan tyckas, men med min Sofia är det faktiskt helt lovely. Vi gör mat till klockan 12 på natten och vi myser framför en film till klockan 3 på morgonen. Ganska bra enligt mig.

Jobbet idag gick bra och fort. Så det var skönt. På vägen hem hördes Brown Eyed Girl i fjärran, luften var frisk och svalkande. Månen sken, och där gick jag med en kasse popcorn, kondomer och coca-cola. Och mjölk. Underligt kan tyckas. Men dagar som dessa kan jag faktiskt inte bara låta bli att le. För att sedan börja nynna på Brown Eyed Girl.

And you're my, brown eyed girl.

Frukost.

Nu sitter jag här och äter frukost. Sofia sitter i soffan sådär nedsjunken som bara hon kan. Vi äter toast. TOAST, alltså INTE rostat bröd. Underligt kan jag tycka. Vad heter toast på engelska? För toast är ju rostat bröd på engelska right?

Men men, jag ska snart jobba. Börjar 15.00 idag. Och jag är så hypad över att jobba att jag nästan går baklänges. Ska väl äta upp min toast, alltså inte rostat bröd, och sen ska jag väl bara ta det lugnt med min flickvän. Hoppas jobbet går lika fort som grädden tar slut på Lördagar. Hoppas jobbet går lika fort som Bolt springer. För han springer väldigt fort.

Nu ska jag äta upp min TOAST. God morgon.

What to do?

Kycklingen ligger i marinad. Sofia ligger i sängen. Jag är hungrig. På båda två, you can say. Men nu ska jag nog gå och mysa med min flickvän. För kycklingen ska ju ligga där ett tag, Sofia hoppas jag inte ska sova. Redan. Klockan är ju inte ens 10! Vad ska man se för film ikväll?

Vart tog hon vägen nu då? Ja, Sofia alltså.
Inte kycklingen.


Tisdag.

Sofia är här.  Och jag är lika glad som när man lägger sig i soffan och det inte är något bra på TV, men SEN då ser man att det ska börja ett jättebra program snart, typ Scrubs eller Family Guy. Vet ni? Så glad är jag nu, fast ännu mer.

Anywho, ska laga spagetti och köttfärsås nu. Det ska bli gott, sen ska vi nog bara chilla. Jag kanske har träning sen också. Dock är jag mer sugen på att gå ut och fota, men jag vet inte om jag orkar det heller. Kanske bara behöver lite mat i mig. Och på tal om mat. Nu måste jag kolla till maten. Skriver sen.

/Cristoffer

Sloppy.


© Cristoffer Mellberg

Slarvigt panorama utan stativ. Men så här tråkigt, regning och grått är det ute.
Nu ska jag äta upp, sen fixa i ordning mig, ta en kopp te/kaffe och brotta ner ångesten inför jobbet och bara skrika med i några Senses Fail låtar. Bara för att liksom.

Typisk Måndag.

Regnet faller och faller. Och himlen är lika grå som huset mitt emot min balkong. Jag ska jobba idag, as usual. Sjunde dagen i rad. Sen är jag ledig i morgon i alla fall. Men men, tjänar ju cash.

Ikväll kommer Sofia hit. Som jag längtat. Vi ska nog mysa ner oss i soffan och kolla på någon film, as usual. Ikväll lutar det åt RocknRolla I must say. Annars får vi väl se lite, vet knappt vad vi har för filmer längre. Anywho, nu ska jag äta mat och sen börja fixa mig till jobbet.

As usual.


Lazy sundat indeed.

Har inte orkat blogga idag. Efter jobbet var jag hos mamma lite, sen drog jag hem till pappa och hälsade på och hände i mig kaffe. Sen var jag hos mamma igen och åt tacos. Nu sitter jag här, aningen trött och bara chillar runt på nätet. ska prata i telefon med Sofia snart. Har ju sovmorgon i morgon, börjar inte förens 15.00. Och sen är jag ledig på Tisdag.

Bloggar mer i morgon. Nu ska jag chilla lite sen prata med bejb som sagt.

Geekar runt.

Dagen har varit lång, men jobbet gick ändå hyfsat. Det som tog tid var amerikanen som var inne en kvart efter stängning. Sen skulle jag hämta mjölk till honom och när jag frågade om han ville ha röd, blå eller grön tittade han på mig för en sekund. Sen tittade han på sin dotter och sen skrattade han. Han trodde det var ett skämt. Så han fick en röd mjölk. Den jäveln.

Nu borde jag sova för jobbar i morgon igen. Ska öppna, så börjar 9.30. Dock ska jag vara där lite tidigare då jag jourar och då måste jag låsa upp, larma av osv. Men men, sitter nog här ett tag och kollar runt på lite hemmabio grejor. Jag har blivit lite av en prylgeek det sista.
Jag gillar det.

God natt.


För att bli en bra bloggare.

Detta är vad som behövs om du skall lyckas inom den idag så hårda och ytliga bloggvärlden.

1. Du bör vara övre medelklass eller överklass, med andra ord behöver du vara rik. Folk är tydligen så patetiska att det dom strävar efter är just att ha pengar och vara rik.

2. Du ska (oftast) vara blond, kille som tjej. Och du ska klä dig i dyra märkeskläder. Dessutom ska du varje dag visa upp en bild där du poserar framför spegeln med titeln "Dagens outfit". Alla små 13-åriga tjejer vill nämligen se hur fina kläder du har.

3. Skriv ytligt men samtidigt inte. Säg att du hatar alla som trackar ner på dig och säg att du ä så trött på alla som inte låter folk sticka ut. Precis som du gör. (yea, right)

4. Lägg upp bilder på från när du festat. Visst detta är en rolig grej som dom flesta bloggare gör, kända som anonyma. MEN. Du måste, du verkligen MÅSTE alltid ha samma min på bilderna. En pose som du förmodligen tränat in långt innan som du tycker passar dig. T ex. Gaybloggarn tittar upp lite och ler inte, blondytjejen ler alltid på exakt samma sätt. Och richboy McSpoiled putar med läpparna, also known as kuksugarminen.

5. Ta ställning till politiska och etiska frågor som du egentligen inte har en aning om. Men du skriver så det låter bra och hey, dina 13-åriga läsare förstår ju inte ändå. Eller hur?

Följer du dessa 5 tips så ska du se att du snart blir en känd bloggare och får simma med dom stora fiskarna i ytligehtens hav. Eller så blir du bara en bra jävla bloggare med ett bra skrivspråk, fina bilder och lite känsla.

Men vad vet jag?

Lördag.

Det är Lördag, men jag ska jobba HELA dagen. Börjar 14.00 och jobbar till 22.15. Känns inte så jättekul just nu. Så nu sitter jag här med Bob Dylan i högtalarna och borstar av mig ångesten. Ska väl försöka få mig något i magen så jag orkar hela dagen. Skriver sen.

God morgon.

RSS 2.0