Just det!


Drop Dead Clothing

Glömde säga att dom har två godingarna varit mina i ett par veckor. Helt nytt ifrån Drop Deads sommarkollektion. Så jävla coola är dom, och Drop Dead är lite av mitt favoritmärke at the moment. Men nu ska jag dra och träna. Skriver sen som sagt. Puss.

Tisdag.


Sitter och kollar igenom Tom Sykes flickr som ni hittar HÄR.

Är lite rastlös, lyssnar på Blink 182. Dricker cola, ska snart iväg och träna. Sista träningen innan uppehållet. Skönt. Sedan har jag semester ifrån ALLT i 2 veckor. Inget jobb, inga träningar, inga matcher. Och då blir det Hultsfred en vecka där, kommer bli hur kul som helst! Men nu ska jag packa väska och dricka upp min cola innan skjutsen kommer och hämtar upp mig. Skriver igen ikväll.

Tråkig.

Jag är så trött på tråkiga människor som tänker efter alldeles för mycket innan allting. Dom har inte råd, inte tid och allt vad det är. Men egentligen är det inte så, eller hur? Man måste ha en ursäkt, något att skylla på. Booooring!

Ha kul när ni är unga. Pengar, jobb och tid kan ni tänka på när ni är gamla.

Memories.

Igår, då klockan var sent på natten och egentligen idag. Då satt jag och Sofia i våran röda soffa och kollade runt på gamla band på youtube. Från den tiden då allt handlade om musik, den tiden då allt som betydde någonting var vem som hade snyggaste luggen och tajtaste cheapisarna. Jag saknar inte den tiden. Men jag måste säga att vissa band väckte minnen och det kanske är dags att återigen börja lyssna på några band som hamnat i glömskan. Till exempel From First To Last, Hawthorne Heights, Adept, Chemical Vocation med flera. För dom är ju faktiskt ganska bra.

Burn.


Sofias "fina" bränna.

Idag är solen varmare än någonsin. Förutom igår, då var det varmare. Jo, igår var det nog varmare. Men idag var vi i Hjo och badade. Vättern var skön och svalkande, poolen var skön men ack inte lika svalkande. DOCK har både jag och Sofia bränt oss. Lite överallt. Sofias fina bränna ser du här ovan, dock är hon röd i stort sett lite överallt. Och så fort jag touchar hennes rygg, studsar hon tillbaka, stänger ögonen och spänner ansiktet och säger "chhhii". För det gör tydligen ont. Jag är bränd över hela axlarna och mitt på magen. Fast inte riktigt på magen, men i mellangärdet som det så fancy heter.

Nu ligger vi utslagna av värmen och bara gör ingenting. I morgon åker Sofia hem en sväng. Sen på Onsdag möter jag, Elin och Åberg upp henne i Göteborg så blir det Liseberg. Ska bli kul, kul, kul. Men nu ska jag fortsätta vara utslagen.

Puss.

God kvällsmat.

Klockan är långt efter läggdags om du blott är en liten barnunge. Men jag och Sofia, vi lagar mat klockan halv 11 på kvällen. Och god mat. Teriyakimarinerade kycklingfiléer med ost, inlindade i bacon + klyftpotatis. Gott, gott! Hoppas jag. Sen ska vi kolla på 300 och äta chips. Mysig dag indeed! Nu måste jag kolla till maten.

God natt.

2 hot 4 me.


Mys i parken!

Idag firar jag och Sofia 8 Månader! Det firade vi med att mysa i parken på våran röda filt. Dock var det så varmt. Nästan för varmt, även om jag inte vill klaga på detta vackra väder moder natur nu givit oss. Nu är vi trötta och lama efter en dag i solen och bara sitter här och slökollar på LA ink.

I morgon blir det förmodligen till Hjo och bada med far och Mia. Förhoppningsvis i alla fall, jag och Sofia har varit badsugna hur länge som helst nu! Men men, det märker vi i morgon. Ikväll ska vi nog bara kolla på film och ta det lugnt, blir nog till att se på 300 ikväll. Kanske tar en kvällspromenad som vi brukar göra, alltid mys. Ha en bra varm jävla dag.
Puss.

Första veckan.

Då var nästan första veckan av min semester slut, 3 to go! Har lirat match, så nu sitter jag här helt slut med en viss smärta på vissa ställen och bara smälter i värmen. Ska ta mig något att äta nu, och sen får jag se vad som händer. Förmodligen bara mys med min älskling. 

Nu står Sofia och skryter om sin solbränna. Hon har solat i flera timmar. Och förmodligen bränt sig, hahaha.

Solig dag!


© Cristoffer Mellberg

Idag sov jag som vanligt lite för länge. Men hey, det är semester! Sed kom Sofia hit och pappa bjöd oss på fika på Turbinhusön. Det var mysigt. Sedan gick vi och la oss i gräset vid tidan och bara lät solen smeka våra kroppar. Vet inte om jag blev något brunare dock. Nu har vi kollat på fotbollen och ätit. Fotbollen ja, bra kämpat och jag gillar er ändå. Mycket mer än jag gillar A-landslaget. Nu ska vi chilla medan kvällens film laddar klart, Rovdyr. Får se om den är något att ha. Men ha en bra kväll.

Puss.

Dagen efter.

West Coast Riot var bra. Men det var så varmt, att när jag kom hem och tog av mig linnet hade jag fortfarande ett linne på mig. Suicidal Tendencies var grymt bra live, likaså Parkway Drive (som jag dock inte hann se så mycket). Social Distortion var magiskt, men samtidigt tragiskt. Gubbarna höll ju på att trilla isär, dock var det bra ändå. Även om det var aningen lamt och jag saknade lite mer energi. Men bra dag, med roligt folk. Dock tog jag inga bilder. Jag orkade helt enkelt inte ta med mig kameran. Men så är det.

west coaast riot!

Klockan är snart 10. Och snart bär det av till Göteborg och West Coast Riot. solen skiner, vädret kan inte bli bättre och snart ska jag uppleva den goda smaken av öl blandat med tandkräm i munnen. Som det ska vara. Nu drar jag. Ha enm jävla bra dag.

Sådär!

Nu har jag sagt upp min lägenhet. Nu har jag 3 månader på mig att hitta en ny, för den 1:a Oktober ska jag vara härifrån. Och varför jag flyttar? Ny hyresvärd, sämre vilkor, en höjning av hyran med nästan 900 kronor. Och för den månadshyran får jag en lägenhet som är 5x finare. Så nu gäller det bara att kolla runt och hitta en lägenhet.

Mårten var här precis och lira lite Fifa och käka lite. Nu drog han och jobba och jag ska häva i mig flera liter vatten, för har match sen. Och det är varmt. VARMT. Så då behövs mycket vatten in ma body, Yes indeed. Hörs sen. Puss.


I morgon smäller det!

Social Distortion

Jag vet, it's a shame. Jag sitter inne vid datorn och bloggar när det är så fint väder. Till mitt försvar kan jag dock säga att jag suttit ute och stekt på balkongen ett tag. Dock är det så j*vla varmt där att min balkong smällte ihop och landade på någon tant med ful hatts axel som bara borstade bort den som om den vore fågelskit.

Men anywho, nu sitter jag här och peppar med Social Distortion för i morgon drar vi till Göteborg och West Coast Riot. Ska bli så jävla nice. Och om vädret är som det varit resten av veckan kommer allt bli perfekt. Har skrivit ut våra biljetter också Zandra, så du kan vara calm. Nu ska jag sitta här och svalka mig med lite cola, sen måste jag nog fram och handla lite. Sen kanske jag steker lite mer på balkongen, who knows.

Ha en bra dag.

Late night.

Jag kan inte sova. Och när jag inte kan sova, då tänker jag för mycket.
Ibland känner jag att jag har så många saker jag måste göra. Så många måsten. Och det får mitt huvud att vilja spricka i tusen bitar. Och då mår jag inte bra. Jag vill inte ha en massa måsten i mitt liv, även om jag vet att jag måste ta tag i vissa saker, för mitt eget bästa. Men ibland kan jag vara en så svag och initiativlös person. Och det straffar sig ibland.

Go Sverige!

Sverige vidare i U21 EM, fy fan va bra! Synd bara att biljetterna till semifinalen redan är slut. Men men, blev en lyckad kväll. Lägger upp bilder och så senare. Nu funderar jag faktiskt på att diska och städa i ordning hela lägenheten. Det är ganska sent men det är gött att ha det gjort. Så, på med lite musik och på med diskhandskarna!

Hörs senare. Puss.

Vaarmt.

Håkan = Sommar?

Det är något med Håkan Hellström och sommar har jag upptäckt. Dom hör liksom ihop på något sätt, precis som pizza och coca-cola är givna för varandra. En bra combo helt enkelt. Varit hos mamma en sväng, åt lite. Nu väntar jag på att boysen kommer och hämtar upp mig så ska vi dra fram och handla. Det är varmt, varmt, varmt ute. Och jag gillart. Önskar bara min älskling var här, hon kommer inte hit idag. Så ses inte förens Fredag. Alldeles för långt dit.

Men men, nu ska jag dra snart. Skriver nog igen ikväll. Det blir grill, öl och U21 på TV så blir nog en del bilder som kommer upp här så småningom. Ha en bra dag så länge! Puss.

Sommar!

Det är sommar ute! Så j*vla gött. Sitter på balkongen och solar och dricker cola. Snart kommer Fredrik hit så ska vi dra till systemet och handla lite bärs till matchen ikväll. Så for han vaknat till, så den där hesa papparösten han har på morgonen försvinner. Ni vet. Sen får jag se vad som händer. Måste skriva ut biljetterna till WCR i alla fall.

Nu ska jag fortsätta sola lite till Fredrik hör av sig tror jag, om jag inte ska dra fram och handla lite.
Puss.

Bläh.

Det är så stökigt här hemma. Och skabbigt. Och jag likaså. Men just nu orkar jag inte ta tag i det, fast jag måste nog det snart. Kanske ska städa efter träningen, om jag inte skulle hitta på något med Mårten och co. Vi får se helt enkelt, annars får jag se till att komma upp tidigt i morgon. Yea right..

Solen skiner, Håkan är i högtalarna. Jag sitter i shorts, bara shorts och är ändå för varm. Sommaren är här. Och då är jag glad, skabbigaste killen, skabbigaste lägenheten or not.

The beginning.




© Cristoffer Mellberg

Idag är det Måndag. Och idag går jag officielt på semester. 4 HELA VECKOR. Underbart. Dock åkte bejb hem idag. Men förhoppningsvis kommer hon hit i morgon igen. Ikväll ska jag träna, sen kanske jag skulle hitta på något med Mårten och boysen. Får se lite. I morgon måste jag dock till far och skriva ut min och Zandras West Coast Riot biljett. Soon, soon. LÄNGTAR. Sen när jag ändå är där, tänkte jag låna deras telefon lite och ringa till HSB och kolla om dom har några lediga lägenheter.

Nu ska jag nog chilla lite på balkongen. Är fint och varmt väder, dock lite för mycket moln. Men who cares. Skriver nog ikväll/natt igen. Ha en bra dag. Puss.

Lazy Sunday.


Idag var det fint väder, och jag och Sofia sov lite extra länge. Just because of the cosyness you know. Sedan gick vi till Anna och tatuerade oss lite. Vi gjorde hjärtan, jag ett bakom örat, och Sofia ett på foten (som ni ser på bilden). Sötast blev det. Sen gjorde jag en robot på benet också, häftigast i stan typ.

Nytatuerade och nöjda gick vi och satte oss i gräset, på en filt, vid tidan. Det var mysigt. Men sen började det regna, så då gick vi hem. Nu sitter jag här, lagar lite mat. Och Sofia spelar Burnout och skriker ut både det ena och det andra.

Sofia: Jag är så jävla bra!
Jag: Vadå? Vad gjorde du?
Sofia: Jag... tankade.

I love my baby.

MysLördag.

Sofia har precis stått på balkongen, ute i regnet, i mina trasiga skor och levt the crazy life. Nu sitter hon under min röda filt, i min röda soffa. Blöt och med Ben & Jerrys i handen. Och just nu, känns det som om hon aldrig varit sötare. Ikväll ska vi titta på Day of The Dead och bara mysa med chips, dricka och vattenmelon. Under våran röda filt. Så mys.

Midsummer.


Det var midsommar och jag var så formell att jag till och med hade skjorta och slips. Dagen skulle spenderas hos Erik, som var kvällens värd. Han bjöd på spetsad melon som Sofia nästan blev lite full på. Men maten blev god, med allt från grillat, till sill (som jag hatar), till färskpotatis och gräslök.


Elin och Erik posade i köket, kanske lite mer än vad dom lagade mat. Men det blev ju i alla fall mat till slut, och jag blev mätt. Kanske till och med mer än mätt. Och snapsarna blev allt fler och fler. Och oftare och oftare. Full blev jag. För full.



Efter att i stort sett ha däckat på altanen vid 9 så fick Sofia försöka få mig hem. Vinglandes. Promenade hem kändes som om den tog 4 dagar, och jag var trött, och full. Och full. Men även om kvällen blev kort, var det en trevlig tillställning med trevligt folk.

Orkar inte skriva mer just nu. Inte mått bra idag. Inte alls, och nu ska jag mysa med min flickvän. Skriver nog i morgon, dessutom har jag min kamera nu. Och semester. Så blir nog lite bilder soon. Men ha en bra kväll. Puss.

Peppar.


Nyduschad & Peppad!

Nu sitter jag här, nyduschad och lyssnar på The Format. Peppar inför ikväll, hoppas det blir kul. Om ett par timmar kommer min älskling hit. Längtar. Nu ska jag låta håret torka och fixa mig lite. Sen ska jag dra hem till mamma och låna hennes strykjärn. Cuz' I need it. Ska se om jag orkar hämta min kamera också, så kanske det blir lite bilder ikväll. Men nu ska jag nog käka nåt litet, och fortsätta fixa mig.

Ha en bra midsommar!

Midsommar = Semester!

Midsommar. Och idag går jag på semester, ledig i 4 hela veckor. Lovely! Dock spelade jag och Mårten Xbox hela natten så är trött, trött, trött. Men ska sätta på lite BMTH, Motionless in White på high volume, så jag vaknar till. Sedan ska jag ta mig fram till staden, och konsum och handla lite till ikväll. Sen hem och duscha och fixa mig och sen kommer Sofia hit.

Later blir det käk och fest hos Erik. Kommer bli nice. Men som sagt, nu ska jag vakna till så jag kan dra fram och handla. Skriver nog sen. Puss.


What goes around..

Kan inte riktigt släppa incidenten med nudlarna. Dom nya var inte alls goda, och jag slår vad om att dom som jag tappade ut var tusen gånger godare.

Men men, regnet faller ner och midsommar känslorna likaså. Men i morgon kommer min Sofia hit, så jag är glad ändå. Har precis diskat lite, tar resten antingen ikväll efter jobbet eller i morgon. Ska ju jobba 15 - 22.15 ikväll. Men det är min SISTA dag innan semestern. Så efter ikväll är jag ledig i 4 veckor. UNDERBART. Nu sitter jag här och bara tar det lugnt, fåfäng som jag är funderar jag lite på vad jag ska ha på mig i morgon. Hela dagen i morgon är oviss i och för sig, men det blir nog mat och förfest hos Erik i alla fall. Sen får vi se om vi stannar där eller drar vidare. Jag och Erik har alltid kul (och är alltid fulla) vart vi än är så. Så midsommar blir nog bra.



Alesana - What Goes Around...

Märkligt.

Det hände något märkligt alldeles nyss. Jag hade kokat mina nudlar, sådana där med kycklingsmak. Skulle hälla av vattnet och hällde dom i mitt fina lilla durkslag, som jag höll över diskbänken. Det märkliga var, att när jag hällde ut nudlarna så poff. Dom låg i zinken, allihopa utan några enstaka nudlar som lyckats kravla sig fast i durkslaget. Är jag full? Tänkte jag. Durkslaget må vara LITET men jag kan inte MISSA. Heltokigt.

Så nu gör jag mig nya nudlar. Gör om, gör rätt. Som Lena brukar säga.

Städa, städa, städa.

Jag vet. Jag borde städa. Och diska. Men jag orkar inte. Jag trivs inte här längre, jag vill ha en ny lägenhet. Ska försöka ringa lite i morgon om jag hinner innan jobbet. Nu sitter jag här, äter toast och dricker cola. Ja, jag har gått och köpt mig min cola. Sofia ringde nyss och pratade lite också, hon är i Skåne och provjobbar på en hästgård. Dock är det så dålig mottagning, så hörde henne knappt. Men jag saknar henne. Period.

Nu ska nog Kim och Jocke komma hit, så ska vi lira lite xbox och för att uttrycka sig på tidahôlmska: Tjöta massa skit! Kim slutar jobba typ NU, så han kommer väl om en kvart eller så, och Jocke likaså. då ska jag spöa dom på BAJA som jag köpte igår. Skitkul bilspel, när du kör offrad i öknen. Men men, skriver kanske inatt. Nu ska jag äta upp, och kika i min tatueringstidning jag köpte.

Puss.

Soon.

© Cristoffer Mellberg


Ni får nöja er med en gammal bild från förra året, då jag inte har någon kamera än.

Kunde inte sova inatt. Det gick bara inte, och den där j*vla flugan som surrade och hade sig gjorde ju inte det hela bättre! Men jag kom upp i all fall och kom iväg till jobbet. Det gick bra, men var mycket folk. Sedan gick jag till julius och fikade med Jocke och Kim. Julius var ganska tomt idag, och det var nästan kusligt tyst därinne. Det enda som överöstade tystnaden var våra skratt när vi gång på gång räknade upp roliga scener ur diverse serier (mest Family Guy). Som vi alltid gör. Sen gick Kim till jobbet, och vi andra gick hem. Nu sitter jag här, lyssnar på The Subways och önskar att jag hade lite Coca-Cola undangömd någonstans. Men det har jag förstås inte. Jag har nog ingenting undangömt. Möjligen mitt självförtoende då. Om det finns.

Skriver sen igen. Puss.


Sommaren är på väg, maybe?

Det är nästan sommar ute. Det gör mig glad. Idag ringde Mårten och ville att jag skulle hänga med honom till Skövde. Han skulle nämligen ta deras hund Casper till veterinären. Sedan var vi och åt på Rådhuscafét där våra vänner Evelina och Linnea jobbar. Så där satt vi, i solen. Jag, Mårten och Casper. Den ena mer nöjd än den andra, och Casper hade äntligen slutat skaka efter besöket hos veterinären. Passade även på att inhandla lite dricka till midsommar, och även ett nytt spel.

Nu ska Mårten och Daniel komma hit, så ska vi kolla på Sverige - Vitryssland. Sen kanske vi lirar det nya spelet lite också, risken är väl stor. Yes indeed. Men nu ska jag ut och steka lite i solen innan dom kommer. Man får ju passa på, sol verkar ju tyvärr vara en bristvara i sommar. I alla fall än så länge.
Skriver sen ikväll.

I miss you.

Jag saknar dig. Jag vill att du ska vara här. Och ligga i mitt knä och titta på en otäck film, så att du skrämmer mig mer än vad filmen gör. Jag saknar när du säger "älskling, älskling" när du sagt nåt "elakt" och jag låtsas vara sur. Jag vill ha dig här. Nu.

Du är som pizza en Fredagkväll,
Batman en Lördagmorgon
Och som en glass en varm sommardag.


Som jag så fint formulerade det, en gång.
Jag saknar dig Sofia.

Inget på TV?

En sådan här dag, när jag verkligen bara vill sjunka ner i soffan med något gott att äta, så är allt emot mig. För det första, det är INGET på TV. Inte en enda film, dessutom har jag inte 1:an  eller 2:an. Varför är dom borta? Och för det andra har jag INGET att äta. Inget gott. Och konsum stänger nu. Det här är inte kul. Inte alls.

Mitt ljus i mörkret är dock att Ett Herrans Liv nu börjar. TACK Filip och Fredrik för att ni inte får mig att bryta ihop. Men vad gäller maten vet jag inte riktigt. Får äta något halvdant, halvgott. Nu ska jag i alla fall ta mig lite cola och sjunka ner i soffan. Innan jag tar tag i maten (jag inte har).

Grey day.

© Cristoffer Mellberg


Några gamla favoriter.
Måste ta tag i fotande och fota lite mer kréativa bilder igen. Men det kommer nog.

Igår var jag med Fredrik, Mårten och Daniel. Vi stressade iväg till en bio vi visste vi inte skulle hinna till, sen gjorde vi ingenting i Skövde. Och sen mötte vi upp Evelina som slutat jobbet. Strosade mest runt, sen hyrde vi en film och kollade på hos Daniel. Boondock Saints, mucho good film. Sen ringde Fredriks bror och skulle ha skjuts hem från balen, så då åkte vi hem.

Nu sitter jag här, lyssnar på The Used och funderar på vad jag ska äta. Ska inte göra något speciellt idag, för sen ikväll är det match. Får se om det händer någonting efter. Är ju ledig i morgon också. Sen jobbar jag mina 2 sista dagar, och sen går jag på semester! Men men, som sagt. Mat. Skriver kanske sen.

Puss.


The end of the week.

Det är Söndag. Och idag är jag ledig. Sen jobbar jag bara (vad jag vet) Onsdag och Torsdag nästa vecka, sen är det midsommar och jag går på semester i 4 veckor! Ska bli så jävla skönt ändå. Bara kunna göra vad man vill, inget att gå upp till, inget att stressa till, ingenting! Nu lagar jag mig mat, färskpotatis och köttfärs. Det är lite sommar ute, varmt är det, dock så blåser det lite. Ska träna sen ikväll, sen får jag se vad jag ska hitta på. Saknar min Sofia. Dessutom har jag ingen kamera på några dagar, då Zandra har den. Så inga bilder på ett tag. Men men, nu ska jag göra ingenting. Kanske gå ut med soporna, städa lite och kolla runt på nätet på lite lägenheter.

Föresten så ska jag göra om bloggen. Har inte orkat koda och grejja. Det tar ju så jävla lång tid! Men snart, kanske. Jo men snart. Lovar. Skriver kanske ikväll. Puss.

Dagens låt: The Subways - Lostboy

Friday night.


Bring Me The fucking Horizon

Nu är det Fredag. Och jag har jobbat klart. Studenten är här, sktvädret likaså. Regnet stannar bara till och vilar en minut eller två, innan det fortsätter att ösa ner. Men det är Fredag, och jag tänker bli full. Ska ha lite "fest" men vet inte om det kommer så många. Alla brukar banga min fester, tråkigt nog. Men who gives a ratass, jag tänker som sagt bli full, ha kul och pussa på min flickvän för i morgon åker hon hem. Och sen åker hon till Skåne.

Men det är i morgon det, så nu ska jag ta en varm, skön, lång dusch (då vi inte haft varmvatten på hela veckan, jävla k*khyresvärd) och sen ska jag fixa mig, och hoppas på att få hem min bärs som en kompis har, för jag har köpt lime och det ska bli s¨j*vla gott! Och med fest, så blir det Oli och BMTH. Party. Yeah.

Home from work.

Nu är jag hemma. Jobbet gick hyfsat, var lite långsamt. Men jag fick Zandra att ta kvittot! Haha!Sofia hade köpt pizza, så nu är jag mätt som en plätt och kollar Kingdom of Heaven. Fast vi ska kolla The Cell 2 nu. 1:an var helt sick. Och imorgon ska jag upp och jobba tidigt, men sen blir det hem, fixa sig och dra igång och festa. Ska bli kul.

Ska kolla film nu. Skriver kanske imorrn.
Puss.

Torsdag.

Torsdag. Ska snart iväg och jobba. Och Sofia är här, så det är så jobbigt att gå till jobbet. Sen ska jag upp och jobba i morgon också, men sen blir det fest på kvällen. Ska bli kul. Idag har vi inte gjort så mycket, kollade på The Butterfly Tatto, en ganska bra brittisk kärleksfilm. Sen var vi ute och gick en sväng. Det var skönt. Nu ska jag pussa lite på Sofia och sen byta om och göra mig klar inför jobbet.

Puss.

Tisdag.


The Subways

Sitter och lyssnar på Subways, dricker te och kollar runt på lite olika bloggar. Har hittat en ny blogg jag hatar, handlar om en brat från Stockholm med blonda slingor, heter Rahlenfeldt och köper kalsonger för 700 spänn. Förstår inte att dessa bloggar är så populära, vill alla småtjejer/killar bli rika överklassbrats?

Anyways, var på jobbet och hade samtal med chefen om en kompetensblankett vi skulle fylla. Jag var tydligen inte så bra enligt den, men who cares. Jag gör mitt jobb, mer kan jag inte göra. Handlade lite efter samtalet, så ikväll ska jag och Sofia nog äta våran "Red Mix"; Nudlar, kebabkött, röd paprika, rödlök, tomat, matlagningsgrädde och sweet chillisås. Mums indeed! Dock kom jag på att jag glömde köpa grädde nu, crap. Men men, får fixa det sen. Ska äta lite nu, sen diska och städa och vid 17 sen drar jag och lirar match. Inte jättepepp dock. Men nu är det time for food!

En dag i Göteborg, du och jag.

En dag i Göteborg.
Igår gick jag upp tidigt för att gå och rösta medan Sofia låg kvar i sängen och sov lite längre. Dock var hon uppe när jag kom hem då vi skulle bege oss till Göteborg. Solen sken, värmen var inte riktigt här men det var en fin dag för en liten tur. Dock var vi lite bakis, trött och slitna efter helgens bravader. Men vi kom iväg till slut.



Orsaken till att vi skulle till Göteborg, var att hon i studentpresent bland annat hade fått biljetter till musikalen Romeo & Julia av mig. Vi var tyvärr där lite tidigt, och hade lite svårt att få tiden att gå. Men först blev det buffé på en kinaresturang och sen strosade vi runt i affärerna medan regnet föll lätt utanför. Jag hittade äntligen en vanlig, djupare v-ringad t-shirt! Men sen var det dags, och det var bättre än jag trodde det skulle vara. Och jag tror Sofia uppskattade sin present väldigt mycket. Vilket glädjer mig. Efter en bra dag, kom vi hem, somnade nästan framför en film och var trötta, trötta.

Idag åkte hon hem tidigt, för hon har fortfarande en och annan grej kvar i skolan. Så det var till att gå upp klockan 8 och följa henne till stationen. När jag pussade henne hejdå, och varit lite sådär småledsen en stund, som jag alltid är när hon åker, så gick jag hem och däckade framför tv:n några timmar. Var i Skövde en sväng med mor, köpte trådlöst tangentbord och mus. Nu har jag varit på träning och sitter här och funderar på om jag ska äta någonting. I morgon ska jag försöka komma upp tidigt och diska, städa och sådär. Sedan blir det match. Inget bra på TV ikväll va?

Nationaldagen.

Lördag. Var uppe och jobbade klockan 10-14 denna nationaldag, och det kan ha varit den stressigaste dagen ever på jobbet. Men men, det var bara några timmar och när jag kom hem var Sofia här. Vi åt lite mat, och bara tog det lugnt framför tv:n innan det blev dags för öl, vänner och vm-kval i fotboll. Sverige suger dock i fotboll nu för tiden och man var mest arg efter en ren jävla skitmatch. Men vi var ett gäng, vi var lite full och hade kul ändå. Jag spöade Mårten i fifa, Sverige vs. Danmark så det var en liten tröst.

Mårten var tydligen fullare än vi trodde, då han vaknade upp bakis och berättade sedan att han på vägen hem gjort ett rakt streck på marken och försökt gå rakt på det, ni vet, sådär som dom gör på cops. På Söndagen var jag dock uppe tidigt för var och röstade och sedan bar det av till Göteborg.


S T U D E N T 2 0 0 9



Sofia tog studenten. Och jag var den stoltaste pojkvännen i världen. Och hon var så fin, så glad. Hon slutade aldrig att lé. Och inte jag heller, när jag såg henne stå där, med blommor och ballonger, lika fin som på kortet hon med skratt i halsen höll upp. Hon var så vacker. Och äntligen hade hon klarat igenom skolan som hon så många gånger varit så trött på, som hon så många gånger inte orkat med. Nu var det slut. Nu är hon fri.



Efter ett antal grattiskrammar, blommor, gosedjur och en och annan skumpa-flaska så skulle hon ströga runt lite. När alla andra åkte fina bilar, var Sofia lite coolare och åkte motorcyckel. Vi stod där och tittade på paraden av fulla och glada studenter ett tag, innan mammas tjat om att det var för kallt blev för olidligt. Vi gick tillbaka till bilen som vi parkerat vid Lidl (Ja, dom har Lidl i Vänersborg) och åkte sedan återigen hem till Sofia där det var mat med släkt och vänner.

Lyckad dag. Och jag tror hon håller med mig om att det var en av dom bästa dagarna i hennes liv.

Lazy Ass.

Jag är dålig. Dålig på att uppdatera. Men det har hänt så mycket i helgen, att jag inte haft tid med egenltigen helt oviktiga saker som blogg och dator. Nu sitter jag här i min tystnad, dricker te och försöker skaka av mig den där tunga stenen som ligger i skallen, och vakna till. Ska uppdatera snart, med bilder och text. Snart. Ska bara vakna lite. Och dricka upp mitt te.

Puss.

Student!

Idag tar min Sofia STUDENTEN! Och jag är stolt. Även om vädret hade kunnat vara bättre, och solen hade kunnat titta fram bakom allt grått, så tror jag att det kommer bli en av dom bästa dagarna i hennes liv. Nu har jag precis gjort mig i ordning, ska till mamma och äta lite, och sen bär det av till Vänersborg. Presenter är fixade, blommor är fixade och jag hoppas allt blir bra och att hon blir glad. Skriver kanske ikväll.

Ha en bra student, alla ni som tar den idag!

Min dag.

Min dag har gått fort, ganska skönt på ett sätt, men samtidigt gillar jag inte när tiden går fort. Inte nu längre. Tänkte gå upp tidigt, men solen väckte mig inte idag, så sov lite för länge. Sedan tog jag på mig alldeles för lite kläder, trotsade väder och vind och begav mig till staden och uträttade några ärenden. Sedan fick jag ett glatt samtal från Mårten, som nu fått komma hem från sjukhuset. Han kom och hälsade på, vi åt pizza, jag spöade honom i Fifa och allt kändes som förr igen. Sedan bar det av till jobbet, som idag gick fort, fort, fort. Var till och med stressigt.

Nu sitter jag här. Dricker cola och lyssnar på Strimmor med allas våran Lasse. Sofia har haft bal ikväll, och hon har haft det kul, vilket glädjer mig. På Fredag tar hon studenten, och jag ska dit och se henne avsluta denna långa resa. Jag är stolt. Men nu är det dags att försöka bli trött och somna, ska upp och jobba 7.30 - 14.30 i morgon.

Så god natt.


SlösarN.

Drop Dead har precis släppt deras sommarkollektion för 2009. Så klickade hem 2 t-shirtar. Så fett härliga. Och med tanke på att frakten bara kostar 35 spänn (Från UK) så tycker jag att det lätt är värt att skämma bort mig själv lite. För just nu känner jag mig stressad med allting, och jag är rädd för saker och ting, rädd för framtiden. Men det blir nog bra.

Idag har jag först jobbat till 16.00, sen drog jag hem och chillade och drog sedan och tränade. Gick ganska bra, jag börjar känna mig lite kvickare igen. Och tekniken börjar komma tillbaka mer och mer, och nu på Torsdag smäller det. Derby mot Ekedalen. Längtar faktiskt. Men efter träningen drog jag och handlade lite kebabkött och stack till mamma och lagade mat. Nu sitter jag här, dricker cola, lyssnar på Alesana och camar med min underbara älskling. Ska försöka ta mig upp tidigt i morgon för har en del ärenden att uträtta innan jag börjar jobba. Hoppas på att få hem ett paket från H&M snart också, annars skiter sig min outfit jag tänkte ha på Sofias student. Men men, ska väl ta det lugnt ikväll och sen försöka sova ordentligt. Halvsov hela förra natten och vaknade vid halv 5. Så varit lite trött i skallen idag.

Men god natt på er.

Tisdag.


Dagens låt: The Subways - With You

Summer Pics.



© Cristoffer Mellberg


Det är sommar ute, underbart! Var ute och fotade lite, och nu ska jag nog dra mig ut till balkongen och steka lite. Dock är det så varmt att man inte kan sitta länge. Får se vad som händer ikväll, ska nog på derby med far. Får se lite. Ska ju upp och jobba tidigt i morgon också. Sen är det träning direkt efter jobbet. Men men, det är i morgon det. Nu blir det sol, solbrillz, Håkan i högtalarna och coca-cola. I'm lovin it!


Sommar.

Idag är det sommar, och jag är ledig. Nu gör jag mat, sen ska jag nog steka på balkongen och kanske gå ut och fota lite. Så håll tummarna så kommer det bildern senare kanske. Skriver senare då som sagt.

Puss.

RSS 2.0