Partey!


Snygg som få!

Och suddiga spegelbilder är obligatoriskt när det är fest. Nu ska vi käka god mat, sen dricka öl, vin, drinkar & skumpa! Hoppas ni alla får en bra kväll, så ses vi i dimman. Eller i morgon.

GOTT NYTT ÅR!

Snart nytt år.

Jobbat hela dagen. Sen var jag hos mamma och käkade. Nu sitter jag här. Borde städa, och diska. Men jag tror jag ska lägga mig under täcket i soffan, framför TV:n i stället.

Och planerna för i morgon? Inte en jävla aning. Och det gör mig inte direkt mer pepp när vi inte har en aning om vad som händer. Så va fan. Nyår blir som det blir. I morgon kommer i alla fall Sofia och Jenni hit. Så vi får se vad vi hittar på. En öl eller två och lite skumpa vid tolvslaget är ju i alla fall givet. Lite god mat ska vi nog kunna peta in under dagen också.

Men, vi hörs i morgon helt enkelt.

Foodtime?

Nu ska jag gå och posta ett paket, som jag hoppas går in i brevlådan. Och efter det ska jag göra mig pyttipanna. För jag är hungrig as hell just nu.

Hörs later.

Tur ändå.

Här sitter jag och kollar runt lite på pricerunner.se. Och vad får jag se? Jo, att elgiganten åter igen har den receivern jag ville ha på lager. Dock fanns den inte online när jag klickade vidare, men jag kollade varuhuset i Skövde och där stod det att den fanns! Min mor och systrar var i Skövde och var där 45 minuter efter att det stod att den fanns.

Men. När dom kom dit fanns den inte ändå. Det var fel. Jag fick då prata i telefon med en av säljarna där och han försökte först ge mig en Yamaha billigare men den var dock sämre. Till slut blev det så att jag fick boka Onkyon och jag fick den för reapriset. Egentligen får man ju inte boka saker på mellandagsrean, men eftersom det stod fel osv. Så har jag om ett par dagar en Onkyo receiver att hämta ut. Och jag sparar 1000:- Helt jävla underbart.


Onkyo TX-SR507

Denn skönheten är alltså snart min. Får den nog dock i silver och hade hellre velat ha den i svart. Men den kommer ändå stå bakom stängda dörrar i stort sett hela tiden så jag bryr mig inte nämnvärt.

Tisdag.

Sov länge i dag. Kunde inte sova i går så somnade inte förens vid 4. Gick alltså nyss upp och har inte ens börjat med hela min to do-list som jag måste göra.

Men va fan. Jag börjar med att dra och luncha med Jocke och sen dra till systemet. En jävla bra början om ni frågar mig.

Home.

Hemma från jobbet. Äter chips lite i protest att inte kycklingen tinat än så jag kan göra mat som jag längtat till hela jävla kvällen. Jag är hungrig. Så i kväll blir det kryddad kycklingfilé, ris & currysås. Sedan blir det bara chilla till det är dags för läggdags.

I morgon är jag ledig, men har fullt upp ändå. På listan än så länge står detta:

- Diska ett berg av disk.
- Städa & slänga ett berg av skräp.
- Luncha/fika med Jocke.
- Gå till systemet och handla godsaker till nyår.
- Fundera på var i helvete man ska vara på nyår??
- Sakna min Sofia.
- Spela lite Left 4 Dead 2.
- Träna lite här hemma.
Så. Fullt upp. Nu måste kyckling ha tinat, annars ska den dö.
Igen.

Snart jobb.

Snart bär det av till jobbet. Men sen är jag ledig i morgon igen redan så det är skönt. Kan behövas efter julveckan. På tal om jul så har ÄNTLIGEN min julklapp till Sofia kommit som jag beställt. Så den får hon när hon kommer hem på Onsdag. Bara en vecka försent typ.

Sitter och kollar runt på lite prylar på nätet. Det blev inget handlat på mellandagsrean. Det jag ville ha tog slut direkt. Sen var jag lite sugen på en Blueray spelare men skippar det, sparar pengarna så blir det nytt ljud + IKEA nästa löning i stället.

Nu ska jag dricka kaffe och lyssna på Winnerbäck. Hörs ikväll.


Måndag?

Vet knappt vad det är för dag längre. Men jag tror att det är Måndag, och i dag ska jag jobba kväll. Men det är okej, för Sofia åkte hem till sina föräldrar i dag. Lämna julklappar och så där. Så hon kommer inte hem förens på Onsdag.

Saknar henne redan.

Nu ska jag göra mig lite pytt i panna och sen bara chilla fram till jag börjar jobba. Kanske tar mig lite kaffe också? Kanske det. Ja, kanske det.

Det var jul det.


Lite julbilder

Nu är julen över. Jobbat hela julveckan, för att sedan vara ledig i går och i dag. Skönt. Firade hor mormor och morfar julafton, och i går var vi hos far och Mia. Så det har varit mysigt ändå, även om det varit en stressig vecka.

Fick en hel del schyssta grejor i julklapp i alla fall. Bland annat fick jag pengar, strumpor (nödvändigaste klappen ever!), en bok av David Batra, ett "EL-spel", filmen Cloverfield, en dockstation till iPhonen och lite annat smått och gott. Av älskling fick jag första säsongen av 2 & a Half Men och Left 4 Dead 2(!). Så jag är helnöjd :)

Har försökt få tag på lite grejor på mellandagsrean också, men den jag skulle ha är slut överallt. Så får nog betala fullpris för den. Lite bittert, men så är det. Nu är Sofia och får ansiktsbehandling, och sen ska jag möta upp henne så ska vi handla lite gott till i kväll.

Myskväll, here I come.

Bad update.

Inte haft tid så här i juletider att uppdatera. Men i går var vi hos mormor och morfar och firade efter att jag slutat jobbet. Ska jobba i dag också. 14.30 - 19.30. Så jag berättar mer sen i kväll när jag slutat.

Men Julafton var i alla fall mysig. Och min älskling är bäst.
Hoppas ni alla hade en bra jul!

Yummie.


Onyttigheter.

Jag och Sofia var precis framme i staden lite för att inhandla bland annat lite småjulklappar som brukar delas ut lite randomly bland släkterna vid julfirandet. Ni vet. Sedan köpte i även godsaker till helgen. Inget finlir direkt, men jag tänker köpa lite finare saker till nyår. Dock köpte jag en Innis & Gun som både min far och min käre vän Jocke har pratat om och som skall vara så god. Ska försöka hålla mig till helgen innan jag öppnar och testar den.

Försöka hålla mig.

Snart ska vi i väg till far & Mia och äta pizza och spela Bingolotto som sagt. Får se om vi hinner gå ned med bordet till förrådet innan dess. Dessutom måste jag posta en grej som ska tillbaka till NetOnNet. Ahh, stress. Det kommer tydligen med juletiderna.

I don't like it.

I morgon är det julafton.

Tar mig ett par lussekatter och lite julmust, innan det ska dras i gång med lite julstädning och pyntning av granen. Ska dessutom hinna med att bära ner extrabordet till förrådet och gå fram till systemet för att inhandla lite onyttigheter som förmodligen skall förtäras i helgen.

I kväll ska vi till far och Mia och äta pizza, dricka kaffe och ha det mysigt framför Bingolottos uppesittarkväll. I morgon blir det sedan jobb 7 - 14.30 för att sedan stressa hem till Kalle Anka och direkt efter det åka till och mormormorfar för att fira jul. Så fullt upp!

Uppdaterar sen!

Dan före dan.

Snart är det jul. Och även om snön bara faller och faller, så har inte julkänslan riktigt infunnit sig ännu. Men det kommer nog.

Jobbade en lång dag i dag. Fast det var inte så mycket folk som jag trodde. Så alla kommer väl i morgon och då har jag en kortisdag (slutar redan halv 2). Så det är rätt skönt. Efter jobbet ska jag och mamma hämta varsin gran. Jaja, vi är sent ute, jag vet.

Men bättre sent än aldrig?

Senare på kvällen ska vi bege oss till far för att spela bingolotto - uppesittarkväll. Kan tyckas vara lite lame, men det har blivit lite av en tradition på senare år och är faktiskt mysigt. Så det så.

Phu.

Jobbig, stressig kväll på jobbet. Och i morgon är det dan före dan = crazy people som handlar mat för flera tusen. Och jag jobbar 9.30 - 19. Så nu säger jag god natt. Om jag ska orka med morgondagen.

Så. God natt.

Ny vecka. Ny Måndag.

Måndag. Julveckan. Jag börjar jobba om en timme ungefär. Kommer bli tufft. Men så är det. Sov ganska länge i dag som vanligt, vänt på dygnet lite dumt. Men resten av veckan börjar jag tidigt så ska försöka vända tillbakaka det en aning.

MÅSTE skaffa en gran i dag också. Får se om det finns några kvar här i stande. För som Sofia säger - Ingen jul utan julgran. Så det är just nu prio ett. Annars är alla julklappar klara förutom några småklappar som ska delas ut lite randomly i släkten typ. Som en kul grej liksom.

Nu ska jag bara chilla lite, dricka lite julmust innan jag sk göra mig i ordning för att trotsa kylan och bege mig till jobbet.

Late night?

Det känns som att det kommer bli en sen kväll/natt. Igen. Vi ska börja med maten snart (så fort kycklingen tinat) och klockan är redan halv 11. Sen är ju jag sugen på att se Zombieland i kväll också. Men det är lugnt, för jag börjar inte förens 4 i morgon. Dock börjar julveckan i morgon - alltså alla börjar beté sig som galningar och handlar för flera tusen kronor. Och jag är den som ska ha hand om allting/larma/låsa/stänga.

Good for me.

Har kollat runt lite på högtalare och receiver som vanligt. Och tror jag har ändrat mig angående receiver. Ser ut som att det istället för Onkyon blir en Yamaha. Lite bättre. Så nästa löning blir det nya högtalare och receiver. Längtar.


Julbak.



Lussekatter!

I dag har vi julbakat. Fast mest Sofia. I dag blev det lussekatter och trillingnötter. Mums. Dock är lussekatterna inte färdiga än. Men trillingnötterna var oerhört goda.

Sedan var mamma & syrrorna här ett tag och drack lite kaffe och käkade lite trillingnötter. Kollade även lite på Anna Ankas Jul och blev både förbannad och förvånad över hur jävla dum och barnslig hon är. Helt ofattbart. Nu ska vi kanske göra oss lite mat, och sen bara mysa framför en film. I dag blir det nog Zombieland.

Om jag får bestämma.

Trött.

Sov länge i dag också. Har varit tuffa veckor på jobbet. Och nu är det helvetes-veckan kvar bara - Julveckan. Jag jobbar Måndag till Fredag, alltså både Julafton och Juldagen. Men det brukar gå fort eftersom det är hur mycket folk som helst, som är helt galna. Det trevliga dock är att i stort sett ALLA är på bra humör på julafton. Till och med dom som är sura året runt.

Ska dra i väg och träna sen, men efter det ska jag och Sofia först försöka julstäda och sedan ska vi nog julbaka. Lite pepparkakor, lussekatter och trillingnötter med mera. Det kommer bli mys. Så uppdaterar sen, förmodligen med lite bilder.

Snart är julen här.

Min Lördag.


Snygg på jobbet.

Denna dagen bestod i stort sett enbart av jobb. Sov länge, sedan började jag jobba 14.00. Dock gick jobbet ändå hyffsat fort, och med tanke på att jag tjänar feta pengar på denna dagen så är det rätt nice. Väl hemma gjorde jag nudelmix till mig och Sofia och nu kollar vi på ett avsnitt av Piff & Puff.

Förmodligen ska vi sova snart, har nämligen tvätt tid 7 i morgon bitti. Om vi orkar upp. Sedan har jag träning också, men det är inte förens halv 3. Men men, dålig uppdatering idag pga av jobbet. Blir bättre i morgon. Promise.

God natt.

Bio.



Random iPhonebilder.

Hemkommen från premiären av Avatar. Den var oerhört cool, och dom 2,5 timmarna som filmen var bara flög i väg och kändes knappt som en enstaka timme. Snyggt gjord, och ganska häftig story. Men nu är vi hemma, och känner att jag börjar bli lite trött. Och borde sova, för ska jobba HELA dagen i morgon. 14 - 22.15. Men det är feta cash.

God natt.

Fredag.


Avatar

I kväll drar jag, Sofia, Dennis och Sandrapremiären av Avatar i Skövde. Kommer bli helnice att se en film som var dyr så in i helvete att göra. Sedan verkar den ju oerhört cool också. Dock måste jag jobba några timmar först. Slutar 7 i kväll. Och jag börjar om 30 minuter. Så måste dra.

Hörs kanske i kväll!

Me.


Random iPhonebilder.

Funderar på att sova. Börjar 13.00 i morgon, och då är det skönt att komma upp lite tidigare, så det inte bara blir vakna - klä på sig - gå till jobbet - en snabb kopp kaffe - jobba. Därför ska vi se om våran nya Wake Up Light fungerar.

Men ni vet hur jag är. I don't sleep. Så kanske ska slänga på en film istället? Eller ta mig lite julmust och bara glida runt på nätet all night long? Vi får se.

Vi får se.

Mer prylar.

Föresten beställde jag i går hem en julklapp till mig själv. Som jag ska få av lillsyrran, som hon betalar. har alltid velat ha en dockningsstation till min iPhone. Och tänkte först beställa en från Apple. MEN jag hittade en "fake"-modell som såg ut exakt likadant och som fungerar lika bra (enligt vad jag sett när jag spånat runt lite på nätet).

iPhone docka.


Den "riktiga" dockan från apple kostar 225:- + frakt. Medan denna från Mailshop endast kostade 149:- + frakt. Så jag köpte två. En till datorn där jag laddar/synkar min iPhone och en som jag ska koppla in till hemmabion när jag vill lyssna på musik i högtalarna.

Helt underbart! Hoppas på att dom snart landar i Tidaholm så jag kan hämta ut dom.

Paket.

Fick när jag var på jobbet ett sms om att jag hade ett paket att hämta ut. Från NetonNet. Paketet innehöll en billigare variant av en WakeUp-klockradio (som tydligen ska göra att man blir lite piggare om mornarna. Vilket jag kan behöva.) Och dessutom inehöll det en IR-Bender/Extender som ni ser på bilden här nere.

HQ IR-Extender.

 

Tanken var ju att kunna styra enheterna i våran media-bänk utan att behöva öppna lådorna. Mycket smidigt och mycket snyggt. DOCK fungerade den inte. Inte alls. Värdelös. Så mailade NetonNet och ska se om jag kan skicka tillbaka den och få pengarna tillbaka. Ska istället inhandla en sådan här från Clas Ohlson. Har kikat runt på lite forum och den har fått bra kritik. Fast då väntar vi med att köpa det tills vi kommer i väg till Skövde. Lite tråkigt.

 

Men men, vi ska försöka ställa in WakeUp klockan och få den att funka som vi vill så att vi vaknar till att det blir ljusare och ljusare i sovrummet i morgon. Låter ju mysigt. Får se hur det funkar i praktiken.

Hörs sen.

 

 


Time 2 sleep.

Har tränat, duschat, ätit rostat bröd och kollat på Piff & Puff - Räddningspatrullen. Men nu måste jag hoppa i säng. ska jobba 10 - 18 i morgon, och är lite trött. Så vi hörs i morgon.

God natt.

Lite trött.

Jag är en aning trött. Gick upp 06.10 och begav mig till jobbet i snö, vind &  kyla efter att ha självdött i soffan framför TV:n lite. Men kylan piggade upp en aning och koppen kaffe på jobbet har aldrig varit så varm. Så stark. Så underbar.

Nu småstädar jag och Sofia lite. Vi har gått ner med lite saker till förrådet och även bokat tvätt tid. Ska försöka äta lite nu, sedan fortsätta städa lite och så småningom julpynta lite. Måste skaffa en gran snart också. Var kan man få tag på fina?

Ska träna senare ikväll också. Är lite slö, men det blir nog kul. Nu ska jag göra nudlar. Hörs sen.

Borde sova.

Jag borde sova. Ska upp vid 6 i morgon. För tar ju ett tag att halka fram till jobbet i all snö, is & slask. Har precis slösat ännu mer pengar. Beställde hem lite saker från NetonNet. Vad får ni se när dom kommer. Dessutom fick jag och Sofia hem vårat paket från Drop Dead idag. Vi fick oss en snygg tisha var och jag fick även ett ascoolt skal till min iPhone. Gotta love it! Dessutom var det även med en julklapp till syrran i paketet.

Dessa är mina. Sjukt coola.


Nu måste jag försöka att bli trött så att jag kommer i säng snart. Jobbar väldigt mycket denna veckan, men det är gött att få in lite pengar. Tänkte nämligen skaffa mig en receiver + högtalare nu, men den Onkyon jag ska ha var slut, så det blir nog nästa månad. Tyvärr.

Vi hörs i morgon. God natt.


Tisdag.

I snö och kyla drog vi oss fram till bussen som skulle ta oss till Skövde. Där shoppades det, tro det eller ej, en HEL del julklappar. Och poff, så har vi bara kvar att köpa till min mamma. Så det är oerhört skönt måste jag säga.

När vi kom hem mötte vi upp Zandra som är hemma in Tidaholm. Hon följde med hem till oss och tjöta skit, leka med våra iPhones/iPods och lira lite xbox. Sedan åkte Zandra hem för att sova och far kom hit, gav Sofia en sen födelsedagspresent, drack lite kaffe och snackade även han en hel del skit.

Nu gör vi lite mat - nudlar och rostat bröd, och ska nog bänka oss framför TV:n lite. Jag ska upp tidigt i morgon och jobba, så måste försöka komma i säng i anständig tid i dag. Om det går.

Drar iväg.

Drar till Skvöde i ett desperat försök att släcka ångesten med alla julklappar. Hoppas vi kan köpa färdigt nästan alla i alla fall. Vi får se. Men nu måste vi dra så vi hinner med bussen.

Uppdaterar sen, me promise.

Snö.

Min inaktivitet bloggen denna helgen vet tydligen inga gränser. Men till mitt försvar kan jag säga att ångesten över alla dessa julklappar of hell, sakta dränker mig till jag till slut lyckas köpa den där sista svåra julklappen och lättnaden kommer som en hjälpande hand och drar mig upp.

Men har några klappar kvar att köpa. Tyvärr.

Ska jobba i dag. Kvällen igen. Men sen är jag ledig i morgon för att sedan jobba resten av veckan. På Fredag ska vi dock på bio när jag jobbat färdigt. Ska kolla på Avatar. Den verkar oerhört cool, I must say. Skriver sen, nu måste jag nog ta min piska, hatt och solbrända ansikte och svinga mig in i kyl & frys för att hitta den försvunna skatten - något att äta.

Liseberg.





Jul på Liseberg!

Phu, har varit borta hela helgen. Åkte tidigt i Fredags och kom hem i dag för ett par timmar sedan. Men det har varit en mysig men ack så kall helg. I Fredags var vi i Göteborg och shoppade lite julklappar. Efter shoppandet var vi på Liseberg (som ni ser på bilderna ovan.) vilket var riktigt mysigt, men kallt så in i helvete. Mina fötter frös till is. Twice.

I går var vi och hälsade på Sofias bror och lite andra, för att sedan bara mysa framför TV:n på kvällen. Nu är vi som sagt hemma, och jag ska i väg och jobba klockan 4. Känns ju inte så jävla party, om jag får säga det själv. Men, men. Kanske uppdaterar sen efter jobbet om jag orkar.

Short update.

Orkar inte skriva så mycket för måste hoppa i säng. Men, en kort update: Jobbade kväll, gick bra och snabbt. Dock kom jag på mig själv med att vara klantigast i världen när jag insåg att när jag larmat och låst, så hade jag fortfarande mina arbetsskor på mig - mina träskor. Så, måste dit innan bussen till Falköping går och hämta mina skor.

Sen drar vi som sagt till Göteborg. Shoppar julklappar och har det mys på Liseberg. Kommer bli helnice. Får se om det blir någon uppdatering innan vi kommer hem.

(Och föresten, jag ÄLSKAR min iPhone.)

Torsdag.

Sov alldeles för länge i dag. Men det gör ingenting, för i morgon ska jag och Sofia upp tidigt och åka till Falköping för att sedan ta tåget till Göteborg. Där blir det lite shopping för att sedan möta upp Sofias föräldrar och gå på Liseberg. Kommer bli mys.

Dock ska jag jobba kväll i dag först. Men det känns inte så jobbigt just nu faktiskt, och kvällar brukar gå fort. Men nu behöver jag få mig något i magen. Vad ska man äta?

Sometimes.

Ibland är jag väldigt lat och oambitiös och orkar då inte uppdatera bloggen. När jag är på detta humör kan jag då hänvisa till min twitter. Fast ibland är jag även oerhört lat på gräns till apatisk. Och då uppdaterar jag inte min twitter heller.

Så vad fan, ni får ta det som det kommer.

Klantigt.

Jag var ju som sagt och tränade klockan 9. Träningen gick otroligt bra, och det var kul som f*n. Timmen bara flög förbi. Dock när jag kommer hem minns jag mina sista ord innan jag gick till träningen - "Jag tar inte med mig nycklarna då pälsk.."

Idiot. Inga nycklar och mobilen ligger kvar i sängen. Trappuppgången låser klockan 10. Nej.

Jag funderar på vad jag ska göra, och beslutar mig för att kasta en av mina skor på balkongen för att få Sofia att gå ut och titta. Dock kastar jag lite för hårt och träffar rutan, och skrämmer då skiten ur Sofia. Efter några minuter när hon väl vågar gå fram och titta ut, viftar jag som en idiot med armar och påse. Hon ser mig inte.

Vad ska jag göra nu? Tänker att jag kanske kan gå till Dennis som bor i grannhuset, men kommer på att det är låst till trappuppgången även där. Står kvar. Helt uppgiven. Men DÅ. Då tittar Sofia ut igen, och med mina sista krafter viftar jag som en tok. OCH HON ÖPPNAR BALKONGDÖRREN. Hon går ut. Hon ser mig.

Jag är räddad.

The wall against the world.


© Cristoffer Mellberg

En gammal bild från sensommaren som jag redigerade precis. Måste börja fota lite mer igen. Måste få tillbaka kreativiteten. Fota lite mer bilder med tanke bakom och inte bara naturbilder osv. Får ta tag i det här.

Jag och Sofia har precis beställt hem lite grejor från Drop Dead. Helnice, beroende av Drop Dead tishor som jag är. Dessutom väntar jag på en iPhone jag beställde förra veckan! Får panik om den inte kommer snart. I need it now!! Så snart har jag nytt nummer IGEN. Dessutom finns det en risk att jag kommer ha ett annat tillfälligt nummer innan jag får min iPhone då min syster måste ha tillbaka sin mobil (den jag använder mig av nu).

Så vi får se vad jag har för nummer enkelt. Håller tummarna på att min iPhone kommer i veckan.

Slö.


Burden Of A Day

Sitter här och slösurfar runt på diverse nördiga prylsajter och dreglar lite extra över dom där dyra prylarna man önskar stod i sitt eget vardagsrum. Lyssnar på Burden Of A Day också, låten Remember är helt underbar. Lyssna på den!

Sofia vilar i soffan lite, så jag sitter här med mina Kosslurar och lyssnar på musik. Ska nog bara chilla och ta det lugnt ett tag, för ska i väg och träna klockan 9. Aningen halvsegt att träna så sent dock. Men men, ska bli kul ändå, I hope.

Vi var och fikadeJulius förut, käkade blåbärspaj & vaniljsås - mums. Sedan var vi och handlade lite, och nu, som sagt sitter jag här och Sofia ligger i soffan. Efter träningen blir det lite mer träning här hemma, sen dusch, sen lite mat i magen för att sedan avsluta dagen med en film.

Slö jävla dag, med andra ord.

Ledig.

Ledig i dag. Skönt, men lite slappt I must admit. Jag och Sofia har degat i soffan och kollat på Harry Potter 1, och just nu går 2:an. Vi ska snart göra lite mat, för att sedan bege oss till staden för att handla lite.

Sedan vet jag inte vad som händer och sker i dag? Vi får se.
Skriver sen.

Tisdag.

Kaffesmaken ångar i munnen och utanför har allt det gråa ätit upp den sista klicken av färg som var kvar sedan hösten. Ska i väg och jobba snart. Jobbar kväll. På med röda skjortan och småstadscharmen för att sedan springa fram och tillbaka för att hinna med allting.

Dock är jag ledig i morgon också. Har en rätt slapp vecka, för att sedan jobba almost every day nästa vecka. Men det är lugnt. I'm cool. It's nice. Får se om man hittar på någonting i morgon, det enda jag har planerat är att träna på kvällen. Så, only time will tell.

As always.



Movie time!


Movie time!

Har varit hos mamma och ätit pizza & druckit kaffe. Nu har vi kollat på Paradise Hotel och bara chillat lite. I morgon jobbar jag kväll, så har sovmorgon. Så nu, blir det film. Quentin Tarantinos Inglorious Basterds. Den kan INTE vara dålig. Det är bara så.

See'ya.

Lazy day.

Inte gjort någonting idag. Sofia var uppe lite tidigare och var i stan en sväng. Själv sov jag länge. Väldigt länge. Sedan har vi bara degat dator & TV. Nu är vi nyduschade och funderar på att gå och hälsa på min mamma lite. Måste dessutom ge min syster min gamla mobil-laddare som hon ska låna.

Börjar känna en liten krypande känsla av panik inför julklapparna nu också. Lovin' it!

Fullt upp all day.

Haft fullt upp i dag. Vi sov till 10, sen gick vi upp och fortsatte städa och diska inför kalaset i dag. Vid 11 kom Sofias mamma, pappa & mormor och började ordna med smörgåstårta och grejor. Fast jag och Bengt satt med och kollade på skidskyttet. Sedan kom resten av folket vid 1. Sofias ena bror med familj + min mamma och systrar. Sen var det lite mat, och tårta, och kaffe.

Efter att kalaset hade slutat och alla gäster åkt hem gick jag och Sofia fram och hälsade på Mia som hade invigning på hennes nya massage/healing-place. Kollade runt lite, drack lite cider, åt lite salta pinnar. Sedan gick vi hem, och lade oss under en filt och kollade Gossip Girl. Nu ska vi nog äte lite och kanske slänga på en film och fortsätta mysa.

Men ja, busy day indeed.

We're sinking.

Abandon All Ships!

Riktigt bra band jag hittade på Myspace i går. Är som Attack! Attack! och en mer pojkig version av underOATH kanske, med sin screamo, skönsång och syntar. Lite elektro, lite screamo, lite skönsång - Jag gillart.

Kolla in deras myspace här!

Trött. Igen.

Jag har varit så sjukt trött denna veckan. Men nu är det i alla fall inget mer jobb. Jobbade 7 - 13 i dag och nu är jag ledig till Tisdag. Efter jobbet var jag och Sofia en sväng på julmarknaden i staden. Vi hittade inget, Sofia köpte lite marknadsgodis bara.

När vi kom hem däckade jag i soffan ett par timmar, och nu måste vi städa. MEN jag funderar på att klippa mig lite och raka mig. I kväll blir det nog bara att ta det lugnt framför TV:n. I morgon ska vi ha lite kalas för Sofia här hemma, så då är det fullt upp.

Skriver kanske sen. Hejs.

Shhh!

Visst finns det inget bättre än att öppna fredagschipsen i smyg och provsmaka lite innan maten? Just dom. Dom där chipsen man så varsamt smyger ut ur påsen. Dom är helt underbara.

Men säg inget till Sofia.

Zombies!


Tonight Is Glory

J*vligt grymt band. "Gammalt" band ändå. Funnits länge, och har miljoner visningar på Myspace. MEN, kolla in dom. Skön musik, skön röst. Och videon till It's Never Been This Quiet (som för övrigt är enligt mig deras bästa låt) är lite småcool.

Kolla in deras myspace här.

Pics from yesterday.


© Cristoffer Mellberg

Några bilder jag tog i går som jag suttit och pillat lite med i photoshop. Är inte alls nöjd med någon dock. Måste försöka få igång kreativiteten igen.

Anywho, jobbade hela tre timmar i dag. Fast det var rätt skönt för har jobbat varje dag denna veckan och ska jobba i morgon också. När jag kom hem däckade jag i soffan några timmar. Och nu har jag och Sofia gjort smoothies. Gott. Ikväll blir det nog bara mys framför TV:n med en bra film och chips, eftersom jag ska upp klockan 6 i morgon.

Slutar dock redan klockan 1 och då ska vi ta en sväng på julmarknaden som är i staden. Med andra ord det är massa knallar med sina stånd i hela staden (hehe, funny). Får se om man kanske hittar någon liten julklapp eller bra-att-ha-grej. Men nu ska jag nog ta mig en dusch snart. I need it.

Föresten. Har ni hört att Rammstein kommer till nästa års Metaltown? Haha, c o o l t.

Cold


© Cristoffer Mellberg

Oj, har gjort en del i dag. Vi har tvättat hela dagen, och sen var vi framme och storhandlade eftersom det var tomt as hell i kylskåpet. Tog en liten tur ut i det vackra men kalla vädret och fotade lite också, dock blev jag inte nöjd med någon bild nästan.

Nu ska jag i väg och jobba. Fick börja tidigare. Hörs ikväll kanske.

Kallt.

Dagen började med att jag och Sofia tänkte gå upp tidigt och kolla på julkalendern (som är åt helvete dålig i år) och ha det mysigt i soffan. Dock visste vi inte när det började så vi var uppe halv 7. Sedan ringer jobbet vid halv 8, att jag ska börja jobba. Direkt. Så fick ge mig ut i kylan och dimma för att jobba några timmar.

Väl hemma vid 15.15 lade mig mig i soffan med huvudet i Sofias knä och däckade. Sov till 16.45, gick upp klädde på mig sen gick jag och Sofia och handlade en liten julklapp till julbordet jag skulle på, på jobbet. Så när julklapp var inhandlad pussade jag min älskling hej då, och gick till jobbet.

Nu är jag mätt. Så in i helvete mätt.

Movies 4 tonight?


Vilken ska man se?

Jag och Sofia ska nog kolla film. Fast inte just nu, för nu tittar Sofia på ett program med barn som vill bli stjärnor/proffs. Med andra ord: barn som tränar 6 dagar i veckan bara för att leva drömmen som hans/hennes förädrar var för dåliga för att göra.

Funderar på dessa två filmer. Gamer med Gerard Butler eller Surrogates med gamle Bruce Willis. Båda två hör väl till kategorin Sci-fi, så det har kanske inte så stor betydelse vilken vi ser. Så, vi får se.

Gamer-Geek.


Assasins Creed I.

Nu ska jag nörda mig framför Assasins Creed. Fått tillbaka suget för det lite. Ska lira lite, medan Sofia tittar på/vilar lite. Sedan ska vi nog handla innan julkalendern börjar.

Hörs.

Sprutad (lol)

Så. Då var det gjort. Jag och Sofia har precis varit i väg och vaccinerat oss. Det gjorde inte ont. Inte alls faktiskt. Även om nålen var sepestor ju. Men men, nu återstår att se om man mår skit i morgon. Only time will tell.

Nu är jag färdigjobbad och sprutad (hee, funny word) och har hela kvällen framför mig. OCH jag är ledig i morgon. Förutom julbord på jobbet på kvällen. Så. Vad ska man göra i kväll? Handla lite? Kolla film? Chilla? Mysa?

Only time will tell.

RSS 2.0