MM.


Marilyn Manson

Sitter här och lyssnar på Marilyn Mansons nya album The High End Of Low. Jag är egentligen inget fan av Marilyn men efter att ha varit en passiv lyssnare under några månader, då min flickvän flitigt lyssnar på honom, har jag börjat uppskatta honom mer och mer. Och när jag såg videon till Heart Shaped Glasses en sen vardagskväll så rann det över, och jag tycker faktiskt om honom nu. Nya skivan låter bra, och jag älskar redan första låten Devour. Resten behöver jag nog lyssna lite på för att uppskatta. Men overall bra skiva.

På stationen.

I Torsdags satt jag på stationen i Falköping. Jag fick vänta ett tag, för bussen skulle inte gå fören om 50 minuter. Jag satte mig i mitten, på bänken i mitten. Mitt emot den lite kraftiga killen, som med jämna mellanrum reste på sig och drog upp byxorna alldeles för långt upp. Sedan gick han, och kom tillbaka efter ett tag, med en liten chokladkaka. Jag tror det var en Anthon Berg. Denna satt han länge och studerade, liksom böjd över denna lilla chokladbit. Sedan öppnade han den försikigt och tog en lite bit, innan han fortsatte att studera den igen. Vad gör du? Tänkte jag och tittar åt höger. Och där sitter två tjejer i 25-27 årsåldern. Exakt likadana tjejer i 25-27 årsåldern. Likadana kläder, båda hade hästsvans och identiska glasögon, likadana handväskor och likadana resväskor. Och så satt dom där, båda med benen i kors och åt på varsin Kexchoklad. Min första tanke var; Vad i helvet? Skärp er. Min andra tanke var om dom skulle äta upp kexchokladen exakt samtidigt.

Till höger om mig stod en överklasskille med ful frisyr och snackade med ord han förmodligen inte visste innebörden av, allt för att imponera på den söta tjejen som förmodligen jobbade på tågen. Men när hon gått, gick han iväg, kom tillbaka, köpte en pepsi och satte sig mer ledigt än vilken medelsvensson som helst. Och så var han nog äntligen sig själv för en stund. Klockan gick jag jag bara önskade att bussen skulle vara där snart. Med Deathcab i lurarna och för mycket folk omkring mig ville jag bara fly. Men sen kom den, bussen. Och jag var räddad.

Work.

Det är Lördag. Och jag är trött, och lite sjuk fortfarande. Och idag, ska jag jobba 14 - 22.15. Känns inte så kul direkt, inte alls kul faktiskt. Men det är bra betalt, dubbelt betalt. Så ska inte klaga. Nu sitter jag här, försöker vakna till, och äter färskpotatis och kebabkött (ganska bra combo faktiskt) och sen ska jag sätta mig i solen på balkongen lite och bara chilla och invänta jobbet. Sen ikväll efter jobbet vet jag inte vad som händer, behöver städa och diska i alla fall. Och börjar ju inte förens 16.00 i morgon så. Får se hur denna Lördagen artar sig helt enkelt.

Puss.

Fredag.

Det är Fredag och jag har haft fullt upp hela dagen. Vaknade upp hos Sofia och tog 7.48 bussen till Skövde. Där mötte mamma upp mig och vi shoppade lite. Inhandlade bland annat Burnout Paradise och blev besviken as hell. INGEN SPLIT-SCREEN. Vad i h*lvete liksom? Men det är nog ganska kul ändå. Sen kom jag hem, var på systemet med Jocke och sen däckade jag en timme i soffan. Nu har jag packat och ska åka och spela match, om jag kan vara med. Har fortfarande ont i vaden. Så är tveksamt. Men men, efter matchen blir det hem, byta om och sen dra till Zandra.

Nu kommer snart Erik och plockar upp mig.
Skriver kanske sen, om jag hinner.
Puss.

Thursday.


© Cristoffer Mellberg

Orkade inte skriva igår. Men var stressigt, jobbade till 17.00 sen åkte jag och spelade match med b-laget direkt efter (gick bra, vi vann) och sen stressade jag hem och kollade Champions League finalen med Jocke, Dennis och Erik. Fel lag vann, men så är det.

Nu sitter jag här och dricker te och tar det ganska lugnt även om jag är ganska stressad. Måste ladda iPoden, byta om, fixa mig, packa lite lätt och sedan ta mig fram till staden och ta ut pengar. Ska nämligen till Vänersborg, för Sofia har modevisning ikväll. Så då ska jag dit och kolla lite, sen sova hos Sofia och sen åka hem tidigt i morgon bitti för har match med a-laget på kvällen, och sen efter det ska jag till Zandra och grilla. Puh, stressiga dagar indeed. Dessutom kunde jag inte tacka nej (skulle tjäna för bra) så ska jobba hela Lördagen också, 14 - 22.15. Men så är det. Kanske blir så att jag stannar i Skövde på vägen hem i morgon och shoppar. Mamma kanske möter upp mig.

Dessutom har jag och Sofia 7 Månader idag. Jag är lyckligast. Älskar dig Sofia.
Nu ska jag dricka upp mitt te och sen fixa lite. Skriver kanske i morgon (om jag hinner).
Puss.


Like yesterday, but Tuesday.



Tisdag. Och här sitter jag och lyssnar på Håkan, snorar och dricker cola. Sov alldeles för länge idag, men det gör ingenting för det behövde jag. Verkligen. Är lite sjuk, vilket suger och idag ska jag jobba kvällen igen, som igår. Så snart börjar jag. Men det är okej, skönt att få lite tider så man tjänar lite pengar. Mårten ringde förut. Tidigt, men det var skönt att höra av honom. Han mådde bra men hade lite ont, och det han tyckte var värst var att han inte visste om han fick komma hem till i morgon, för om han inte fick det skulle han missa Champions League finalen. Och det går ju inte! Får hoppas han får komma hem för då ser vi den nog tillsammans.

Nu gör jag mig lite mat, saknar och tänker på min Sofia och bara önskar att hon var här just nu. Dessutom vill jag bli frisk, och jag vill ha riktig sommar. Och inte sådan halv-sommar som det är nu där det är varmt ena sekunden och mulet och kallt nästa. Ge mig sommar.

Måndag, igen.


© Cristoffer Mellberg

Måndag igen, och idag ska jag jobba kvällen. Mår lite sådär idag. Halvsjuk och ont i vaden, dock kan jag i alla fall på den idag. Har precis ätit lite mat och ska bara ta det lugnt nu fram till jag börjar. Saknar redan min Sofia alldeles för mycket. Så tomt att vakna upp utan henne.

Skriver kanske ikväll om jag orkar.
Puss.


Bad day.

Dålig dag. Sofia åkte hem, och det gör ont varje gång hon åker härifrån. Sen spelade jag match, vi förlorade med 4-3 och jag var personligen värdelös. Dessutom fick Mårten en boll på strupen och fick åka ambulans till sjukhuset med bröstsmärtor, så är lite orolig. Sen när jag kommer hem, hostandes/sjuk, trött och helt utsvulten så kommer den nya f*ttan till hyresvärd och ringer på och säger att idag var det minsann städ-dag. Så jag fick städa tvättstugan, sopa väggar och golv. Jävla idiot, höjer hyran och så får vi städa källare och allt själva. Dra åt helvete, jag ska flytta så fort jag hittar någonting. Just nu hatar jag det här stället.

Lördag.

Idag var jag och Sofia i Göteborg och shoppade lite. Fast det blev inte så mycket, i alla fall inte för mig. Tror att det är så att om man verkligen letar efter något hittar man ingenting, men om man (som Sofia idag) inte ska ha nåt speciellt så hittar man mängder med fina saker och ting. Jaja, ikväll ska vi göra det vi gjort varje dag; Mysa. Med film, dricka och chips. Och lite Ben & Jerrys såklart. Nu är det bäst att jag aktar på mig för Sofia ska kolla sin bilddagbok. Ni vet hur hon blir då. Det är lite som en knarkare som inte får sitt knark. Aggresiv.

Puss.


Glass, pizza och mys!


MUMS!

Idag har jag varit lite tråkig pojkvän och jobbat först från klockan 12, sen tränat direkt efter. Så var inte hemma förens halv nio. Men men, vi har varit framme och handlat lite chips, dricka och Ben & Jerrys. Vi har äntligen fått in det på jobbet. Så idag blev det Cookie Dough. Nu har vi ätit pizza och ska snart kolla på film, blir nog The Spirit och The Oxford Murders. I morgon ska vi dra till Göteborg och shoppa och träffa några av Sofias vänner. Nu ska jag fortsätta mysa med Sofia och kolla film. (Dessutom var Sofia het as hell när jag kom hem med pizza. Myskläder till smokin hot! bara sådär. I'm melting.)

Ha en mysig kväll. Det kommer jag ha.
Puss.

Some pics.




© Cristoffer Mellberg

Några bilder jag tog igår. Det var så skönt ute igår, precis när det regnat. Och jag älskar doften av blöt asfalt. Just nu väntar jag på att The Grudge III ska ladda klart så jag och Sofia kan se den. Sofia ligger och vilar lite nu, hon är lite sjuk. Så jag sitter som sagt här och bloggar lite och laddar upp lite bilder. I morgon ska jag jobba sen träna, och sen blir det väl myskväll som vanligt. Älskar att ha Sofia hos mig hela tiden. Det är perfekt. Men nu har snart filmen laddat klart, så ska få upp bejb ur sängen. Skriver kanske i morgon om jag hinner och orkar. Nu blir det skräckis!

Puss.

My love.


ÄlskPälskSofia

Idag kommer min älskling hit. Som jag längtat. Hon ska vara här ända till Söndag, så kommer bli perfekt. Ikväll blir det väl mys framför ett par filmer eller något liknande. Har ju nya skräckfilmen i 3D; My Bloody Valentine. Ska se om jag får tag i ett par 3D-glasögon bara, tror att syrran hade ett par om hon hittar dom. Får se.

Förut kom Mårten hit och jag spöade honom i Fifa. Sen gick han och jobbade och jag gick och tatuerade mig. Gjorde klart armen, skuggade ihop allt och gjorde mer ljusblått som gick ihop med molnen. Sen fyllde jag även i bröstet eftersom jag rivit upp den på ett par ställen. Men det blev nice, blir snyggare sen när det läkt och skuggningen inte är så mörk och sticker ut så mycket. Sen när jag var färdig var jag och handlade lite. Nu har jag dammsugit, och ska byta sängkläder och sådär. Är så skönt när det är städat här hemma. Men men, nu ska jag dricka cola och lyssna på musik innan jag tar tag i städandet igen. Skriver kanske ikväll om jag orkar/hinner.

Dagens låt: In Flames - Only For The Weak
Puss.

Duktig pojke.

Jag har städat, diskat och gått ut med soporna + att jag jobbade till 22.20 först. Ganska duktigt tycker jag. Nu sitter jag här, dricker te och lyssnar på Winnerbäck. Borde sova, men ska nog kolla på Arkiv X istället. I morgon ska jag tatuera mig lite, sen handla och städa klart det sista. Och sen kommer Sofia hit. Längtat så. Får se om jag kanske hinner fota något i morgon också. Tveksamt dock. Jaja, nu ska jag dricka upp mitt te och invänta X-files.

God natt.

Give!


Drop Dead Clothing

Vill ha. Funderar på att beställa. Fast borde spara pengar, för får nog ganska dålig löning nästa gång. Dessutom ska jag och Sofia och och shoppa i Göteborg på Lördag. Så sparar nog mina pengar. I alla fall ett litet tag. Nu ska jag snart gå till jobbet. Vill inte, orkar inte, pallar inte. Men ska inte klaga. Skriver ikväll efter jobbet.

Tired.

Jag är trött. Jätte, jättetrött. Sov alldeles för länge, men är trött ändå. Och ska iväg och jobba om 2 timmar, så känns inte jättekul. Men är ledig i morgon, och då kommer Sofia hit. Längtar så. Nu har jag precis ätit färskpotatis (idag igen) och ska nog lägga mig och slappa i soffan lite, och sen duscha av mig lite så jag vaknar till, så jag orkar jobba hela kvällen. Skriver ikväll förmodligen.

Puss.

New apartment?

Jag vill flytta. Vi har en ny hyresvärd. Jag har bara träffat honom en gång, och jag gillar honom inte alls. Och just nu är jag sugen på att flytta. Finns fler anledningar, men jag vet bara inte hur, var eller när. Sitter och kollar runt på minhemmabio.com och blir ju bara mer sugen. Men som sagt, vet inte alls hur framtiden ser ut just nu. Men ska börja kolla runt lite överallt och så. Det kanske är dags att prova på något nytt? Om det är en gata bort eller 100 mil bort, spelar ingen roll! Bara det blir något nytt

Saker som måste införskaffas:
- Toslink kabel
- HD kabel


Monday.


© Cristoffer Mellberg

Måndag, och ett par månader gammal bild. Men har inte haft tid att ta några nya det senaste. Har jobbat 7.30 - 17.00 idag. Det gick helt okej. Nu sitter jag här och har precis gjort mig färskpotatis (första för i år) och köttfärs. MUMS! Ska inte göra någonting idag, ska ha lite me-time och bara chilla framför TV:n och datorn. Är det något bra på TV ikväll föresten? Jaja, nu ska jag äta. Skriver senare ikväll.

Puss.

God natt, snart.

Ska snart sova. Sitter och halvkollar på Deja vú och camar med Sofia. Inte gjort så mycket idag, ätit pyttipanna och spelat match med b-laget. I morgon ska jag gå upp tidigt, för första gången på länge. Ska jobba tidigt, ganska skönt. Komma hem hyfsat tidigt då. Sen vet jag inte vad som händer, förmodligen ingenting. Träna lite och sen slappa framför TV:n och datorn. Längtar till Onsdag. Då kommer Sofia hit.

Nu ska jag kolla klart på filmen och borsta tänderna.
God natt.

Away.


© Cristoffer Mellberg

A thousand miles seems pretty far,
But they've got planes and trains and cars,
I'd walk to you if I had no other way,
Our friends would all make fun of us,
And we'll just laugh along because,
We know that none of them have felt this way,
Delilah I can promise you,
That by the time that we get through,
The world will never ever be the same,
And you're to blame.


I can't sleep.

Jag kan inte sova. Jag gick och lade mig, men sen gick jag upp igen. Och nu sitter jag här, och alla tankar snurrar i skallen på mig. Snurrar nästan lite för mycket. Kanske borde ta en öl istället?

Fest.


(Oredigerad bild direkt från kameran)

Igår var det fest. Jag och Erik shotta Mintu, sen blev vi fulla. Men det var mysig fest, med grillning och badtunna. Sedan bjöd Fredrik, Mårten och Evelina till dans också. Rolig kväll, och nu är jag seg som sirap och ska fram och jobba 14 - 22.15. Känns ju inte så j*vla kul. Men vad gör man inte. Jobbigast av allt var att Sofia åkte hem i morse. Så nu är jag sad emo boy igen. Saknar henne redan för mycket.

Uppdaterar kanske efter jobbet ikväll om jag orkar.
Puss.

Party on the meny.


Bring Me The Horizon

Idag blir det fest. Uppe hos Mårten, med grillning och badtunna. Kommer bli mys, min Sofia kommer ju hit också. Ska fram till systemet med Erik snart. Ska även då inhandla lite att grilla. Blir nog honungsmarinerad skinkschnitzel eftersom Sofia har beställt det. Och potatissallad då. Men idag var det löning så nu sitter jag och lyssnar på Bob Marley och betalar räkningar.

Föresten finns det nog inget som får mig mer party än Chelsea Smile med BMTH. Partiet som är mellan 2.33 - 2.58 får mig att bara vilja hoppa upp och ner och fram och tillbaka. Skriver kanske sen om jag hinner. I'm lovin' it!
Puss.

Grey Day.

Det är grått ute. Och solen orkar inte riktigt fram. Zandra kom och väckte mig förut så var vi framme på Julius och käka frukost/lunch med Anna och Nettan. Nu är jag lite seg, men aningen rastlös. Och inget te har jag. Men sen är det match, är pepp som fan. Har dessutom bara känts bättre och bättre för mig för var match. Även om det gått skit för laget. Sen efter matchen ska jag och boysen dricka öl och spela röv. det ska bli kul.

Nu ska kolla runt på lite bloggar och dricka cola.
Puss.

Brillz plz!


Shutter Shades

Jag kunde inte låta bli. Och det är ju faktiskt löning på Fredag. Och dom kanske inte är så jättesnygga, men ack så jävla coola! Nu sitter jag här nyduschad och nöjd, lyssnar på Markus Krunegård och väntar på att det snart ska bli dags för pizza. Gillart.

Sunlight.




© Cristoffer Mellberg

Solen tittade fram mer och mer, och nu blev det finfint väder. Jag gillart. Har tränat lite och nu steker jag i solen med hallonsaft, brillz och Håkan i högtalarna. Sen ska jag ta en varm, skön dusch och efter det dra till mamma och äta pizza.

Ja, jag har lurat mig själv
för många gånger nu
jag trodde kärlek som din
var lätt att fånga nu

Och du sa
du måste vara sjuk
sjuk sjuk sjuk
Du måste vara blind
blind blind blind
du måste vara blind
för du kan inte se
när löven faller ner
hur ful jag är

Skriver igen ikväll. Puss.

Blue, blue sky.






© Cristoffer Mellberg

Sunny day.

God dag!
Det är en fin dag, men aningen molnigt och blåsigt. Men jag tycker om moln, dom är fina. har varit och ätit hos mamma nu, och när jag ändå var ute passade jag på att fota lite. Nu ska jag ta mig lite te och redigera bilder.

This is all just a bad dream now

Xbox in mah heart.

Sitter här chipsig och mätt och väntar på min tur. Vi spelar Fifa-turnering. Jag ska vinna. Annars blir jag arg. Det gick bra på jobbet, och nu är jag ledig i 3 dagar igen. Aningen segt, aningen skönt. Skriver mer i morgon, nu ska jag lira sönder dom andra med Man United.

God natt.


One more.

eatmewhileimhot

Christofer Drew Ingle aka NeverShoutNever har ju även ett annat projekt vid sidan om sin solokarriär. eatmewhileimhot är aningen speciella med influenser från Alesana och Taking Back Sunday. Dock varierar deras låtar en hel del. Men kolla in dom, bra band.

Nu ska jag göra mig i ordning och strax gå till jobbet.

Love With Caution.



God dag. Ganska fin dag, solen skiner även om det inte är så varmt ute. Har tränat, druckit te och tagit en skön, varm dusch idag. Nu sitter jag här och kollar runt på lookbook.nu och äter hamburgare. Ska iväg och jobba kväll sen, så börjar klockan 15.00. Men det ska nog gå bra. Inte fått så mycket gjort idag dock. Men jag är ju ledig i morgon igen, så har ju tid då. Och Sofia kommer hit ändå på Fredag. Så det kommer bli perfekt. Grilla, dricka öl och badtunna. Perfekt!

Ha en bra dag
. Skriver kanske igen ikväll efter jobbet.
Puss.

Give!


Junkyard.se

Jag är så sjukt shoppingsugen. Och inte löning förens Fredag. Sitter här och kollar runt på kläder och solglasögon och inga pengar har jag. Inte så kul. Men det är Scrubs på TV. Det är kul. Dock har jag tråkigt, och är inte trött. Varit en flitig bloggare idag också. Ganska kul faktiskt, ska försöka hålla i det här nu. Men ska kolla Scrubs lite nu och försöka slumra till.

God natt. Igen.

Shoot the sun down.




© Cristoffer Mellberg

Vi tog med klubborna och några bollar, köpte folköl och chips och tog bilen upp till slalombacken, lagom till när solen gick ner. Sen slog vi bort boll efter boll, medan solen sakta gick ner. Några öl och en chipspåse senare åkte vi vidare och tog fotbollen och spelade lite "röv" innan det blev för mörkt och vi fick packa ihop och bege oss hemåt. Bra dag.

I morgon ska jag jobba kväll. Ska försöka tag i vissa saker innan dess, som jag borde gjort idag. Men nu ska jag bara chilla framför tv:n eller kanske sätta på en film, och ta mig lite te.
God natt.

Ink.


Trace Cyrus & Oliver Sykes

Jag vill tatuera mig igen. Fast ska göra klart armen nästa Onsdag. Länka ihop allt på överarmen med blåa moln, skuggor osv. Det blir nog snyggt, kommer kännas att det är färdigt i alla fall. Sen får jag se vad jag gör. Blir väl till att köra något hos Anna så fort jag vet vad jag vill ha.

Nu ska jag kolla på Miami ink. och dricka te.

Reach For The Sky.

© Cristoffer Mellberg


Dricker te och lyssnar på Escape The Fate. Har diskat, tränat och städat lite. Nu sitter jag här och bara längtar till sommaren. Tänkte dessutom ta mig tid att försöka ladda ner lite bra musik jag hittat. Finns några schyssta band jag fann på Youtube. T.ex: eatmewhileimhot, Stereo Skyline, Trillit med flera. Och ni som känner till NeverShoutNever ska veta att det är samma sångare i eatmewhileimhot. Kolla gärna in banden, det är skön musik.

Enjoy.


Born in April.



Sitter här och lyssnar igenom nya albumet med Dead By April. Inte hunnit lyssna igenom det ordentligt, så nu passar jag på när makaronerna kokar. Jag gillar Dead By April, dom har allt jag gillar. Skön boyband-sång, scream, lite synt, hyffsat hård musik och fina texter. Nya plattan låter bra än så länge, vissa låtar har jag hört från deras demo, och dessutom hörde jag vissa av dom nya låtarna när jag var och såg dom i Skövde, när dom lirade med Engel och Dark Tranquillity.
Men Angel of Clarity, Trapped och Falling Behind är ju lovely. Även den nya ballad-aktiga låten In My Arms är fin.

Kommer nog bli en platta som skriker ut ur mina högtalare ganska ofta, I think.

Keep it fresh.


© Cristoffer Mellberg

Upp och ner. Fram och tillbaka. Jag gillade inte blogger.com så kör en ny blogg här på gamla hederliga blogg.se istället. Men nu lovar jag att jag stannar här. Sitter här med öppen balkongdörr och låter dom få solstrålar som lyckas ta sig fram snudda vid mina bara fötter. Har precis duschat och har en mängd saker kvar att göra. Måste städa/damsuga, göra utvärdering/frågeformulär, träna, handla, och göra mig lite mat. Vad ska man äta idag?

Puss.

RSS 2.0