Filmer on the way!


Queen of The Damned & The Strangers

Dessa två filmer får jag hem nästa vecka I hope. Den första är Sofias favoritfilm, den andra är en film som till och med gav mig en creepy feeling. Och sådant gillar jag. Shake me!

För övrigt kan jag knappt bärga mig till Peter Jacksons nya film kommer ut. District 9. Kolla in en trailer här!

Friday night.


Ny keps indeed!

Hemma från en lång dag på jobbet. Gick helt okej, Förutom att tjejen i kassan låter som (på rösten att dömma) att hon hänger på en klippkant med endast två fingrar kvar innan hon faller mot en säker död, när hon ropar i högtalartelefonen. Panikskrik i högtalarna titt som tätt gjorde ju inte min dag bättre direkt.

Men men, hämtat ut mina nya skor och keps. Kepsen ser ni på bilden ovan. Skorna var dock lite för stora. Vilket suger och är lite strange då jag har för mig att jag alltid haft den storleken på Vans. Så får skaffa en sula att lägga i så dom blir lite mindre, ska nog gå slita in dom också. Nu gör jag mig mat för jag är hungrig som Kim skulle säga "Som en knubbsäl". Och som jag känner nu orkar jag nog inte göra något annat idag än att sitta framför TV:n med en chipspåse. Har ju tränat idag så det är okej.

Nu ska jag kolla till maten. Skriver igen sen.

Home @ lunch.

Första timmarna avklarade. Gick fort. Och killen med brödet välte nästan ute på lastbryggan. Jag kom till undsättning, dock tog det ändå tid för honom att komma igenom dörren. Men sen såg jag. Han så ut som Andy Dick! Och genast tänkte jag på redlöshet och fylla.

Och då var det helt plötsligt ingen big deal att han nästan tabbade ut allt bröd i regnet.

Godnatt bloggen.

En varm kopp te och min flickväns röst ska få mig att långsamt varva ner denna dag. I morgon är en ny dag med asymmetrins mästare, sommarjobbare och min mamma. Tur att jag har min mamma.

God natt allihopa, så ses vi i morgon.
/Cristoffer

Filmer.


The Mist, Let The Right One In, Rec.

Eftersom jag älskar skräckfilmer/rysare beställde jag hem dessa tre filmer. Tre stycken i den genren som är värda att ha original och inte bara nedladdade. Låt den rätte komma in är också enligt mig en av dom bästa svenska filmerna på senare tid. Blir nog fler filmer fram över. Roligare att ha original än en bränd skiva. Så är det bara.

(Och eftersom jag och min flickvän brukar se i snitt 8-10 filmer i veckan, lade jag till en kategori här på bloggen. Nämligen 'Film'. Kanske ger er lite tips på bra filmer då och då som ni kanske uppskattar en mörk och regning sommarkväll.)

Färdig.

Nu sitter jag här. Nyduschad i bara kalsongerna, med en smörgås i min hand. Det var en lång dag på jobbet. Och hon vars namn gör att man tänker på en ko måste vara asymmetrins mästare. Och jag, jag kände mig som the mother of good taste och gick och snyggade till allting efter henne. Men dagen gick ganska fort och ännu en dag är avklarad.

Ikväll tänker jag inte göra någonting. Ska bara ligga i min röda soffa och titta på min svarta TV. Sen kanske jag äter lite.
Skriver igen sen.

Torsdag.

Musiken har tystnat och nudlarna är uppätna. Men vad gör det? Ska ändå tillbaka till jobbet alldeles snart. Har 4 timmar kvar. Inte lika roligt som filmen jag och Sofia såg i Tisdags direkt, Lesbian Vampire Killers. Oj oj, vilken film säger jag bara. Men jobbet är en nödvändighet om man slösar pengar på cola och prylar man kunde klara sig utan. Som jag gör.

Jag gillar mina prylar.

Nu ska jag chilla i några minuter, sen ta på mig mina trasiga Vans och traska tillbaka till jobbet. Slänger nog in ett inlägg sen när jag slutat. 


Mina vänner.

Mina kära vänner. Två av dom har jag träffat idag. Den ena kommer alltid hit och våldtar ringklockan, även om dörren är öppen. Sen öppnar hon mig som om jag vore en stängd bok. Sen läser hon mig fram och tillbaka och gör allt bra igen.

Den andra kommer hit och klagar på att dörren är låst. Sen säger han "äh, vi tar en match eller" Sen spelar vi Xbox och är glada och grabbiga, även om det smyger in något ömsint och kärleksfullt mellan "Din jävla fitta, det var på bollen ju!!"

Även om dessa två verkar vara helt olika, får dom mig att må likadant.
Och det är bra.

Alltid.

Man vill att allt ska vara likadant.
Likadant som det alltid har varit.
Det ska vara du, jag, vi och dom.
Och ingenting ska ändra på det.
Allting ska vara precis som det alltid varit.

Och så ska det alltid vara.

New shoes.


www.Caliroots.se

Just nu väntar jag på att dom här ska komma hem till mig. Och när man får ett par sådana här skönheter för halva priset så har man råd att skämma bort sig själv lite.

Så jag beställde en keps också.

Bugs.


© Cristoffer Mellberg
Sofia fotade bilden med fjärilen.


Tycker egentligen att det är lite tråkigt med sådana här bilder. Men eftersom det varit lite ont om bilder på bloggen det senaste så lägger jag upp ett par jag tog i Söndags när jag och Sofia var på en promenad.

/Cristoffer


Hmpfff.

Idag jobbade jag en kort dag och slutade redan 14.00. Därför har jag då bara en halvtimmes rast, och då är det så j*vla surt när man är fast i kassan och man ropar och ropar men ingen kommer och byter av dig. Ropade bland annat på en viss person vars namn gör att man tänker på kor. Så det som var kvar av min rast efter allting var i princip 15 minuter. 15 MINUTER. Det var inte kul. Så jag hämnades genom att inte diska efter mig.

Hämnden är ljuv.

Jobbar idag.

Jag börjar jobba klockan 15.00. Och jag kan ju säga såhär att jag är inte ens hälften så sugen på att jobba, som jag är på pyttipannan som fräser i stekpannan ute i köket. Men det gör ingenting att jag ska jobba. Eller att det är grått och tråkigt ute. För idag firar jag och Sofia 9 Månader. NIO MÅNADER! Helt underbart. Och jag är så kär att det pirrar i magen som om jag var på Liseberg varje dag. Jag älskar dig Sofia.

Men nu ska jag kolla till pytten och brygga mig lite kaffe. Skriver kanske ikväll.
/Cristoffer

Måndag.

Det är Måndag idag. Och jag mår lite sådär, är lite rädd.
Sofia
står i duschen och snart kommer Mårten hit när han slutat jobbet. Har inte träffat honom på ett jävla tag känns det som. Vi kanske ska dra till Skövde och käka lite och sådär. Får se lite. Är ju ledig idag också, sen drar det igång i morgon igen och då ska jag jobba SJU DAGAR I RAD! Jo, ni såg rätt. En HEL vecka. Men så är the hard life of a konsumworker.

Nu ska jag klä på mig och ruffsa till håret. Skriver sen.
/Cristoffer

Mhm, Xbox.

Ibland älskar jag mitt Xbox. Har det ju inkopplat till datorn och idag fixade jag så att jag kan lyssna på musik, kolla Youtube och filmer genom Xboxet. Så det enda som behövs nu är en Toslink-kabel så  att det blir surround till konsolen också. Sen är det enda som fattas en HDMI kabel så jag kan koppla in datorn till TV:n så jag kan sitta och surfa på min 37"

Sometimes I'm such a geek.
I'm lovin' it

Bored & Hungry.

Jag har lite tråkigt. Jag och Sofia sitter här vid varsin dator och halvkollar på LA ink. Vi ska väl göra mat snart (as soon as the marinad har fått sjunka in ett tag) sen ska vi väl kolla på en film. Har öven laddat ner dom första avsnitten av Harper's Island. Någon som sett det och vet om det är bra?

Men men, ska nog gå och pussa på min flicka nu. Så har jag någonting att göra i alla fall. Skriver kanske sen om jag orkar. Ha en bra kväll.
/Cristoffer

Sunday afternoon.


© Cristoffer Mellberg

Life is fragile.
Be careful.

Jag och Sofia har varit ute och gått. Gick Åna-Rundan som det heter. Man går en rutt i skogen runt ån Tidan. Så nu har jag fotat en massa insekter. Tycker egentligen det är lite tråkigt, men kanske lägger upp några bilder sen. Bilden ovan tycker jag blev häftig efter lite redigering. Nu ska jag ta en dusch sen sk vi bara chilla I guess. Kanske ska kolla på Stephen Kings nyaste film Dolan's Cadillac. Får se helt enkelt, är ju ledig i morgon också.

Men som sagt, time for the shower. Skriver senare.
/Cristoffer

Filmkväll.


Watchmen

Ikväll blir det film. Och vi börjar med att se Watchmen som jag velat se länge. Men först ska vi äta Curry Mandalay kyckling. Har inte gjort någonting idag egentligen. Vi har bara sovit och legat framför TV:n. Så nu ska det bli gott med mat och en bra film. Plus min Sofia såklart. Kan inte bli bättre.

Festen igår var hyffsad. Satt och drack öl och chilla i solen på gräset. Sen blev jag full som en kastrull och sen var det inte mer med det. Men hey, you're only young once. Anywho, i morgon ska jag försöka fota lite. Har känt sugen efter kameran idag. Och känner att det var ett tag sen jag la upp några bilder jag tagit här på bloggen. Så förhoppningsvis, fotar jag lite i morgon. Nu ska jag kolla till maten. Ha en bra kväll.

/Cristoffer

Lördag.

Igår var det fest. Idag är det Lördag. Och jag är bakis. Som vanligt blev jag för full igår. SOM VANLIGT. Men det är okej. För jag är ledig till Tisdag. Jag är ledig i TRE dagar. Skönt.

Idag ska jag och Sofia bara chilla och kolla en hög med filmer. I guess. Uppdaterar senare lite mer ordentligt och seriöst. Stay tuned, stay sober and I see you later.

/Cristoffer

Här och nu.

Här sitter jag nu. Utan strumpor, men ack med mjuksibyxor. Mjuuuukisbyxor. Ordet klingar nästan lite obekvämt i munnen. Men jag säger det ändå utan besvär. Så länge jag inte tänker på det. Jag sitter och kollar runt på lite bloggar och lyssnar på The Useds nya album. Sofia sitter i soffan med sin dator och spelar något löjligt spel.

Vet inte vad vi ska göra idag. Men Sofia är hungrig och då är det bäst att göra något åt det, annars vet man inte vad som kan hända. En gång vaknade jag till i sängen av att jag hade saliv (inte mitt egna) över hela min högerarm. Hon hade förmodligen tuggat på mig, tänkt på någon god lyxig rätt och satt tänderna i min arm. Jag gillar min Sofia. Mer än något annat.

Och hon gillar ju tydligen mig med.

Chill.

Sofia är här. Hon sitter och kollar Miss Marple på TV och leker med sin mobil. Jag är trött, det har jag varit sen jag kom hem från jobbet. Sofia råkade äta tigerbalsam förut. Hon frågade om det var farligt. Sen sa hon att det kylde i munnen. Konstig tjej den där Sofia.

Men jag gillar henne ändå.


Märkligt.

Läs den här artikeln. http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5543960.ab
Jag läste den idag på frukostrasten på jobbet. Och jag får det bara inte att gå ihop. Och vad är det som gör mig förvirrad? Jo, BAJSET så klart. Måns säger enligt tidningen klart och tydligt  "Älgen verkar ha blivit rädd, den bajsade ner hela vindrutan" Samtidigt står det att busschaufören lyckades väja och träffade alltså INTE älgen.

Då är ju frågan. HUR HAMNADE ÄLGENS BAJS PÅ VINDRUTAN?! Jag får det bara inte att gå ihop. Kan det vara mattematisk perfektion att älgen la en kabel en nanosekunden innan bussen åkte förbi på samma ställe där älgen precis gått, och att bajset för en nanosekund var stilla i luften och bussen då åkte in i det? Låter inte rimligt. Skall också tilläga att dom åkte i en STOR turnébuss då Måns (dock lite underligt) säger "...men jag är glad att vi har en sån stor och bra buss. Man undrar ju vad som hänt om vi haft en mindre" Dom träffade ju inte älgen så vad har det för betydelse?
Anywho. Jag kräver en förklaring!


Är det också en slump att Måns under det som NÄSTAN var en krock satt på toaletten?
Döm själva. Själv förstår jag INGENTING.


Moment.

© Cristoffer Mellberg

I will wait for this moment
when our lips collide
and almost stop the earth
you're in my arms tonight
 


Trött.

Jag är bara trött. Men gör mig pyttipanna och lyssnar på Blue October. Och det är ju inte så dåligt. Kommer nog däcka framför TV:n sen när jag ätit lite, och om jag har otur sova bort hela kvällen. Men hey, min favorit-skräckis The Descent får en uppföljare som kommer i slutet av Oktober. Jag längtar. Och i morgon kommer Sofia hit. Jag längtar. Så vad gör det egentligen om jag råkar sova bort just den här Tisdagskvällen?

Ingenting.

Lunch.

Hemma på lunchrast. Och jag började klockan 8 i morse. Och jag har ÄNDÅ 4 timmar kvar efter lunchen. Long day. Tog till mig mod och tog Hot & Spicy nudlarna. Inte goda, och mina läppar är on fire. Men men, när läpparna svalnat och jobbet har tagit slut så ska jag nog bara chilla och städa lite ikväll. Skriver sen. Hörs.

Liseberg.





Liseberg!

För ett tag sen, i Göteborg,Liseberg. Det var jag, Sofia, Åberg, Jenny och Elin. Och vi var som små barn igen, 10 för en dag, och jag skäms inte det minsta. Uppsvinget och Balder var bäst, även om Spinrock ger dig pirr i kulorna. Det var inte så långa köer, men för långa ändå. Jag ville bara åka och åka, och jag ville åka ALLT. Och så höll vi på, karusell efter karusell.

Sen tog åldern ut sin rätt och vi blev trötta och åkte hem. Men jag var glad ändå.

Första dagen avklarad.


Yellowcard

Sitter här och lyssnar på Yellowcard Live From Las Vegas. Första dagen på jobbet är alltså avklarad, finished, finito. Och nu äter jag nudlar. Sådana där med kycklingsmak. Köpte Hot & Spicy också, men hade idag inte modet att testa dom. Kanske i morgon. I morgon ska jag nämligen... jobba så klart! Klockan 8 börjar jag, och klockan 6 på kvällen slutar jag. Long day, no doubt. Men men, så är det. Nu ska jag äta upp mina nudlar, sen kanske jag ska redigera bilder från Liseberg, där vi var för ett par veckor sen. Vi hörs.

/Cristoffer 

Här och nu.

Här sitter jag nu. Med en kopp kaffe vid min sida och ett grått väder, utanför mitt fönster. Lyssnar på någon långsamt akustisk låt som bara skriker deppression i bakgrunden. Men jag är glad. Och det kan inte ens ett grått och blött väder förstöra. Inte längre, inte idag. Jag är kär och pirrig, har underbara vänner som får mig att lé när allt är upp och ner, och livet är ju faktiskt ganska jävla bra ibland. Så just här och nu, kan inte ens en cocktail gjord av en deppig lovesong och ett regnigt väder få mig full av sadness. Jag är glad. Och jag saknar min Sofia.

Nu börjar det snart igen.

Snart är det dags igen. Jobb. Jobb, jobb, jobb. Börjar klockan 15.00 idag. Slutar inte förens vi stänger. Men det är okej. Har ätit hamburgare och druckit cola och brottats med ångesten, samtidigt som Motionless in White skriker ur mina högtalare. Fixat photoshop nu också, så nu kan jag leka gud för några minuter och göra fula saker snygga. Vill jag tro i alla fall. Nu ska jag nog ta mig en kopp kaffe och vakna upp ur dvalan jag legat i, i över 4 veckor. Dags att vakna. Godmorgon.

/Cristoffer

Home again.


Bring Me The Horizon

Sitter här och lyssnar på BMTH och zappar mellan London ink. och LA ink. Kom hem från Sofia för ett tag sen, även om det tog mer tid än väntat att komma hem. Jag hatar SJ. Anywho, nu har jag tagit mig en kopp kaffe och sitter här i mina mjukisbyxor. Skönt att chilla lite, även om jag och Sofia gjort det hela helgen i stort sett.

I morgon börjar jag jobba igen efter 4 veckor semester. Känns lite si och så. Gött att komma igång igen, få lite vardag på det hela. Men har varit skönt att vara ledig och slippa tänka på att man ska börja jobba lite då och då. Men men, ska bara chilla ikväll så jag är pigg och alert på jobbet i morgon. Ska försöka ladda ner Photoshop också, så jag kan redigera lite bilder. Skriver kanske senare.

/Cristoffer

New computer, ey.

Jag har en dator igen. Jag må vara ett antal tusen fattigare MEN jag har en dator igen. Återigen kan jag rapea spotify, betala räkningar, blogga och redigera bilder, eller bara chilla runt på nätet. Så nu ska jag bara fixa photoshop så kommer det snart upp en FET uppdatering på bloggen, med massa bilder och mängder med bilder. Dock ska jag nog till Sofia idag, så kanske inte hinner idag. Kanske efter helgen?

Stay tuned.

Long time, no seen.

Det var ett tag sen jag skrev här. Och det är inte för att jag är lat eller för att jag inte har något att skriva, utan för att, som ni vet min dator är trasig. Just nu sitter jag hemma hos mamma på syrrans dator. Hultsfred var bra, The Killers rockade hela min vecka. Nu är jag inne på sista veckan av semestern, sen börjar jobbet igen.

Ska försöka köpa en dator någon gång i veckan. Sen blir det mängder med uppdateringar från Hultsfred osv. Dessutom har jag över 100 bilder på min systemkamera. Så blir nog lite bilder också. Så håll ut kära läsare, jag lever. Och snart är jag tillbaka.

Hörs snart.

HULTAN!



Vi drar på hultsfredsfestivalen, jag ska skrika mig hes och vara full och galen. Älska i leran och på bajamaja ska jag skita ut alla mina bekymmer. Som Björn Rosenström så hjärtligt sjöng det.

I morgon smäller det. I morgon tar jag mina öl, min sovsäck och min flickvän och drar till hultsfred. Det kommer bli bäst. Jag ska supa mig full, ha kul med mina vänner och kyssan min flickvän. Jag ska se The Killers, Kings of Leon, Markus Krunegård med flera LIVE och jag ska skrika så mycket jag orkar. JAG SKA HA SÅ JÄVLA KUL! Om ni ska dit, hoppas jag vi ses! Ha det så jävla bra nu. Det ska jag.

/Cristoffer

Sad emo.

Min dator har gått sönder. När jag kom hem eftter Liseberg i Onsdag så startade den inte bara. Så nu är jag sad emoboy. Och nästa vecka drar jag på Hultsfred. Så blir ingen uppdatering på ett tag. Har en del bilder på kameran också. Så håll ut.

Ha en bra vecka, så hörs vi snart!

Sol, bergodalbana och popkorn!


Idag blir det Liseberg!

Jag tänker bli ett barn igen. Och jag ska gå genom portarna med förundran och ett stort léende på läpparna. Jag tänker springa fram till kön till den häftigaste attraktionen och jag kommer vara så nervös i kön att mina läppar skakar. Jag tänker åka vissa saker alldeles för många gånger och ändå säga 'en gång till!'. Idag är jag 10 år och sprallig igen.

Åker om en halvtimme typ. Hoppas vädret är detsamma som det varit det senaste. Hoppas det inte är alltför långa köer och hoppas att solen inte bränner sönder våra små kroppar. Idag blir en bra dag. Puss.

Sova?

Jag borde nog sova. Ska upp om sisådär 6 timmar och åka till Göteborg. Ska nämligen till Liseberg med Sofia, Åberg och Elin. Sen tar nog älsk med sig Jenny också. Det ska bli kul, och jag behöver det tror jag. Varit på skthumör idag, arg och lättretad. Men men, vissa dagar är bad days helt enkelt. MEN som sagt, jag borde sova. Men är första gången på någr dagar jag ska sova utan Sofia. Och det är svårt. Mycket svårt. Ungefär lika svårt som att.. balansera på en lina och dricka öl. Okej, kanske inte lika så svårt.

Men ni fattar. God natt.

RSS 2.0